16

Анонимен

преди 10 години

И тука много хора загинаха докато падне Борисов

15

Анонимен

преди 10 години

Всеки ден се самоубива по един американски войник, че бил умрял някакъв си украинец... Демокрацията иска жертви!

14

brosbg

преди 10 години

Атакист, лальо, ти ли само не си наясно, че твоя вожд Е властта?!?!?!Той подкрепи днешното статукво, умно дете родно. За теб останаха само стотинките на коментар...

13

ще изчезват хора

преди 10 години

и в голямата си част това ще са просто бандитски разборки,итакива на лична основа,а ще бъдат преписвани на полицията, защото вече това си е анархия. Няма полиция има хора с маски и оръжие, всеки си прави каквото си иска и естествено идва времето на мародерите, и бандите, времето на ,,мътната вода,, тоест, убийства, изнасилвания, грабежи и с две думи АНАРХИЯ.. Това малко ще засегне богатите и като общо хората с здрави пари, ще го отнесе нормалното и бедно беззащитно население, верващите в нещо си

12

99874

преди 10 години

МНОГО НЕ СТЕ НАЯСНО КАКВО СТАВА В УКРАЙНА

11

varg

преди 10 години

Навсякъде по света правителствата използват сила,за да задържат властта си.Скоро те ще бъдат заменени.Редът ще настъпи.Войната е обявена.Бедни срещу богати.

10

Анонимен

преди 10 години

Другари,идва украинският грип,пазете мандрите,скатавйте имането,спасявайте награбеното.Идва Видовден.

9

Анонимен

преди 10 години

kak da obesnisch na horata che Evropeskiat union e edna totalitarna sistema horata sega jiveat zle v Ukraina v Evropa sche sa osche po zle 1mil sche imigrirat ami drugite kvo sche praviat

8

ФАРГЮСТАН ТОПАЛКАТА

преди 10 години

ЯНУАРСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ

7

Анонимен

преди 10 години

От 14 поста 4 са ИЗТРИТИ!!!Това ако не е цензура то не знам кое е.Крайно време е на такива "медии" да им се отнеме лиценза а персонала заедно със собственика да ги пратим в затвора!!!

6

НИКОГА ВЕЧЕ БСП_ДПС

преди 10 години

Свободата от диктатурата на пролетариата изисква жертви,а при нас си правят мирни протести с флаш-модове...

5

Мен

преди 10 години

*** с качулки от февруари няма как да я свършат тази работа.. просто защото са на власт тия, дето им плащаха февруари месец.

4

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Oпозиционният активист Роман Сеник е бил УБИТ,а не е ПОЧИНАЛ.Щеше да бъде ПОЧИНАЛ,ако смъртта му бе настъпила от заболяване или от старост.Бил е УБИТ от болшевишките милиционери.Другари.

3

Анонимен

преди 10 години

Европа иска жертви. Пари нема, бийте се за нашите европейски ценности, хахахах!!! Когато дойдете у нас, в Европата, ще живеете като евробаровци: голяма къщурка и три мерцедеса отпред. Ще пътувате ду Хавай, ай, ай, ду Хаити, ити, ити, ду Ханой, ой, ой. Голям келепир ви чака, само се бийте за нашите евроценности и антируска политика, щото мразим оня Путин, дето ни взима парите за газ и петрол. Но ако правите такива протести срещу Европа, ще ви спукаме от бой, както бием нашите демонстранти.

2

Галя

преди 10 години

Тия протестиращи знаят ли какъв таралеж ще си вкарат в гащите с този измислен ЕС? Да се кротнат малко ...

1

Анонимен

преди 10 години

но има и убит от беркут като отивал на работа!!не пишете едностранчиво!!