53

Анонимен

преди 10 години

***, извади най накрая малкия буда от устата си!

52

don

преди 10 години

аз пък съм готов с искането за оставкта на този гейдолен ***

51

до БГ

преди 10 години

Кво не си доволен от Сали бре българино, той представлява на ромите в парламента и ще продължава да ни представлява, защото ще гласуваме за него, пък ти си гласувай за когото искаш...

50

Анонимен

преди 10 години

Абе, роси офшоркOFF, къде беше като твоята гробарска партия изтегли 3 милиарда лева по-рано ???

49

Лала

преди 10 години

Давай Плевневлиев. С тебе сме. Спъвай червено-турската мафия. *** и заличаване за тях..!!!!

48

Куроландеc

преди 10 години

Някой да има валидол???? Спешно е!

47

невероятно но факт

преди 10 години

Без производство и висока технология икономика няма! Смяна на преватизация с национализация е добър признак за лошо управление, което от своя страна създава прекрасни условия за развитие на корупция последвани от тежки финансови престъпления. Капитализма и частното поизводство са по-добра форма на стопанисване и дават по добър резултат когато има точни закони и силен некорумпиран държавен контрол над частното стопанство. Нацията може да е богата само тогава когато частника е богат. Парадокс

46

Куроландеc

преди 10 години

Ужас! Този гербераст ще ме побърка! Полудявам!

45

bgsoldier

преди 10 години

Плевнелиев е кадърен и си разбира от работата! Всеки нормален и разумен човек, прекрасно може да види и вникне в глупостите, които правителството прави в момента!

44

Питам де

преди 10 години

До БГСпоред вас правилният избор ГЕРБ ли е?Ще гласувам ако се наложи за Сашо ***, но не и за ББ.

43

Прокопи

преди 10 години

Първо да се яви на изслушване в Парламента каквото му е конституционното задължение пък после да се прави на макроикономист.

42

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо не налагаше вето на Симеон Дянков като се ограбваше фискалния резерв чрез големите дефицити и се теглеха заеми за 4 млрд?

41

Куроландеc

преди 10 години

Ай пак!:)))))))) Хахахахахахах!

40

OMG_Lucker

преди 10 години

Президентът да си гледа работата и да не се прави на много активен.

39

Анонимен

преди 10 години

Хм...странно...актуализацията е продиктувана от лошите прогнози на предишния финансов министър С.Дянков за ръст на БВП от 2%...сегашната актуализация предвижда ръст от 1%, което се отразява на приходната част - по-малко приходи....А допълнителните разходи в разходната част са в подкрепа на най-бедните българи, които едва свързват двата края! И срещу какво точно е Плевнелиев?

38

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ГЕРБЕРАСКИЯ *** РОСКО ДА НАЛОЖИ ВЕТО НА ОФШОРНИТЕ СИ СМЕТКИ .

37

Офшорко

преди 10 години

го е страх да не му конфискуват крадените пари и затова си ги държи в чужбина. Естествено ще прави всичко което му наредят господарите БУДА и големите престъпници, за кратко наричани "български бизнесмени"

36

Не е лошо да знаем

преди 10 години

Г-н ***, а пита ли съпругът си Юлияна за актуализирания бюджет или там има думата първата ви офшорска съпруга?

35

вещица

преди 10 години

Президента на не всички българи Лигняр Офшорски отново се прави на мъж.Жалко,че пред жена си и пред *** не смее.Опитите му да се доказва пред Герберугите са трогателни и смешни.Дерзайте г-н Президент!

34

megi 55

преди 10 години

Пиветствам културните коментари и спорове,но не толерирам и дискутирам със злобни прости и надъхани коментатори! За разлика от вас г-н анонимен аз не съм платена и не ви слагам епитети,но каквато е брадата,такъв е и бръснача!Тоест вие сте един абсолютен *** с беден речник!Такива са управляващите ни такива са и подкрепящите ги!Това,че го правите за пари не ви прави по добри и не ви оправдава!