79

До гешев

преди 11 години

Ти 100% си селянин - нали , най сте ми смешни селянините

78

Алеко

преди 11 години

Бившият зам-министър на администрацията в правителството на Тройната коалиция Мария Дивизиева става началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски. Дивизиева е сегашната жена на министъра на културата Петър Стоянович, чиято пък бивша жена от която има дете е здравен министър в правителството на Орешарски. Дивизиева е и близка до жената на Станишев Моника Йосифова, с която е била съдружник.От 2009 година Дивизиева е управител на финансова инвестиционна компания. Дивизиева бе шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева по време на президентските избори.

77

jim morisson

преди 11 години

няма по-*** народ от нас!

76

españa

преди 11 години

ЖИВЕИ ТЕ СИ В СКАПАНАТА СМРЪДЛИВА ДЪРЖАВА, ТВА ВИ СЕ ПОЛАГА КОМУНИЗЪМ

75

Бивш пушач

преди 11 години

Аз, преди точно 20 години, оставих цигарите на глупаците.Сега се чувствам много по-добре и съжалявам, че съм пушил някога.Пушачи, повярвайте ми - много тъпо е да се тровиш, да тровиш и другите, пък и да пълниш гушата на мафията!

74

haha

преди 11 години

До 71: Ти си поредният ***. Стига с това в Европа било така в Европа било онака. Този Евро съюз е най-простото нещо на тази земя след САЩ. В него както и в САЩ хората са *** ходещи на кредит разплащателни сметки неспособни на истиснки живот. Липсват всякакви ценности. Въпросният съюз е пред фалит, те нямат нищо, нямат дори вода за пиене и затова искат водата и земята на даржави като нас които имаме. Но понеже българина е овца и слуша какво се говори "по телевизора" желае да е част от

73

ПАЗАРДЖИК

преди 11 години

ЦИГАРИТЕ НЕ ПРЕЧАТ ОТКОЛКОТО АЛКОХОЛА .АЛКОХОЛА ПРЕЧИ И ВРЕДИ НА МНОГО СЕМЕЙСТВА ДЕЦАТА ОТ МАЛКИ ГО ВИЖДАТ ТОВА КАК МАЛКО ПОРАСТВАТ ПОЧВАТ ДА ПИЯТ.ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТОВА

72

ПАЗАРДЖИК

преди 11 години

ПУШИ СЕ .НА СЯКЪДЕ ПО ЕВРОПА СЕ ПУШИ. АЗ СЪМ НА 45 ЩЕ СЕ КРИЯ КАТО ПЪРВОЛАЧЕ ДА ПУШААЗ ЖИВЕЯ ВЪВ МОСКВА ДНЕСКА БЯХ ВЪВ ПОНИКЛИНИКАТА ВЪВ РАЙОНА НЕ СЕ ПУШИ. КОЙТО ИЗЛИЗА ОТ ВРАТАТА НА ЗДАНИЕТО ВСЕКИ ПАЛИ ЦИГАРА ОХРОНИКА НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ПИТАХ ЗАЩО .ОТГОВОРЪТ БЕШЕ МЕН МИ ОМРЪЗНА ДА ПРАВЯ ЗАБЕЛЕШКИ ТАБЕЛАТА СЪС СЪС ЗАБРАНАТА ВСЕКИ ГО ВИЖДА .НО И ВСЕКИ ДАДЕН ЧОВЕК ПАЛИ СИ ЦИГАРАТА.ТОВА Е НЕ ВЪЗМОЖНО НА МЕН НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ЗАБРАНИ. ЗАБРАНА БЕШЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАДАТ ЕЛЕКТРОНИТЕ ЦИГАРИ

71

Гешев

преди 11 години

*** комунистка - да си ходи да си пуши на село.

70

Гост

преди 11 години

Какви ли безумия не се говорят, само да се докопа властта!

69

tuzarya

преди 11 години

Какво я мачкате жената, че искала либерализация на режима за тютюнопушенето?! Държавата субсидира тютюнопроизводителите, след това продава цигарите и прибира акциза за тях, а не разрешава на пушачите да са в заведенията! Държавата хем иска да печели от акциза и контрабандата с цигари, хем иска от пушачите да се откажат от цигарите! Това е идиотия! Аз съм непушач, но съм за това пушачите да са в заведенията,като те бъдат отделени от непушачите, както беше преди имаше отделно помещение за непушачи

68

Анонимен

преди 11 години

айде стига, в цяла европа не се пуши, вече и в русия май забраниха пушенето на закрито, само при нас не може....ще кажеш, че българия няма други прблеми, това е най-наболелия въпрос.

67

.

преди 11 години

аз подкрепям да си остане забраната, която така или иначе не се спазваше. В Европа сме все пак ии не може да се пуши само при нас а в другите държави не.

66

Готино

преди 11 години

Подкрепям да се отмени забраната,която така или иначе на доста места не се спазваше,мисълта ми е,че всеки трябва да е свободен да взима решенията си сам дали да стои на дима или в помещението за непушачи,въпроса е поне да има някакъв избор..

65

поп Хаджиконстантин

преди 11 години

Отец ли си какъв си но логиката ти е много погрешна. По същия начин аз мога да кажа че ти ми нарушаваш правата след като аз не искам да пуша но ти ме одимяваш на мястото където съм седнал. Аман от криворазбрана свобода...

64

Аз

преди 11 години

До ОТЕЦ РАЛФАз като не пуша не преча на никой, но ти като пушиш пречиш и вредиш на мен! Така, че стига сте използвали тази дума "дискриминира", защото ако се обърне логиката ти непушачите стават дискриминирани!

63

Анонимен

преди 11 години

Отче разправяй ги тия *** мисли на ЕС и Америка, където нормалните хора са установили още преди 30-40г. как трябва да бъде и такава тема изобщо не се дискутира. Само Бай *** има нужда още от убеждаване.

62

DNE$.BG

преди 11 години

НАРОДЪТ, ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ СПЕШНИ МЕРКИ ! ДЕПУТАТИТЕ СА 200 И ТЕ ЩЕ ДАВАТ ТОН НА НАРОДЪТ КАК ДА ЖИВЕЕ? НИЕ НАРОДЪТ КОЛИМ И БЕСИМ! ТОВА ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА! НИЕ РЕШАВАМЕ !

61

Ели

преди 11 години

Явно това министерство иска да има повече болни?

60

CH

преди 11 години

До 123Ти ходил ли си в заведенията? Къде ги видя празни и то точно заради пушенето?