48

&

преди 10 години

Тоя руски бизнесмен какви отряди ще прави на територия на ес и нато прокуратурата къде е? да си ходи в русия там да си прави отряди

47

Анонимен

преди 10 години

На мен пък ми писна разни пияндета без работа да ми блокират пътищата и да ми крещят под прозорците - навсякъде са опик-ли и наср-ли по трасето .Точно тези ли платени *** ще ми определят как да работи държавата .

46

Анонимен

преди 10 години

Правилно, какви са тия представители на гражданите.Те не са легитимни. Легитимни представители на протестиращите са единствено превратаджиите от ГЕРБ.

45

ко?не!

преди 10 години

Коя е тазе ***, дето се влачи като *** и с поведение на лека жена. Тя е организирала революцията през февруари. Какъв червен *** - от най-миризливите. Няма ли работа за тази малоумница?

44

Анонимен

преди 10 години

Мачкай,Орешарски!Мачкай продажната сороска ***.Българският народ е стеб.Никога повече ционистки *** в управлението на България.

43

Анонимен

преди 10 години

Работата отива на гражданска война. Щом комунистите я искат - ще я имат.

42

Анонимен

преди 10 години

Тия, които останаха да "протестират" в София явно са най-тъпите.По-хитрите се включиха по-отрано,кешираха парички и заминаха да си ги харчат на морето.Тия баламурници не се усетиха когато трябваше,а сега когато парите на Пашата секнаха пискат,че "търпението им се изчерпало" Ами да сте дошли навреме,тя авантата свърши ! Който не може да търпи- да си оди дома,да бере' домати и компири !!!

41

Анонимен

преди 10 години

КАКВО ПРАВЯТ ОНЕЯ ДВАМАТА *** ПАК ТАМ, БЕ!!!!!!!!!!КАКВА Е ТАЯ ГАВРА!!! На всеки протест ги изолират, за посмешище станаха, то не бяха господари на ефира, то не бяха новини, то не бяха циркове И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ИЗВЕДНЪЖ ТЕЯ НЕЩАСТНИЦИ МЪРШАВИ СЕ ПОЯВЯВАТ НА СРЕЩА КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГРАЖДАНИТЕ. Няма ли кой да ги затвори, няма ли кой да ги очисти тея *** и каква е тая подигравка с народа, питам???? До гуша ми дойде, честно!!!!!

40

аз-българина

преди 10 години

България никога не е имала по-антинародно правителство от това.Събрали се Петното,Шамара,бат ви Сали и каква ли още не престъпна ***.Къде е Стефан Данаилов да ми каже:-"Срамувам се",/предизборен клип/,за да го попитам ,дали се гордее сега?Ако не изчистим страната си от тези ***,ще е по-добре да я напуснем.Всичко вече смърди!Жалко за красивата природа!Жалко!

39

###

преди 10 години

Родителите ни изтърваха червената номенклатура да я осъдят и пратят при чаушеску, сега ние сме принудени да слушаме някакви руски агенти какво искат да се случи в Родината ни и едва ли не вместо да ги пратим в Сибир щом толкова милеят за русия повече отколкото за България, едва ли не да им се подчинимВъзстановяване на смъртното наказание

38

До Боб

преди 10 години

"Направо казано между нас, си е шушумига. "--------------Да бе, въобще няма фасона и лафове да бъде президент на БГ тоя Орешарски! Някъв финансов експерт. И кво е измислил като е експерт? Ами, например: "държавно предприятие може да държи не повече от 25 на 100 от депозитите си в една банка" ! Ха, вместо да остави всичките пари на държавата на едно място, като наш Бойко, в някоя куча банка, и да ходи да рита футбол и да бъде пич ;) той се закахърил, шушумигата му с шушумига!

37

megi 55

преди 10 години

Както каза тази простакела М Гергова "фЕВРУАРИ НАПРАВИХМЕ РЕВОЛЮЦИЯ И СЕГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ КОНТРАРЕВОЛЮЦИЯ!"Признахте ли си най после,че с лъжи и измами дойдохте на власт!Ами аз да попитам кога ходи на работа тази другарка като все виси по всички мероприятия на БКП?Сигурно добре и плащат!А пък тези двамата да си мерят добре приказките,че народа е голяма сила,която вече няма какво да губи!Едно достойнство иманме и него ни погазиха!

36

Сотир

преди 10 години

бисер лайн... така де, петното - вицепремиер с ресор "Полит, образоване на заблудени протестиращи.мишо лайн.. опа, шамара - вицепремиер с ресор "Международни отношения и културен обмен"

35

Комунисти мръсни

преди 10 години

*** мръсни захапали сте властта като куче-кокал.Червената *** 100 години ни мачка и манипулира , но вече свърши! От септември месец ще ви изгоним не само пт парламента но и от родината ни, вас и вашите бащи и майки до 9то коляно!истинската революция те първа предстой!ще спа пред парламента ама няма да позволя да ограбвате и моеъо дете и то да плаща за вашата алчност!

34

5f5

преди 10 години

До АнонименФАШИСТ!!!!!!

33

диктат

преди 10 години

Ние, симпатичните и интелигентни протестиращи, искаме да ви диктуваме на вас, грозните и тъпите, какво да правите. Ние ще ви диктуваме с ултиматуми, кой и кога да подава оставка. Ние ще ви диктуваме с ултиматуми, кога ще има избори и за кого да гласувате!

32

5f5

преди 10 години

Много пъти съм писал че скоро ще започнат арестите за политически виц!!! Гарантирано от БСП!!!

31

UK

преди 10 години

CHERVENI BOKLUCI !!!!

30

Kaleko Aleko

преди 10 години

как да предизвика вниманието на медиите и да направи обучителна програма на медиите какво е новина на деняМоже и да ги посъветва как се следва "правилната линия, дори когато е крива". Тия хора още живеят в 1956 година...

29

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е полицията и прокуратурата да се справи с платените от ГЕРБ и олигарсите *** от улицата. Вече на никого не са интересни. Станаха банално досадни. Търкалят се по асфалта, затварят движението, рушат държавно имущество. Докога така? Кой им дава това право да блокират движението. Освен че са нагли, досадни и ***, ами и пречат на другите да си вършат работата. Тези няколко хиляди ли представляват България. Ами на изборите да бяха гласували "правилно". Сега мнозинството какво е вино