31

дедо пич

преди 10 години

Божидар Димитров за изследване на БАН: ***, има пари за усвояване!Изследването на БАН, което ни свързва с италианци и гърци е смешно. Това заяви директор на НИМ Божидар Димитров. Той остро нападна директора на Института по микробиология Ангел Гълъбов, който е осъществил проекта. Разнесъл се е бойния вик *** има един пари, дайте да ги усвоим, изцепи се Димитров. Откъде взехте ДНК на българин или негови кости и как разбрахте, че това не е авар или уз, които са се влели в българската общност, попита директорът на НИМ.

30

Ok!

преди 10 години

До miroslavGoshevАми шубе го е. За 4-те години министерстване на бая хора им е разбил живота. Сега го е страх да не почнат отмъщенията.

29

Ok!

преди 10 години

Хора, опомнете се. Докато се дърляме, тези си веят байрака за наша сметка. Сметнете само: 40К за охраната на ЦЦ. А колко струва охраната на ББ? Ами безмисленото плямпане в парламента колко милиона на месец ни струва? Колко отиват за "бежанците"? Колко струва на държавата безумно раздутата държавна администрация? После ще ми обясняват, че нямало пари. Пари има, но толкова се краде, че си нямате идея.

28

Анонимен

преди 10 години

Щом има 40 000 на година за обучението на дъщеря си, при това и собственик на крупна недвижима собственост, да плаща за сигурността си от своя джоб , а не от скъсаните джобове на бедния данъкоплатец. Защото другото е безсрамие и цинизъм.

27

miroslavGoshev

преди 10 години

До съдникАко Цветанов се бои от няколко пияни, които са се обадили на 112, какво остава да си мислим за него.....

26

Анонимен

преди 10 години

Да се организираме и да ходим и ние на протеста-само ,че ние ще контрапротестираме на "протеста"!!!След като тези хулигани правят протести без разрешение и на нас няма да ни е нужно такова!!!Пък да видим ние колко ще се съберем и те колко ще се съберат!!!ЩОТО НА МЕН МИ ПИСНА ВСЯКА ВЕЧЕР ТЕЗИ *** ДА ЗАТВАРЯТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!!!

25

miroslavGoshev

преди 10 години

На Бойко охраната е по-голяма! Една едночасова разходка до Перник струваше на данъкоплатеца 20 хил. Кой и колко плаща на Борисов охраната и на Цветанов?

24

MiB

преди 10 години

пред НДК

23

MiB

преди 10 години

17:00 Орешарски ще е в БТВ... заповядайте на протеста :)

22

да плаща

преди 10 години

До кога ше му плащаме охраната? Ако се страхува ,да си наеме охранители,да им плаща, а не всички бедняци с доходи по 200 лв да гладуват, за да може да ходи с черни мерцедеси и куп гавази.Има достатъчно пари за скъпо обучение на дъщеря си има апартаменти колкото са пръстите на двете ми ръце,да си поема масрафите .Не му е длъжна цяла България

21

дедо пич

преди 10 години

Еми не мое ли да му подарят от МО един танк Т34 без оръдие от тези дето ги харизваха на Македонците без пари?По евтино ще ляга на бюджета......

20

оставка

преди 10 години

Ами по тази логика защо на Доган се плаща с год. за лична охрана от държавните пари на данъкоплатците? Ами на другите "големи депутати"? Този Йовчев много поръчки взе да изпълнява и много взе да лъже,ама един ден всичко ще се види и тогава не може да заблуди никой!

19

аз съм българче

преди 10 години

Ами да вземеш и да го наТВЪРДИШ най-накрая, на Цветанов охрана не му е нужна. Да вземеш да махнеш и охраната на Доган, та да му се порадват малко хората.

18

съдник

преди 10 години

Най - смешно беше, когато Борисов се изкара жертва на подслушване. Ми, г-н Борисов, кой да противодейства на това подслушване, освен НСО и ДАНС (контраразузнавателната служба), по онова време оглавявани пак от Коджейков и Йовчев, те от своя страна назначени по предложение на кого? А с чий указ? Орешарски ли ги назначи?! Цветанов и той ли не знаеше, а вие, г-н Борисов? Ами Плевнелиев?

17

Анонимен

преди 10 години

Ако навреме беше приет закон за лустрацията нямаше да има нужда бивши и настоящи доносници да се пазят едни други но с държавни пари...Сега вече е много късно...

16

miroslavGoshev

преди 10 години

Нали много го обичат, от народната любов ли ще се брани?

15

съдник

преди 10 години

Упреците към охраната от НСО ги отправяйте към Коджейков и Плевнелиев, най - вече, но можете и към Борисов и Цветанов, които са с основни заслуги за това, а разбира се и към Йовчев, който има косвено отношение по въпроса!

14

съдник

преди 10 години

Цял ден си похабих да обяснявам на полуграмотни "охранители" и разбирачи по сигурността, едни чели несъществуващи закони, други правят някакви сметки колко струвала охраната на действащия Министър председател, четвърти се оплакват, че някой бил подслушвал Борисов, докато бил Министър председател. Без оглед на действащия закон, без оглед на законовите отговорности на отделни служби, без оглед на фактите - ей тъй, говорим си, каквото ни на душата. "Цветанов е велик и цял един народ трябва да го ох

13

съдник

преди 10 години

Много витиевато говорите по повод на необходимостта от охрана на Цветанов от НСО, ама никой не пита тя колко струва, на какво законово основание, по кой закон, необходима ли е, съразмерна ли е на заплахите и т.н. Или "щото е Цветанов", той има право на всичко?!

12

АЛОООООООО

преди 10 години

ЙОВЧЕВ СЛЕД ГОДИНА НАЙ МНОГО ДВЕ ТИ ЩЕ СИ НА НЕГОВОТО МЯСТО И ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ ПРОДАЖНИК ТАКЪВ