11

Dan

преди 10 години

Ха Местан заплашил, ами естествено нали Доган е изкупил половин България за без пари и сега трябва да продава с около 500% печалба на турците готови да купуват, или на китайците които само чакат да кажем ПРОДАВАМЕ и са ни налетели като мухи на мед!!! То е ясно кой иска да продава при 38 гласа ЗА от които 34 от ДПС и 4 от БСП, а на бас , че Мая е от тези 4 човека...ей майка си ще продадат за жълти стотинки от лакомия!!! Не мога да не кажа БРАВО на 20-тината от БСП които са гласували ПРОТИВ!!!

10

garga

преди 10 години

и още, продажбата на земи на граждани от ЕС е договорено още през 2005 година и винаги е било известно че на 1 яну 2014 изтича преходния период. Гласуването на мораториум 2 месеца преди датата е всъщност опит за преразглеждане присъединяването на България към ЕС и евентуални стъпки към напускането на ЕС. Това дали се разбира от подкрепящите и какви последствия ще има... Не че съм горещ привърженика на ЕС, но не може 8 години да се присъединяваме и на 8 мата за започним да напускаме....

9

просто човек

преди 10 години

до 10Хайде кажи какви санкции ще ни наложат, бе? Стига си слушал турският *** Местан. Не виждаш ли че газ пикае заради това?

8

Бойко Борисов

преди 10 години

Бла

7

PetyaM

преди 10 години

Не само че с този мораториум нещо не се решава, ами и санкция ще ни наложат от ЕС! Популисти!!! ГЕРБ се чудят къде да си намерят съюзници - този път се умилкваха на Атака!

6

nemam nervi

преди 10 години

Неграмотниците от герб и атака си направиха безсмислен Пи ар. Удължаването на мараториума е в полза единствено на големите арендатори на хиляди декари земя

5

Бла

преди 10 години

Бла

4

vesko02

преди 10 години

Между другото "демоните" Ричард Ран и Роналд Ът също препоръчаха земята да не се продава на чужденци в своята програма за преход към пазарна икономика.

3

garga

преди 10 години

kakto в България хората са чувствителни на тема продажба на земя, така в западна Европа са чувствителни на тема свободно движение, заселване и работа на българи в техните страни. Понеже в отношениятя всичко се основава на реципрочност, тези които подкрепат мораториума всъщност подкрепят пподобни и аналогични мерки който щв се вземат от парламенти на Германия, франция, Великобр., Холандия, Швеция и т.н, за мораториуми за работа, движение и заселване на българи на техните територии. Това дали се р

2

Анонимен

преди 10 години

Ох Майчееее....само се чудя този изтръпналия Найденов как успя да те пъхне в леглото, ***!

1

1

преди 10 години

Тва са адските недоразумения в тоя парламент!!!Защо бе бастуни гласувате подобна простотия...Ако дойде някой богат германец и реши да купува земеделска земя той просто може да я закупи и тя се да води на името на неграмотен ром,или да отиде при някой Българин и да му каже ще ти дам 5 бона да купим земя на твое име...Трябва да си *** да откажеш...Ше мине през някоя кантора и адвокатите ше уредят алъш вериша....Що така евтинко се правите на националисти бе *** скапани!!!