20

Циника

преди 10 години

Нивото на антикомунистите се вижда от ком. 26. Свинари, чиято риторика и алегорични похвати не могат да избягат от свинско-земеделската си същност на техните автори

19

АН

преди 10 години

КАТО *** ДА СЕ БИЯТ ВИНОВНИ АТА *** КЛИЧКО И НЕГОВИ *** *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА

18

Циника

преди 10 години

Янукович драги ми *** не може да бъде наричан "диктатор".Най-малкото той е дошъл на власт с избори.Освен това не съм чул в някоя западноевропейска държава да се дава статут на политически бегълци на украинците.А щом ЕС или която и да е друга държава не дават на своя територия подобен статут на украинците, то тогава по силата на съвсем нормалната и непривична за вас човешка логика, Янукович не може да бъде наричан диктатор! Ясно?!

17

Циника

преди 10 години

Защо ЕС трябва да чака Янукович за да прилага своите собствени принципи и защо следователно "младите" и уж "образовани" украинци не се обърнат към ЕС, а подскачат срещу Янукович?!

16

Циника

преди 10 години

до 11, колко мелодраматично!Искали и те като румънците да ходят по чужбината:)Добре де,Янукович не съм чул да ги е спрял да ходят.Защо трябва той да подписва споразумение с ЕС за падане на визовия режим.Нека ЕС като защитник на идеята за свободно движение на хората едностранно да обяви безвизов режим с Украйна!Нали това е основна фундаментална ценност в ЕС?! Защо ЕС трябва да чака Янукович за да прилага своите собствени принципи и защо следователно "младите" и уж "образовани" украинци не се обър

15

Анонимен

преди 10 години

И като тръгне по новия път ще се озове право при нас.

14

Ежов

преди 10 години

Спасението е руски войски да влязат в Украйна ,а западниците да бъдат хвърлени в затвора.Слава на Сталин смърт на капитализма!

13

Жоро

преди 10 години

Сценария е ясен виждали сме го в други държави едно и също тези режисьори от САЩ да бяха представили нещо ново,жалко за жертвите но и това влиза в сценария ...........

12

Анонимен

преди 10 години

Украйна ще се разпадне на две почти равни половини. Югоизточната половина (богатата част), където повечето хора са с руско самосъзнание или са казаци ще се присъедини към Русия,Северозападната част (бедната част + Киев, без излаз на море), където благодарение на комунизма и влиянието на католицизма и е насадено изкуственото самосъзнание за украинци (както е станало с македонците) ще остане Украйна с 20 милиона население и ще има глад и изнасяне на мафия и проституция към Западна Европа.

11

Анонимен

преди 10 години

В Украина има 2 проблема:единият е Руснаци-украинци (хохли)другият е ЕС-Путин. Няма скоро да се оправят.

10

Анонимен

преди 10 години

Имам много приятели от Западна Украина,знаеш ли какво им тежи най-много ?Това ,че Румънците са в ЕС, а за тях има визи и то доста трудни. Вият от мъка !Какво му пречеше на тоя *** да подпише договора и в следващите 10-20 г да води преговори с ЕС. Ама хората му да могат да пътуват без визи .

9

До 3

преди 10 години

Ами може би да се запита човек защо са се предали 2-те украински армии на хитлеристите и дали не са виждали реално враговете си в руснаците. А също и какво са им направили руснаците след като са ги окопирали 1939г. Реално Западна Украйна е Източна Полша, част от Словакия, части от бившата Австро-Унгария. Хората са коренно различни от Източна Украйна и говорят друг език. Ако 2-те армии са били от Зап.Украйна и са предпочели да се предадат не е чудно.

8

Анонимен

преди 10 години

И работата стана,както казваше един поет: "За грешките на политиците плащат,те войниците!"Само дето тука грешки няма,ами всеки си реди пасианса,както му изнася,а бедните да го .уфат!

7

Анонимен

преди 10 години

Комунист никога не е сдал власт без кръв ! Това е моят политически коментар за Украина.И най-лошото тепърва предстои. А ще стане още по-лошо когато Украина започне преговори с ЕС за присъединяване. Нещата ще се оправят до след 20 г. След това следва дестабилизация на Русия. Там пък какво чудо ще е ,не ми се говори.....

6

Корейски Сценарии!!!

преди 10 години

Западна Украйна,която е към Полша и говорят украинскиезик да влезе в ЕС. А Източна Украйна,където са въглищата и природните ресурси и тръбичките да влезе в Евроазийския съюз. Да ги разцепат. След това Западна Украйна да преживее "българския сценарии" - ток,вода,ядене,данъци,нови такси,намаляване на социални плащания,вдигане на всички цени,заплатите остават ниски и богатите крадат парите по европроекти :) Сценарий познат:)

5

Анонимен

преди 10 години

UKRAINA E IZKUSTVENA DURJAVA BEZ ISTORIA I NACIONALNA IDENTICHNOST. ZAPADNITE UKRAINCI SA KATOLICI I VEKOVE NARED SA BILI CHAST OT AVSTROUNGARIA I POLSKA, A IZTOCHNITE SA PRAVOSLAVNI I SA BILI SVURZANI S RUSIA. TAKA CHE STRANATA DA SE RAZCEPI I VSIAKA CHAST DA TRUGNER OI SVOIA ESTESTVEN PUT NA RAZVITIE.

4

Анонимен

преди 10 години

Синът на янукович,от *** колбасар натрупа 500 000 000 чрез държавни поръчки.Него какво ли го е инструктирал Путин?

3

анонимен

преди 10 години

НАВРЕМЕТО ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ДВЕ ГОЛЕМИ УКРАИНСКИ АРМИИ СА СЕ ПРЕДАЛИ НА ХИТЛЕРИСТИТЕ БЕЗ БОЙ.СЕГА Е СЪЩОТО.ЗА МЕН НА ТЕЗИ ИМ КЛОПА ДЪСКАТА,ТЕ СА БЕЗБОЖНО ЛОШИ ХОРА.

2

Hitler

преди 10 години

Моята прогноза е че Путин е инстрокитрал Янукович, да държи до край и че никой не може му се намеси и е прав. какво ще напрвят ЕС ще сложат ембарго на Украйна ли - ми тя ще спре износа на въглища и ЕС е фалирал , ще им спре газа ли? Те си имат и Русия ще им даде. ЕС е смешен.

1

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите хора трябва да създадат отряди за специално наблюдение на покривите на сградите на площада.Помните урода Чаушеску как разпореди секуритате да стреля по митинга на площада от покривите!Хванат ли такава гад,която да стреля по хората отгоре,директно в чувала и от покрива долу