58

megi 55

преди 10 години

Ей такива каквито ги гледате на снимката такива днес от лагер за бежанци в Харманли 43 сирийци обявиха гладна стачка,защото вече 2 м.чакали да им бъде даден статут на бежанци и свободно искали да се придвижват в страната ни а срока бил 6 м. Толкова време нямяло да чакат!Те дошли в България за по добър живот а пък не им е предложен!Ще гладуват докато загубят съзнание!Тези сирийци нямаха нищо общо с онези сем.с деца не само по цвят на кожа но и по манталитет.Тези са живи терористи и камикадзета!

57

Илко

преди 10 години

" На един от тях командир на бунтовнически отряд извади и изяде част от сърцето на войник от сирийската армия."Това са приятелите на ЕС и САЩ- борците за "свобода"

56

до 3

преди 10 години

е, тия са шайка престъпници, а Башар е хуманист. леле.

55

Анонимен

преди 10 години

Трябва ли постоянно да ни занимавате какво се случва в няк'ва ислямска дупка в Азия ?!??!?!

54

Анонимен

преди 10 години

Заслужават да бъдат измъчвани по най-нечовешкият начин

53

Анонимен

преди 10 години

След като саудитците и катЪрите обявиха, че ще заплатят масрафа за унищожението на Сирия, обикновените американци започнаха да си задават въпроса- ние наемни убийци ли сме?!Ми така излиза...А нашите протестъри въпроси не си задават, защото всичко им е ясно и си го знаят! ОСТАВКА!

52

Анонимен

преди 10 години

Защо трябва да нападат Сирия.Могат просто да им назначат няколко български политика ..Винету Гея, Бея ,Злодея, Костов всичките са американски *** камък върху камък няма да остане

51

Анонимен

преди 10 години

те *** бе, хора!!!!!

50

Анонимен

преди 10 години

малеееее, за тези ли аборигени ще се бият янките????? хаххахахааха ужас!

49

Анонимен

преди 10 години

Бунтовниците са профи убийци и терористи, същите като тези дето ги подкрепят...Русия е внесла преди месец подробен долад с факти- имена и държави замесени в това скотско престъпление в ООН. Докладът мистериозно е изчезнал!)))))))))))))))))))))))))

48

Анонимен

преди 10 години

От една страна имаме бунтовниците и ал кайда , от друга страна главния съюзник на башар асад е хизбола .Който и да спечели все е зле.

47

Дан-55

преди 10 години

Говориме за употреба на химическо оръжие,но не е доказано от коя страта-армия или бунтовници и затова САЩ са готови да сринат Сирия със земята.ПРИПОМНЕТЕ СИ ЗА НЕОБОГАТЕНИЯ УРАН,КОЙТО САМОЛЕТИТЕ НА САЩ ХВЪРЛИХА В СЪСЕДНА СЪРБИЯ ОТ КОЕТО РЕЗУЛТАТА СЕ ВИЖДА И СЕГА ДОРИ И В БЪЛГАРИЯ.ПИТАМ СЕ КАК ТИЯ АМЕРИКАНЦИ ИМАТ НАГЛОСТА ДА ГОВОРЯТ ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ,А ОЩЕ ПО НЕ МОГА ДА СХВАНА КАК ИМА ХОРА -БЪЛГАРИ ДА ПОДКРЕПЯТ ТАЯ ПОЛИТИКА.

46

edin chovek...

преди 10 години

Злото никога не признава, че е ЗЛО, а е и като змията - най - отровно хапе преди да умре!!!

45

10

преди 10 години

Ами просто е - това са финансирани от САЩ терористи, които се опитват да съсипят поредната държава, по пътят за Новия Световен Ред!

44

anonimen

преди 10 години

A TOVA OON KAKVA MUE RABOTATA?ZASCHTO NESE VKARAT SINI KASKI MNOGONACIONALNI I DA SPRE VOINATA?DA SE OKAJE XUMANITARNA POMOSCHT I T.N.

43

Анонимен

преди 10 години

45 ти - алкайда е отроче на цру, както и самия Бен Ладен.

42

Анонимен

преди 10 години

Гледах тези ,,бунтовници,,по клипове където застрелваха хора.Ами те никой от тях не можеше да чете,с една дума маймуни с автомати.Ако стане нещо такова и тук ,нашите *** ще са същите.ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД.

41

DJERI

преди 10 години

AZ KATO GLEDAM OPISANIETO NA OPZICIQTA AMI TO NQMA NISCHTO SVESTNO V NEQ.TOI ASAD VERNO E DIKTATOR.USA AKO VLQZAT TRQBVA DA IZTREPQT VSI4KO NARED,TO NQMA NISCHTO SVESTNO OSVEN BANDIUGI.ZA CVOBODATA I DEMOKRACIQTA NA KOGO SCHTE SE BIE OBAMA.SIRIISKIQ NAROD LI MNOGO SYMNITELNA KAUZA.SVETYT ZATOVA NEE SYGLASEN I SAMITE AMERIKANCI VYTRE.

40

Вижте

преди 10 години

Вижте клипа от линка на 46. Християнски църкви поругани, джамии на шиитете поругани, избивани хора от бунтовниците и вижде как изглеждат тези бунтовници. Като тези от с. Сърница!

39

iliya47

преди 10 години

nqma nrkakva polza ot postingite na SHOP4O i ODISEI4O. habqt se qko ama ne minava ni6to,samo imzakat minys4eta.qzak za parite,koito im pla6tat, za6toto sa glas v pystinq! pensionirani ozlobenidqdki.