193

Hansens

преди 10 години

На тия ранобудните,трябва едно хубаво дърво по гръбчетата и вън от университета!

192

НРБ

преди 10 години

До Одисей 1 и защо Милошевич да е престъпник а защото ти и за Тодор Живков приказваш така .на 20 ноември 1988 министъра на земеделието и горите на България Алекси Иванов секретар на ПП на БЗНС е на официално посещение в Югославия и се среща с Генералния секретар на Цк на Сръбската компартия и член на Политбюро на Юкп Слободан Милошевич който абсолютно заявява че България е държава за пример благодарение на Тодор Живков,БКП БЗНС и нейните министри, а за Македония той е първия ръководител дето казва пред Български министър че МАКЕДОНЦИТЕ СА БЪЛГАРИ

191

МОРСКИЯ

преди 10 години

Оставка, крадци на човешки съдби и обществени ресурси!Оставка, превратаджии!Струва ми се вие казвахте на 11 май, че се готви държавен преврат, пък то истина било. Направихте го преврата. Сега като паднете от високо много ще боли. Ако сте умни ще подадете оставка и ще се скриете някъде, за да не си потрошите костите. Но вие сте прости,нагли и алчни и с кокъла в уста ще полетите надолу.Добрият изход за вас е оставката.Оставка, мерзавци! И не закачайте децата в университетите, че ще играе дървото!.

190

Тиква Чвор

преди 10 години

ДОЛУ ОЛИГАРСИТЕ-ОФШОРКИ, Пръдльото-Президентче ПЛЕВНЕЛИЕВ и Пожарникарят Член на БКП Селянинът от Банкя, Хипертоникът БАТ' МУТРО-БОЙКО! Нещастни Заблудени студентчета с Жълто по устата, УСТАФКА, УСТАФКА, УСТАФКА!!! КОЙ, КОЙ, КОЙ ви плати да вандалствате по улиците??? КОЙ, КОЙ, КОЙ???

189

qur4u

преди 10 години

А кога уважаемия сайт ще напише, че София е блокирана и протестиращите горят билбордове с лика на Сидеров?? Може би към 23.30???:))

188

ацо

преди 10 години

Много поздрави до всички канибалски ***-мафиоти от др. бисерофф...и специални такива за собствениците на този сайт...схемите,сметките,ограбеното...всичко се знае другари...

187

от позитано

преди 10 години

а не сме ги изтървали плащаме и да пишат по форумите....а оня червен гей дето го дават пред президентството е лична приятелка на другарката станишева

186

do 244

преди 10 години

Защото ни омръзна да ни занимават с *** *** като Желев, Софиянски, А.Йорданов,Е.Сугарев, РО, ББ, ЦЦ, пръкналите от Реформаторския блок и т.н. Всеки разбира повече от политика отколкото от работата си... стига вече.

185

Анонимен

преди 10 години

Г-н Бисеров е един от най - достойните български политици. При най - малкото съмнение, имаше доблеста да се отегли и да изчака изчистване на името си. За разлика от престъпниците от ГЕРБ които имат по три и повече дела и още си седят в парламента. Не съм от ДПС, но на следващите избори ще гласувам за най европейската партия в България. ДПС ПОБЕДА.

184

П.Петров

преди 10 години

От Позитно 20 пак са "изтървали" свинете по форумите ...

183

BUDAOUT

преди 10 години

Рехава, мижава стъкмистика на протест, Алоуу, от НПО-тата, като не става, НЕ СТАВА, ОТКАЖЕТЕ се като не ви бива, и върнете доларчетата на спонсоритеЕдна шепа УРКОпатори, платени ***, Iveti-Mineti с Антоанета Цонева, Цветелина Карагьоз с тЪпънг пойнта тормозят българите. Какво беше тЪпинг пойнт с малки групи нагнетяване напрежение в обществото, така ли беше? Още едно допълнение към тази дефиниция и с малко пари за надник и за кльопачка и пиене през нощта...Айде, да се омитат всякакви наемници, вън!

182

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

248 Трябва наистина да си много зле за да уважаваш хора като военнопрестъпника Милошевич само за бвша Югославия не ми говори , защото познавам твърде добре ситуацията там ,а твоя Милошевич в една друга ситуация и при друга международна обстановка не би се замислил и на Македония да скочи , интересно тогава какви щехте да ги плещите .

181

Анонимен

преди 10 години

Жалки ***. Тия на снимката са изметта на България, заедно с тия гласували за единната партия-майка БСП/ДПС/ГЕРБ

180

qur4u

преди 10 години

До НРБИ ти си същият *** като 246/или същия/ . Само на пръв поглед в написаното от теб има към десетина правописни грешки:)))))

179

до 244

преди 10 години

а какво да дават? че 300 човека не знаят какво искат, но уж протестират. Не може да се правят предавания заради това че 1 кихнал или 2-*** пръднали ама красиво. Та нали заради едното показване по ТВ селянчетата са на протест. И защо ниой не споменава ПЪЛНИЯ състав на Реформаторския блок? Има доста интересни партии. Доста от протестерите БИ трябвало да са против тях.

178

НРБ

преди 10 години

До Одисей 1 Вие седесарите сте отврадта на България ще си носите последиците а това че мразиш хора като Тодор Живков и Милошевич доказва че си нихилист и крепител на костов който и да бе премиер бе никой щото всички в държавата са от Бкп и Бзнс

177

qur4u

преди 10 години

До Анонимен 246Да вземеш малко да понаучиш правописа ли???? Че тогава да ак***ш из нета.........."лозОнги"!! Хихихиххи! ***.

176

Анонимен

преди 10 години

виолетовите лозонги на ДСБ на преден план. без коментар нататък...

175

до 241

преди 10 години

Че съм млад не си познал, а за проследяването на IP не е задължително да си в ГДБОП както си мислиш, стига да си достатъчно добър в тази насока и всичко се пробива. Хайде прибирай се под червеният юрган,че тук не е за такива смешници в болшевишки костюми. И престани да си слагаш плюсчетата първо ти.

174

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ МЪЛЧАТ!КОЙ ИМ ЗАБРАНИ ДА ИЗЛЪЧВАТ РЕПОРТАЖИ?Информационното затъмнение ни е доста познато, от преди 25 години!