15

King

преди 10 години

*** като има 10 деца на самолета и във Индия там да видя как ще и дават 500лв надбавки.

14

Край

преди 10 години

Омния не е вярно При Бай Тошо никой не еплащал на *** за това. Сега срещу плащане по собствен избор може да им се отнемат детеродните способности след 2ро дете. Това ще абсолютно демократично по собствена воля. Като се замисля българските жени правят нещо подобно срещу "кариера" отлагат раждането на деца до момента в който просто не могат и се почва едни инвитра едни замразени яйцеклетки.

13

*** са биологично оръжие.

12

111111111

преди 10 години

500лв помощи за 10 децали? Какво са това 10 деца бе. Като искат деца никои не е длъжен да им плаща нищо бе. Има българи със по 3-4 които детски не получават понеже надвишавали бюджета със 1лв а на тая смрад 500лв и се дават. Ей политици до като продължавате да държите страната във беззаконие тия ще се чекнат на поразия та да има после бенкети от детските надбавки 3 дена иху и на четвъртия тихо и се почва със кражбите и душенето на възрастни хора.

11

Omnia Mea

преди 10 години

До крайВ общи линии това, което предлагаш беше негласна практика по времето на бай Тошо, когото май започваме да преоценяваме с течение на времето...

10

тцЪ

преди 10 години

На тази "майка" и на мъжа й се полага присъда за трафик на хора, отнемане на всички деца и настаняването им в съответни заведения и/или приемни семейства и бой до посиняване, за уронване престижа на държавата.

9

Анонимен

преди 10 години

Отказвам да приема, че Това на снимката принадлежи към един и същ животински вид като Христо Ботев, Джон Атанасов, Никола Тесла, Архимед, Исак Нютон и т.н....

8

край

преди 10 години

Държавата трябва да предлага на такива след второто дете да им се платят 2000 лв. и да им се вържат тръбите. Те ще ги вземат защото мъжа и ще я накара и така за 2000 лв. България ще си купи българско бъдеще. А тази две деца все някак ще ги изгледа. Това не е укоримо от никакви хелзински и не знам си кви комитети и не е нарушение на никакви човешки права. Това трябва да стане държавна политика.

7

Анонимен

преди 10 години

Е тия точно са за холокост!!!!

6

Анонимен

преди 10 години

гнусна *** ***!Заради такива, като нея и цялото им съсловие животни и на българите се носи ужасна слава по света.Какво седнали да я снимат в телевизии, да правят предавания за нея и семейството и!?В затвора, веднага!Да отнемат дечурлигата, въпреки, че те носят тези гени и това биха правили в бъдеще.Да кастрират нея и тъпия и мъж и да си размърдат задниците, да потърсят и други такива случаи.Крайно време е да се спрат помощите на неграмотни, не работещи, здрави "родители"!

5

кака

преди 10 години

искам да осиновя това детекъм коя служба да се обърна?имам условия да го гледамосвен това съм синеокагоркото дете

4

Анонимен

преди 10 години

Майка ?!?!??!!! Тази жена не е майка .....

3

Анонимен

преди 10 години

ПУШЕНЕТО БИЛО МНОГО ВРЕДНО ЗА БГ. НАЦИЯТА !/според управляващите!/ . А ТОВА,КОЕТО ВИЖДАМЕ ПО ТВ. ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СЛУЧАЯТ С " РУСИЯТ АНГЕЛ " , КАКВО Е ?! КАКВО Е БГ. ?! ФАБРИКА ЗА *** ! ПОСТРОЕНА ОТ Е.С. ! ТОВА , ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ Е СТРАШНОТО ЗА БГ. ! ЗА ТОВА ПРИКАЗВАЙТЕ ! /и не само приказвайте,а действайте !/

2

``

преди 10 години

#@$(*&&^^! ^%$##!!!За да не ме баннат, че много ми се насъбра вече...

1

край

преди 10 години

Видяхте че дарвин е прав. Русото човече е произлязло от черната ***.