22

Изявление на ДС

преди 11 години

Всички които плюят ДС .... СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯТ РЕД! Не бързайте един по един, камъни и куршуми има за всички ..... не се бутайте .... и не бързайте, камъни и куршуми има за всички ... не се .... за Предателите това .... а за тези които рискуваха живота си за Родината над 45 години, СЛАВА, ВЕЧНА СЛАВА ....

21

krismin

преди 11 години

Така става като баби и мюсюлмани избират правителство. Цяла Европа ще ни се смее

20

стоян петров

преди 11 години

Не знам дали го дУват евродепутатите, но знам че вземат по 15 000 евро на месец.

19

ФАШИСТ

преди 11 години

добре , че е ПРЕЗИДЕНТА !

18

Чиновник

преди 11 години

Много е смешно, когато разни аутсайдери и социални *** започнат да коментират теми, които не разбират. Повечето от вас, единственото, което сте постигнали в живота си е да живеете в панелни бърлоги, които ще изплащате 30 години и да карате 15 годишни талиги. Свикнали сте да ви мачкат и да се гаврят с вас всякакви чужденци и нямате никакво намерение да подкрепяте хора, които имат чест и достойнство. Затова живеете като скотве, защото и мисленето ви е такова.

17

Анонимен

преди 11 години

Да го дУат евродупетатите!!!

16

Патиланец

преди 11 години

До 16Нещо си се объркал. ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ - НИКОГА не е работила за Българите. ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ е работила до 1989 за Партията и Братска Русия. А след 1989 за Мафията (разбирай, който плати повече) и Мафията на Братска Русия. Ако мислиш, че ДС е защитавала или мисли да защитава "народни" или "държавни" интереси - си в грешка и то гоУема! :))))

15

!

преди 11 години

Тия ЕНП, не бяха ли ония дето тиквата ги хранеше редовно с парите от корупция, крадено ДДС, контрабанда и рекет, за да му пляскат за всяка простотия която каже или направи! В *** им бъркат бившите дипломати, защото са били професионалисти, за тва искат да ги закрият... за ДС бачкали ??? а те за кой искат да бачкат за ЦРУ или за МИ-6, щом са българи естествено ще бачкат за ДС! Не обичам комунистите, но разузнавачите ни от онова време са били наистина ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, за тва им бъркат отзад!

14

Анонимен

преди 11 години

Хомосексуалния комунист ще ни срами пред цял свят, защото е любовник на Хамстера с Хормонален Дисбаланс-серГей, та за това стана и министър.

13

Май Манолов

преди 11 години

Този червен педерчин още не е встъпил в длъжност и вече не го харесват. А аз не харесвам цялото червено "правителство" и излизам в неделя, в 12 пред Парламента, на протест за свалянето им.

12

CIA

преди 11 години

Interesno ako bjaha rabotili ili I sega rabotjat za CIA... Haide holan! Bash germanci da ni uchat na moral...

11

Егон

преди 11 години

Как пък не изчакахте поне седмица преди да се скарате с ЕС бре? И фондовете ще спрат и подкрепата, всичко. *** тъпия овчинарод сме. Дано по-скоро да има избори и да се махате, че пак за резил почнахме да ставаме. Тъкмо малко се нормализираха взаимоотношенията.

10

Анонимен

преди 11 години

Да храви каквото си иска сега му се паднало.Писна ми от тези досиета.Как не свършиха 23гЕвропа не може във всичко да ни се меси.Винаги ще бъдем последни щом все ни диктуват какво да правим.

9

кекуле

преди 11 години

тя позицията не е негова, той няма позиция, софльорът отзад има позиция. цигарите, яеца и дс доносниците обратно на работа се оказаха най-важните неща за вършене. ***. според мен първо ще ни затрупат с непопулярните мерки, към средата на мандата ще почнат да демонстрират любов към нас. елементарни човечета..

8

СР

преди 11 години

другарю станишев, с този кабинет показахте че сте некадърен като премиер и като премиер в сянка. в ек ви се смеят на напъните да покажете държавност и принципност-непознат думи за вас. насадихте народа на пачи яйца ,но той е щедър и ще ви ги върне ,авие отивайте да се развивате някъде другаде . и как гледа на избора за външен министър другарката станишева ?

7

Тихомир Томов

преди 11 години

Еврейчето с обратна сексуалност нещо се е унесло под шума на трениращите самолети над небето на протектората

6

marsian

преди 11 години

Почна се

5

господин

преди 11 години

ПОЧНА СЕ С ДРУГАРИТЕ....

4

Анонимен

преди 11 години

Не може всички хора, работили в държавна сигурност, да се слагат под един общ знаменател.Ченгетата доносници от шесто ги мразим всички, но има хора работили за външното и техническото разузнаване, за сигурността на страната. И тях ли да ги хвърлим на кучетата?!Това е безумие! Периодът е бил друг.

3

GERBerastin

преди 11 години

Пука им на каските на ЕНП-то, те имат интерес:1. да атакуват соц. правителства2. в конкретния случай с България, калинки и послушковци да "защищават" националния интересе на България.Твърдо за ДС!!!Аз искам да има Българска държава!!!