347

народ

преди 11 години

*** народ слаба държава са казали хората.Какъвто народа такава държавата.Лошото че на българина угодия няма.Такива сме си го избрали такива ще си ги слушаме.Само едно ми е чудно на дали ще видим някога Българска партия във Турскя парламент.Камо ли Български губернатори по разни градове във Турця.Това е България и трябва да се управлява от българи но за жaлост скоро ще имаме и *** партя както вървят нещата

346

Шоп

преди 11 години

Кой каквото и да говори България свърши и то не днес а преди 23 години :) и хората свикнаха с протести, Орешарски ке падне, после идва Бойко .. пак протести Бойко ке падне , пак избори и така до край, но Барозу днеска предупреди, стягане иначе излизане от ЕС и яко санкции на България. Лоша работа политическа криза и световна икономическа. Не е на добре народе.

345

Мими

преди 11 години

Преди малко се върнах от протеста и съм много доволна! На протеста можеха да се видят млади, добре облечени хора, с много малки деца! Нямаше лумп.ени , *** и пияни футболни фенчета! Ето такива хора искам да виждам по улиците! Това са хората, които изкарват парите и данъците за България! Само техния глас има смисъл! Плебса да си трае! Него нищо добро не го чака, независимо кой е на власт!

344

London calling

преди 11 години

До врачката въртолетаЕдва ли герберясалите ще съберат повече от 20000 синове и дъщери на полицаи,прокурори и мутри да пищият опиянени от все още непласираните амфетамини на боко.Чалгарщината на герб трябва да се забрани в конституцията.

343

London calling

преди 11 години

До врачката въртолетаЕдва ли герберясалите ще съберат повече от 20000 синове и дъщери на полицаи,прокурори и мутри да пищият опиянени от все още непласираните амфетамини на боко.Чалгарщината на герб трябва да се забрани в конституцията.

342

Анонимен

преди 11 години

Ало, ГРОБарите, така де, протестиращите, с нищо не се различавате от избирателите на БСП, хунта промити комунистически мишки !!!

341

Врачката Николета

преди 11 години

Като гледам какво се пише по форумите - явно наистина има много мръсотия в България. Дали една хубава здравословна гражданска война няма да покаже кой е страхливец и кой мутра и писарушка по форумите. Къде ли ще се скриете писарушки тогава? Да наричаш над 20 000 човека на протест страхливци ми звучи малко ненормално, ама утре ще са 40 000, вдруги ден 60 000, ми то ще изкарате целия народ страхливци. Може би сте прави - щом 70 години вече ни грабият комунистите?

340

Анонимен 1

преди 11 години

една герберушка, ако арестуват и ще се разбягат на всички посоки, повечето ги е страх за уютните им службици по разни администрации:)

339

ВИЕ

преди 11 години

Вие сте луди бе момчета. Пишете фермани във секцията с коментарите на днес.бг. Намерете си живот приятелка/приятел, вие сте странни хора, че сте хванали като форумни плъхове да спамите, толкова ли нямате живот. Ако искате промяна правете нещо за нея, загубени пичове.Що се отнася до политиката, след изцепките последният месец аз се местя също. Нямам желание да си прекарам младините в проядена безпериспективна държава - блато. Ще участвам в протестите докато ги има, ще изчакам още много малко.

338

Анонимен 1

преди 11 години

Революционери, да не забравите утре да си нащракате снимки от протеста за фейса:)))Така де сега е модерно:)))

337

Анонимен

преди 11 години

Чалгарите-*** си искат Буда!Той е *** и те са леко по-прости от него,което му дава интелектуално предимство над тях да си върти далаверките.Срам за България!

336

London calling

преди 11 години

ОТНОВООткровенно моля ако някой знае да ми каже на кого принадлежи медията 24 ООД които притежават Plovdiv24 и други.Там е збранено всякакви коментари срещу герб. Когато хората протестираха масово в Пловдив срещу хунтата герб, те ги наричаха протест срещу EVN. Сега се оливат с многобройни статии за тези купени протести и пускат десетки снимки на така наречените протестиращи.

335

London calling

преди 11 години

Ако поне една герберска шматка имаше грам мозък щеше да остави това правителство за няколко месеца и да види имат ли възможност да подобрят нещата.Ако не, тогава на бурни протести.Но дивите герберски чалгари както винаги решиха да фалшифицират протести след като се провалиха с фалшификациите при изборите.Простотията не ходи по хората,ходи само по герберясалите.

334

Анонимен

преди 11 години

Наивници, нищо няма да постигнете. Червен Щит пази комунистите. Не виждате ли, че никоя световна медия не отразява протестите ви, а когато 300 човека излязат на в Русия срещу Путин това е на първа страница на всички световни медии. Дори протестите на бабичките през февруари срещу ГЕРБ бяха редовно отразявани по света, но този протест ще мине и ще замине, ако се наложи и бой ще ядете. И представа си нямате какви сили стоят зад комунистите.

333

Анонимен

преди 11 години

Ходих да видя протестиращите. Всички са добре охранени, добре облечени, оптимистично настроени. Съвсем други хора, в сравнение с тези, които протестираха през януари за големите сметки за ток.

332

Див Селянин

преди 11 години

Ние не искаме правителство, което прави абсолютно безпринципни и арогантни назначения, и счита това за нормално.Тия трябва да си подадат оставката моментално! И другия път внимавайте за кого гласувате, нали виждате колко си спазват обещанията БСП и АТАКА!

331

Анонимен

преди 11 години

Hora pri novite izbori, molq vi ne glasuvaite pak za BSP GERB DPS ATAKA.Da dadem shans na drugite partii.

330

имигрант

преди 11 години

Не мога вече да ви разбера това българите. Преди негодувахте от ГЕЮРБ, а сега от БСП при все че това правителство дори не е направило и една крачка все още. Май сте доста зле като цяло и в това е причината. Не визирам толкова социалният ви статус, колкото манталитета ви като цяло.

329

До 551

преди 11 години

Готов съм да заколям *** като Пеевски. Това не са българи, това не са родолюбци, готов съм да убия фес и ***. Нима нашите дядовци и баби не са били готови? Защо мислиш, че хората се променят? Всремената са други, но ценностите на хората са едни и същи. Лозунгът: ""Свобода или смърт" е бил актуален и по времето на бунта на Спартак в Римската империя, и стотици години по-късно по времето на Левски. Мислиш ли. че сега не е актуален? Вие комунисти какво искате - всички да емигрираме в чужбина ?

328

London calling

преди 11 години

Ако протестиращите носеха плакати-"Долу олигарсите от 23 години","Eдни и същи клоуни от 23 години","23 години държавата потъва заради едни и същи песоглавци", щеше да баде истински протест.Да протестираш срещу дадено правителство което не е било на власт дори 4 седмици,и особено след 4 годишната тирания на герб само показва кой е организирал тези оргии. От космоса си личи.