429

megi 55

преди 10 години

Народа обслужва протеста,народа Сер-гейчо! Не търси всеки път под вола теле и не се прави на велик,защото всичко се случва само и единствено заради вас! Идете си окончателно и безвъзвратно! НЕ ПРОЛИВАЙТЕ НЕВИННА КРЪВ ЗАРАДИ БОЛНАТА СИ АМБИЦИЯ ЗА ВЛАСТ!!!

428

Анонимен

преди 10 години

Как кого естествено, че партиите които неможаха да лапнат коклала то е очевидно

427

Анонимен

преди 10 години

по големи плъхове от вас няма хехе завърнати манипулирани завършени идотчета

426

....

преди 10 години

***!!! На 90% ти си виновен за този протест. И с цялата си наглост, хората не знаели за какво точно става дума. Да, така е - никой не знае как ще ги раздадете по ваши свързани фирми, а после данъкоплатеца да плаща лихвите... че и главницата! Оставкабе, плъх мазен!!!

425

Анонимен

преди 10 години

нещо вече взе да ми писва от тези протестиращи колко време им трябва за да разберат че не са всички и че има доста хора който подкрепят правителството, а снощи ги видяхме какви са в същност,мисля че трябва да се провери къде работят протестиращите дали не са работници в фирмите на гербарските обрачи.....това са неща всеизвестни просто проверете и да се приключва с тази драма

424

Анонимен

преди 10 години

Снимката кърти мифффки...Една кухавелка-кокошка и един алкохолик треперят като листни въшки...Хайде червени *** - подавайте си оставката и беж на Мачо Пикчо в царевицата заедно с руското гейче...)

423

rekston

преди 10 години

drugaryo stanishkOF buprosa mi e ti kogo obslugvash???

422

Анонимен

преди 10 години

Небългарин от всякъде със закваска на елитен патологичен крадец и социопат!

421

basiprostotiata

преди 10 години

"Червеното войнство се прости със Стратега", a koga nie 6te se prostim s "Червеното войнство"???

420

Arnor

преди 10 години

"Според Станишев едва ли актуализацията на бюджета е била истинската причина за радикализирането на протестите вчера. По негови думи повечето протестиращи едва ли знаят точно за какво става дума."Сергей, на тебе не ти ли писна да обиждаш хората? Патологичен социопат долен! Не разбра ли, че търпението ни се изчерпа. Ай, довиждане!

419

24/7

преди 10 години

От прасе мас и комунист власт, се взема само с дране!

418

sina

преди 10 години

Довечера очаквам по-голям протест, очевидно дрОгаря *** Станишоглу не е в час, дайте да му покажем какво иска българският народ - БСП и ДПС вън от властта. Довечера по по-сериозен начин да изразим мнението си, а това мнение на площада е мнение на над 70 % от всички българи !!!

417

баба дори

преди 10 години

Аз предлагам на другаря станишев да вземе манолновата и със мотиките на нивата да видят от къде идва хляба

416

Анонимен

преди 10 години

O S T A V K A !

415

Анонимен

преди 10 години

Хайде засрамете се и подайте ОСТАВКА бре ЧЕРВЕНИ,НЕКАДЪРНИ И КРАДЛИВИ КЪРЛЕЖИ от ДС,КГБ...*** невменяеми!

414

basiprostotiata

преди 10 години

До Другарю Станишев,hodi da se nadrusash na buzludga

413

Йово

преди 10 години

Много е трудно да се досети човек бе Станишев. На цяла България и е ясно кой има интерес. Зелената и Енергийната мафия както и мафиотската партия ГЕРБ. Не ми е ясно на мен само къде е ДАНС да разследва платените протестиращи и от къде идват парите за да се плаща на протестиращите. Ясно е че не е от обикновения човек, а от Олигархията и Монопола са тези пари защото само те могат да си го позволят.

412

Анонимен

преди 10 години

ПРОТЕСТЪТ ОБСЛУЖВА ХОРАТА.А СЕГА И ДВА ИНТЕРЕСНИ ВЪПРОСА КЪМ ПРЕДАТЕЛЯ СТАНИШЕВ:АКО СЪСТАВЪТ НА НС ЩЕ БЪДЕ СЪЩИЯТ, ЗАЩО СЕ СТРАХУВА ОТ НОВИ ИЗБОРИ?АКО ТОВА СНОЩИ БЯХА ПРОВОКАТОРИ, ТО КАКВИ БЯХА ОНЕЗИ ОТ ФЕВРУАРИ?

411

Az..

преди 10 години

До нека де!Много ясно е, че няма какда се повтори сегашният парламент нито предишния!!!!!! Със сигурност Атака няма да играят, и ГЕРБ ще вземат по-малко глсове ще влязат други партии, но най-силно и искренно се надявам ДПС ДА НЕ ИГРАЯТ ДА СЕ МАХАТ!!!!

410

basiprostotiata

преди 10 години

До 1 българка ot 80000,sigurno veche 69 godini spish - SABODI SE!takiva kato teb kachvat po podlomen nachin BSP, DPS i ATAKA na vlast!zaradi tebe sa protestite!