107

Анонимен

преди 10 години

Абе момчета какво става . Първо пишат, че "Волен Сидеров за пореден ден отказва коментари пред журналисти", а малко по долу твърдят, че "Сидеров отново обвини журналистите пред Народното събрание, че работят срещу държавността и подклаждат анархията в България". Чудя се кое е вярно?

106

VANGEN

преди 10 години

Кукловодите на доскоро управляващите мутри обаче неистово,а и те по мутренски ще гледат да съборят правителството,защото тук е на живот и смърт за тях бандитите и Кутев е прав ,че това е класова борба-на малцинството олигарси,което държи почти всичко в свои ръце и огромното мнозинство от българи,които благодарение на 24г. налагане на най-антидемократичния,най-античовешки строй,бе докарано до геноцидно изтребление.

105

протестираща!!!!!!!!

преди 10 години

И нека си признаем..всички протестиращи сме алкохолизирани младежи, наркомани, платени, ***, взимаме над 4500лв. заплата и тормозим София вече 14 дни! Болен ни разкри! НО! поне сме излезли от мишите си дупки и се борим и вярваме в едно по-светло бъдеще!

104

Анонимен

преди 10 години

до млад дрислио колко ти дава тиквата която не е социалист ами е империлист българо убиец ние няма да забравим при кое управление имаше най много самоубиистава на семейтва палежи на хора заради некадърното управление на най не българската партия гроб.....

103

Kaleko Aleko

преди 10 години

111, доста от "плювачите" тук са разни позитановци... Вече не им се връзвам.

102

протестираща!!!!!!!!

преди 10 години

Колко от вас мили хора..дето само плюете по протестиращите сте отишли подне веднъж да видите за какво иде реч?!Аз всеки ден съм там с цената на личното ми време, през което имам доста по интересни неща за правене,но съм там заради морала на България и заради всички вас,които само на по чашка почвате да бистрите политиката и да размахвате пръст ,колко сте недоволни!Ами излезте и заявете позиция!Много ли ви харесва новото управление?!Като седите вкъщи нищо няма да се промени!

101

МладМислещ

преди 10 години

Най-скъпите кампании са на ДПС и БСП! ФАКТ!Защо намесвате герб, атрофирали комунистически мозъчета? Не могат ли *** ви *** да схванат, че хората протестират против ТРОЙНАТА АНТИБЪЛГАРСКА КОАЛИЦИЯ, а не за връщане на ББ?! Платени червени бабички, навремето ви строяваха по манифестации, сега по коментари.

100

аман

преди 10 години

До ТУЙ ОНУЙти още не си разбрал за какво са протестите нали ?

99

Анонимен

преди 10 години

Анархията я подклаждат ненормалните крадци, които ако имаха 1 капка съвест, срам и разум щяха да крадат с мярка както е на запад да има и за нас. Сега ще си ходят накуп, защото са прости!!!

98

Аз

преди 10 години

Ей сега се връщам от протеста пред парламента. Всеки, който кисне пред компа и цвили за: Базчинства, хаос, ***, дроги и т.н. просто явно не е и минавал оттам. Всички хора са УСМИХНАТИ и ПОЗИТИВНИ. И протестират и се борят срещу *** в парламента с УСМИВКА и ОСТРОУМИЕ. Идете - вижте и тогава пишете глупости. Освен, ако не ви плащат да пишете глупости - тогава е ясно, че няма да спрете да ги пишете.

97

_Анонимен

преди 10 години

До 96 ТУЙ ОНУЙАма верно, дай да си говорим истината, а? В началото на протестите много хора се оплкаха във фейсбук, че след като протестирали отишли полицаи у тях и ги карали "доброволно" да подписват декларация, че няма повече да участват в протести. Та? Кво разправяш? При кое управление се случвало това? Дай да си говорим истината. Ама наистина, а не по комунистически!

96

iolan

преди 10 години

ABE TIA OT GERB ZA6TO ISHAR4IHA TOLKOVA PARI ZA KAMPANIA ZA DA NE HODAT NA RABOTA TRQBVA I TE DA ZEMAT NQKOI DOMAT VAV LICETO POMIAR4ETA

95

ОТ ГЕРБ

преди 10 години

АБЕ ТЕЗИ *** ДО КОГА ШТЕ ПРОТЕСТИРАТ ?

94

МладМислещ

преди 10 години

До 106 - има много хора гласували за БСП по протестите! Страшно много такива хора. Те за това започнаха с ченгеджийските номера защото разбраха, че за ПОСЛЕДЕН ПЪТ излъгаха българския народ!

93

ТУЙ ОНУЙ

преди 10 години

До МладМислещЕ ПРИЯТЕЛЮ , ТРЯБВА ДА СИ ПО ШИРОКО СКРОЕН И С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ЗА ДА ГИ РАЗБИРАШ ТЕЗИ НЕЩА , ПРОВОКИРА .....НАЛИ

92

МладМислещ

преди 10 години

Тактиката на атрофиралия комунистически мозък - разделяй и владей!Който е против гнусните комунисти, изперкалите фашисти и противоконституционната туркса партия е от ГЕРБ!?Аз протестирам и не съм от ГЕРБ. Какво правим бе другарю залухав? На тебе като ти плащат да пишеш цял ден в нета, явно няма как да проумееш нещото, наречено ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!

91

VANGEN

преди 10 години

И ако полицията продължава да търпи безчинствата и този хаос в София-МВР шефа да си ходи,да стане решителен човек министър и за нула време да въведе ред-незаконно протестиращите-а те са всички такива моментално в ареста,съд и обществено полезен труд за 15д.Това е безумие ,творено от доскоро управлявалите мутри и те-боко тиквата и машата му цветанов също в ареста-има достатъчно основания за това.

90

Анонимен

преди 10 години

Г-жо Фортуна,Тези, които сега наричаш комунисти, нито са убивали, нито са изпращали в лагери. Може да са го вършели някои от предците им, но това значи и предците на голяма част от сегашните антикомунисти, които след 1989 година се пребоядисаха, но това не променя миналото на родовете им. Същите тези антикомунисти, през времето, през което те управляваха, крадоха толкова, ако не и повече, отколкото тези, срещу които виете сега. Та кои са изчадията адови вече и слепите видяха!

89

ТУЙ ОНУЙ

преди 10 години

До амана ГЕРБавия човек от Борисовия НАП дето летя със самолетите и трябваше уж да накаже тарикатите, не само че не ги наказа, мо и за награда сега е депутата от ГЕРБ!!!Пък вие протестирайте за да ги върнете на власт...хахахах

88

Анонимен

преди 10 години

Що не протестирахте по времето на Бойко? Щото ви беше страх дари да си помислите, нали? Сега видяхте интелигентни и търпеливи управляващи и айде на протести, нали? Дано полицията се намеси и разчисти тея готованци и безделници от улиците и площадите! Хич не ми пука за правата им, като имат време за губене, да идат в Банкя да пеят химни в прослава на герб дето им плаща да протестират!!