80

НЕЕЕ

преди 10 години

НЯМА ДА СЕ СЪБУДИМ - АКО ИМА ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП ИЛИ ГЕРБ ПРОСТО УМРЯЛА НАЦИЯ...

79

Dinosaurus

преди 10 години

Когато аз бях студент в МЕИ, ИСИ и всички технически университети се изучаваха: история на БКП, история на КПСС, диамат и истмат и икономика на промишлеността. Младежите в окупираните аудитории не знаят какви са тези "учебни предмети", но червените им родители много добре знаят. Обаче нали "Свиха знамената, развъртяха парата", сега имат заводи, енергетика и голф игрища, та забравиха за равенството и братството. Бабите и дядовците от ОФ сега ще "свалят президента"...ех млади партизански години!

78

VB

преди 10 години

Народът срещу мафията!!!

77

Анонимен

преди 10 години

До black seaНе бе не ме е яд, ама някак си като знам какви са цените Халкидики, възниква въпроса отде толкова пари в този честен човечец :))) и защо адже е платил в брой, като има законово изискване за плащанията над 5 хил лв. да са по банков път, а да не говрим че като български президент някак си нее нормално да си купиш вила в конкурентна туристическа дестинация, това е все едно шефа на Кока Кола да пие Пепси

76

чукча

преди 10 години

Тези студенти да започнат да си вадят зъбите един по един в знак на протест срещу правителството.И без това протестите им са беззъби и няма да постигнат нищо...

75

elysium

преди 10 години

Jerry тея дето са с плакати ми се струва, че са от малкото дето не ходят по масите. Виж, тея дето ходят май са онези отвън. Така-наречените контри.

74

Анонимен

преди 10 години

Те тия ако беха будни нямаше да крещят "оставка", а щяха да висят пред гл. прукорор с искане за рзследване, откъде са му парите на Пеевски, откъде са парите на Бориславова, къде са парите от резерва на здравната каса.................Ама явно са или заспали, или платени, може и двете :)

73

Jerry

преди 10 години

Не може да се има доверие на ***, които танцуват по масите в чалготеките. Без значение, дали са с превъзки на очите. Повечето от тях, даже не знаят кои са хората, чиито имена са изписани на плакатите, които са им зачислили.

72

Истината

преди 10 години

Уволниха богослова, развял Българското знаме от камбанарията на "Невски" ...!!?!?!?! Народе????.

71

black sea

преди 10 години

До АнонименТеб Яд ли те е че Президента си е купил къща в Халкидики, а? Марш на контра протест

70

до #54

преди 10 години

"Кажете,че сте и против герб,не само против сегашните!Смяна на системата,не смяна на едни крадци с други!!!"Повечето на протеста са заблудени празноглавци като този. Ти какво си представяш, че ще дойде на мястото на БСП и ГЕРБ? Маргарет Тачър ще се надигне от гроба, за да ни покаже пътят ли? Момче, слизай от облаците и се залавяй с книгите.

69

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Пиша за 6 ст. на пост........

68

eyeless

преди 10 години

Хаха, какъв по-очеваден жест към техния вожд БУДА от това да си вържат по един *** на главите като истински БУДИСТИ - ТИКВИСТИ :)

67

БЕЗСРАМИЕТО на комун

преди 10 години

Само ИД*И и О*РЕНИ могат да противопоставят и разделят българите ! И тези ОТКАЧАЛКИ в Парламент и Правителство доказват на всички КОЛКО СА ГНУСНИ И ВРЕДНИ за нацията ! СРАМ И ПОЗОР за озлобените комунистически , гнусуваме се от вас !!! НА БОРБА с/у мерзките комунисти, бой до последно ! Те са най-голямото зло за човечеството! Пфууууу !

66

elysium

преди 10 години

Избирателю...явно мисленето не ти се отдава.

65

Избирател

преди 10 години

Като са толкова активни студентите , те гласуваха ли на изборите, или техните бюлетини трябваше да са в числото на " редовните" такива в Костинброд ,подготвени да ги променят и фалшифицират ". Репликата им "червени ***" ми е доста позната, но вече много изтъркана.Явно се опитват да "изкарат" някой лев за студентския празник!

64

УУУ

преди 10 години

ЗОМБИРАНИ *** вашият БУДа нали каза че имало нужда от свинари що не си ходите по родните /и не се връщайте/села да храните на бащите си с *** прасетата

63

Ти се дете на убийци

преди 10 години

Анонимнико, какво обясняват твоите родители и деди за избитите земеделци през 1923 год, за насилствения преврат на 9 юни 1923 год. с убийството на министър председателя Стамбилийски. Убийствата след 9 септември 1944 год. нямаше да ги има, ако не бе кървавия преврат на твоя любимец Александър Цанков, дето уби хиляди земеделце. Когато плещиш глупости, справи се с историята, с причините.Убийците са твоите деди - Гео Милев, Разцветников, колко още много поети и журналисти убихте.

62

ast

преди 10 години

Влезте в парламента и него окупирайте. Не пускайте мафията там. Окупация до дупка, ако трябва и до кръв да се стигне - днес трябва да си замине това правителство, а такива като изминалите да не си помислят да се върнат. Свобода или смърт. Честит празник на всички Българи.

61

Анонимен

преди 10 години

Абе самия факт че повтарят като папагали исканията на ББ и ЦЦ за мен означава само едно че всичко това е дирижирано и финансирано.Пеевски та Пеевски, е вече не шеф на ДАНС, що не вземете да попитате и нещо друго, като например- кой похарчи резерва на здравната каса, кой назначава в Пловдив, кой си е купил вила в Халкидики с пари в брой ............................................КОЙ КОЙ КОЙ???Ама някой въпроси май са им забранени :)))