75

Бойко Обрисов

преди 10 години

Не сте расисти. Комунисти сте!

74

Революционер

преди 10 години

Този Сидеров е търговец на гласове-той не само си купи ромски гласове, без които нямаше да стигне 4 %, а също и продава гласове в парламента срещу пари. Крепеше 2 години правителството на ГЕРБ срещу заплащане, сега отново крепи, но този път правителството на БСП и ДПС, след следващите избори на Бойко и Реформаторите няма да му стигнат няколко гласа и пак Сидеров ще държи златната акция, която ще му носи дивиденти. Тези негови златни гласове осигуряват мнозинство на всяко правителство, а цената?

73

Urkoto

преди 10 години

По данни от сигурен източник, съдържанието на писмото е следното: извинисебе извинисебе извинисебе

72

бъдин

преди 10 години

До Немските -ZeitarbeitПише се "евтина"!!

71

Немските -Zeitarbeit

преди 10 години

Българския Парламент да се занимае сериозно с нелегално ефтина работна ръка от България за Германия в Немските Zeitarbeit фирми , затова е доказателство на Документалния филм на немската ARD Mediathek - Deutschlands neue Slums - Das Gescheft mit den Armutseinwanderern

70

Анонимен

преди 10 години

***, вие неразбрахте ли, че ДПС го избраха български пълноправни граждани ?!?!?Къде бяхте 2007 АТАКА, които искаха да падне двойното гражданство, ще ви кажа къде, в на майките ви п**ките !

69

Aналдола

преди 10 години

От Май месец вече не сте расисти. От тогава сте първа любов с ДПС, товкова страстна, че халките ви дупене не могат да зарастнат. Добре че в Брюксел имат мед. технология за избелване и стягане. Доган, Местан и компания ще останат доволни. И бонус сигурно ще заработите...

68

Революционер

преди 10 години

Хората им казват истината в очите, а тия от "Атака" не искат да повярват, че са такива и искат извинение, което няма да получат никога и ще бъдат заклеймени. Те не са хора тия, а из.оди!

67

Demetra

преди 10 години

Злобейте и драскайте дивотии в блоговете по цял ден, то за друго и не ставате, явно така мислят и жените ви, затова сте тук- егати мъжагите.

66

АРБЕН ДЖАФЕРИ

преди 10 години

ДАНО МАКЕДОНСКАТА ВОИСКА ВЛЕЗЕ В ПИРИНА И ГО ОСВОБОДИ ОТ БЪЛГАРСКО РОБСТВО.ВОЛЕН Е НАШ - МАКЕДОНЕЦ Е !

65

сидер дрислив

преди 10 години

Тези *** твърдят че 23 *** души са групово на посещение в Брюксел, така ли? Тези, че са *** е ясно, ама защо се опитват да ни оравят на луди нас. Сидеров трябва да бъде наритан и пребит с камъни,няма по-гнусно същество от него в 24 г. преход.

64

Алов

преди 10 години

Дали ще направят ритуално патриотично самозапалване ?

63

Стефанов

преди 10 години

ЕНП към Юруш: измети си бе измети се

62

Алеко

преди 10 години

Предполагам че пътуващия цирк Волен ще крещи и ще троши дръжките на вратите .Но тука се закопа окончателно-доста патриотична постъпка да ни избави от собственото си безумно присъствие в 43 НС.

61

Анонимен

преди 10 години

Атака към ЕНП: ИЗВИНИСЕБЕ, АБЕ ИЗВИНИСЕБЕ

60

mdaa

преди 10 години

Стига сте наричали "националисти" некви , които гъл*ат на ДПС и не могат да ходят без памперс от толкова надупване.Вие сте най-обикновено ООД с предмет на дейност: Културно масови дейности: театрални постановки на повикване. Вярно, играете лошо, но имате публика, дето да ви се връзва......

59

Анонимен

преди 10 години

Давай Волене!!! Ние сме с тебе, за победа идва време!

58

хах

преди 10 години

Кви расисти са Атака бе!?Тия са направо долни мекерета,хора втора употреба-първо качество.

57

Бай Он

преди 10 години

Всички СЕГАШНИ партии са клонинги на БКП, (разбирай - проект на Гешев от педерасткото-"царско" правителство на Кобургите.)А, за да не сме нещастни потърпевши - време е да решим, че сме читави хора, които не ни манипулират медии и *** като Пеевски, ББ, Спинишев, Дърван, и разните там други *** и хомосексуални ГМО-та

56

lol

преди 10 години

"сходни политически организации в Европейския парламент"те имат ли си име? :)))))