23

Анонимен

преди 10 години

"Това, което се разбира от кореспонденцията е, че не Борисов е потърсил Петното, а обратното.Е, И????"Ами достатъчно е, че разговора след това не продължава, забележи, че Бонев два дни по-късно му пожелава сърдечно посрещането на новата година.

22

Анонимен

преди 10 години

Че Борисов се е срещал с Петното срещал се е, че Петното се е предложил, защото *** му е спрял кранчето, предложил се е, но историята разпространена от съмишленика на Бюреков чрез медиите на Пеевски е толкова плоска и съшита с бели конци, че чак смърди от километри. Тук отдалеч лъха простотията и нарцисизма на Дудуков в случая, че чак е смешно. Бюрек, питам те, защо му е на Борисов да обяснява сложи политически игрички на човек с втори клас, да му обещава 500 х.лв., като може да му даде 50 лв

21

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Оказа се ,че не само грип има ,но другият опазен вирус налазил държавата ни се казва,,идиотизъм-дудукизам,,Защо трябва да вярвам на един криминално проявен тип ,като ,петното и бандата му?Политиците не се ли срамуват ,че такива хора искат да бъдат като тях / да крадат/? Пази боже децата ни ,а после България ,ако все още я има.

20

до художника

преди 10 години

"Ха, ха, ха! "Петното" взел 12 бона от Боко па нема кинти да си плати наема !!!"Еми просто е, човека му трябват пари, а Тиквата предлага работа.

19

Рали1

преди 10 години

Омръзнаха ни всички тези компромати и мизерии.Прекалено примитивно и скалъпено всичко,с което ни заливат всеки ден.Петна,***,дудуци,шамари - омръзнаха ни простотията и наглостта.Има съд,завеждайте дела,ако трябва !

18

Анонимен

преди 10 години

Боко я кажи защо му поиска телефона? :))

17

АНТИМУТРА

преди 10 години

Мутро изедника Борисов трябва да проведе една среща на 4 очи със Сретан Йосич след срещата ще е с обърнати очи!

16

смешки

преди 10 години

Толкова смешен разговор не бях чел скоро :) И как така великия пожарникар, доскоро се срещал само с богоизбрани, ще поиска телефона на случаен *** във фейсбук и ще се съгласи на среща? А ония само дето не му казва в прав текст, че далаверата е сигурна :) нямам думи, тоя банкянски *** за толкова ли глупави ни има ??? Да де, ние сме само мат'рял :)

15

художника

преди 10 години

Ха, ха, ха! "Петното" взел 12 бона от Боко па нема кинти да си плати наема !!!Барекооов, толкова си *** и плитък, че нема до къде!

14

АНТИМУТРА

преди 10 години

Най-големия *** Борисов няма личен живот щото го подслушват дори и в изповедалнята :D

13

ББ

преди 10 години

Ето виждате ли фейсбука ми е чист, за срещата си се разбрахме по телефона.

12

Анонимен

преди 10 години

тва не е ли полицейщина ,БСП-то иска да знае всичко

11

Злобар

преди 10 години

Ей и тоя стана хейтър по цял ден в мрежите дреме!

10

Лесно опровержение!

преди 10 години

1. Със 100% сигурност къщата на бившия премиер на Р България има охранителна система с дигитални камери за видонаблюдение(външно и вътрешно)!2. Със 100% сигурност дивиара на системата е записвал на дата 26.12.2013 г. за когато се твърди че Бисер Петното е посещавал къщата му! Със сигурност тези записи се пазят и в момента.3. Със 100% сигурност Бисер Петното НЯМА ДА ГО ИМА на записите ако не е посещавал къщата на Бойко Борисов!4. Лесно е да се докаже лъжата, ако наистина е лъжа!

9

Анонимен

преди 10 години

na nikoi ne e nujno da dava objasnenie Borisov, nie mu vjarvame

8

Анонимен

преди 10 години

Фейсбук разпечатките ги видяхме до фразата "Напиши ми телефона си". Очакваме от Боко и разпечатката на телефонния разговор с Бонев. :)

7

Анонимен

преди 10 години

А станишев и личен живот няма -при него всичко е фалш

6

Анонимен

преди 10 години

Ха ха - първото нещо което пита ББ като някой му пише "Дай ми телефона си" - познате дали нямат логове на кой къде кога защо е ходил и си е говорил.После сегашните били подслушвали :)

5

Анонимен

преди 10 години

Грешката ти беше, че не ги навря там дето слънце не огрява когато беше на власт!Но пък и с тази прокуратура как да стане...

4

Анонимен

преди 10 години

Отишъл Бойко Борисов в гората да бракониерства и отстрелял една лисица. Не след дълго горският го хванал и го попитал:- Каква е тази лисица на рамото ти? - попитал горският.- Тая лисица па кой ли ми я е сложил на рамото...?! - отговорил с недоумение Борисов