61

George1

преди 10 години

Само крути мерки срещу *** могат да оправят положението.Докога ще толерират тия ***?

60

Бл.Благов

преди 10 години

Заслугата *** да са тук е на Александър Македонски ,които ги ползвал да му носят богатствата от Индия . Повече от 100000 *** са дошли с него! Най-правилно е сега тях да ги изселим в Македония :) нали те са наследници на Македонски. Ха,ха...

59

777

преди 10 години

В Петрич болницата е с 2.5 млн.лева дългове заради тези ***.Детското отделение е пълно с *** не плащат лекарства,ток,вода рушат всичко.Кой плаща в родилното като раждат по 7-8 ***?Скоро цялата държава ще фалира от ***!

58

Анонимен

преди 10 години

До някои видове еволюцията просто не е достигнала.

57

Анонимен

преди 10 години

Неведнъж съм го казвала - човек може да бъде толерантен само спрямо друг човек... Тази *** не показва дори минимални признаци на принадлежност към вида Homo Sapiens... Защо тогава да съм толерантна към различията? Животните отиват в резерват и толкоз.

56

:)

преди 10 години

До TulskiНямах предвид всички да хванем по една сопа и да излезем на полето да се сражаваме с тях. Против съм двойните стандарти.

55

Анонимен

преди 10 години

Начина е много *** - има ли надигане на глава - смилане от бой от баретите и след само нялоко случая ще са като тревата - те са животни, като има остен навеждат глава, ако ги разпрегнеш - търчат като изоглавени.... Трябва да им се изземат паспортите и да се обявят за незаконно пребиваващи сомалийци и да се екстрадират за Сомалия. там ще ги "цивилизоват" за два дена!

54

Анонимен

преди 10 години

" Само за едно им признавам на *** - сплотени са и винаги се защитават взаимно. Затова и толкова ни тормозят. Един скочи и се съберат стотина, а ние, българите, едвам се съберем 10 човека. 10 срещу 100 ... не става. "=====================================================Хубаво е че се събират - нема да ги гоня един по един с калашника...

53

мдааа

преди 10 години

В Коалиция против България, заедно с БСП са и две *** партии Евророма е едната от тях. Самият Цветелин Кънчев каза, ние *** сме с БСП. От тук пъзела е ясен, едните им осигуряват гласове, другите с помощи и безнаказаност на зверствата им, за сметка и на без това смачканият българин...А Еврорма има какво уж да интегрира, за да краде милионите под това було...Проста и ясна схема..Но на българина не му дреме, 50% не гласуваха, а песле реват по форумите....???

52

sfgjs

преди 10 години

!!! ДА на кастрацията !!!

51

:)

преди 10 години

До АнонименModeratore kak e vazmojno da pozvolqvash dase pishat zaplahi sreshtu romite ? Rasist chesi Rasist no pone nego pokazvai !!! A i ima veroqtnost ti dagi pishesh tiq neshta , poneje nese cenzurirat ot samiq tep koito si otgovornik za momenta na taq statiqkrasio !!! ------------------Поредният откачен интернет ***. Точно заради такива като теб, а сте доста, сме такова мършаво стадо.

50

съгласен с

преди 10 години

БСП носи основна вина за *** на България....!Затънахме до уши от ***, защото БСП умишлено стимулира тяхната и без това зайцеподобно раждаемост, иначе ще види власт през крив макарон...Не гласувайте никога за БСП, българи!!!.............Съгласен напълно, само бих добавил и ДПС .

49

Анонимен

преди 10 години

Moderatore kak e vazmojno da pozvolqvash dase pishat zaplahi sreshtu romite ? Rasist chesi Rasist no pone nego pokazvai !!! A i ima veroqtnost ti dagi pishesh tiq neshta , poneje nese cenzurirat ot samiq tep koito si otgovornik za momenta na taq statiq krasio !!!

48

straightForAreason

преди 10 години

Бай Тошо това , комунистите онова , добре ве , като са били толкова безхаберни за *** защо не са го решили проблема тогава ? Стига със спекулациите . Интересно ми е след като другите държави създават регламенти и законови мерки против измамите със социални помощи , защо ако ние ги ограничим ставаме расисти ? Не е въпрос до расизъм ами до това , че държавата и данъкоплатците не могат да си позволят тази издръжка , това върви против всякаква логика ?Отговора е *** , политиците нямат изгода!

47

:)

преди 10 години

Само за едно им признавам на *** - сплотени са и винаги се защитават взаимно. Затова и толкова ни тормозят. Един скочи и се съберат стотина, а ние, българите, едвам се съберем 10 човека. 10 срещу 100 ... не става. Отделно и т.н. българско правосъдие ни мачка, а тях гали с перце.

46

Всичко виждам

преди 10 години

До Мариян> *** и Рокфелер, нещо не ми се връзваА на мен ми се връзва: Едното е "Идеята", а другото "Инструмента" за пречупване на българския гръб.

45

Анонимен

преди 10 години

"ако се наложи, но когато нямаме, ще ни влизат в положението"Ще им влизаме в положението ли. Единственото нещо, което ще влиза някъде са *** в каменоломната. Държавата ги превърна в *** и сега ни се качват на главите. След всичките побоища и золумите, КЪДЕ Е ПОЛИЦЯТА. И това ли е битовизъм за полицията или просто им трябват всички кадри да пазят светия парламент със светите 240 *** вътре преди да сме ги заколили. Българино, опичай си и малкото останал мозък на изборите!!!

44

Eлия

преди 10 години

Егати тъпата държава! Да позволят да кръстят Българска болница Рокфелер. Човек да плаче или да се смее..

43

Кирил

преди 10 години

Стига намесвайте разни идеологии, капитализъм, социализъм.Просто трябва да се спазва закона, това е болница не е обществена кухня или приют.Толкова хора са предпоставка за вътрешноболнични инфекции и това може да коства живота на пациент в тежко състояние като инфаркт или инсулт. Да не говорим за хора които се възстановяват от операции.

42

пачо

преди 10 години

Правилно са е превзели ***,каква е тази болница с име" Рокфелер" Сега ще е кръстят "цар Киро" Срамувам се че съм българин.