288

сопол

преди 11 години

ко ми цъкъте минуси бе калъфи. тия *** нафи герб са виновни , че пак *** и турците управляват с техните рекети и полицейщина

287

Дебелян Пейсивски

преди 11 години

"Ашколсун Сидероглу, машала ефендим! Чок сеир, чок келепир, Доганлар аркадашлар ти даде бир милион армаган за мурафетлъка.

286

Злопаметна

преди 11 години

До t_mСамо без революции, аман. Ясно на кого са изгодни те - не и на народа.

285

101

преди 11 години

не си отговорен а си турска *** Уж беше националист а си поп КРЪСТЮ

284

t_m

преди 11 години

в отговор на Злопаметна и в подкрепа на Ярост недоволството на на народа се изразява в революция!!! исторически факт!!!

283

sopol

преди 11 години

какво вие виновен сидеров. Герб бяха еднолично начело и ко стана. сега сидеров виновен. Герб била българска партия, да мачка българите и *** да имат повече права. трябваше да обесят киро мангаля , а не да ми го пазят и щяха да спечелят още един мандат

282

Злопаметна

преди 11 години

Добре, смъртта на Атака след предателството на Волен е ясна, както стана със смъртта на СДС след "Кой не скача е червен" и после по София се пишеше по стените "Скачахме с вас по площадите - а вие ни направихте на маймуни".До тук добре. Алтернатива на Атака? Светльо Витков от Хиподил? Друга маргинална партия? Или имаме още време 4 години да им видим сеира? Ей това ми е интересно.

281

баба Кунка

преди 11 години

Аз честно се радвам, че така се получи.Една шепа "българи" искаха това, ами получиха го. Колко ли време ще има още какво да ядат? Колкото някой е по-***, толкова не може сам да се грижи за себе си, а се надява някой друг да го направи. Хубавото е, че няма кой да се погрижи за тях и до 4 години ще са се запалили, обесили или просто умрели от глад. Жалко за другите, че ще трябва да изтърпят още веднъж червените крадци на власт.

280

tsuri_mitev

преди 11 години

до 315 как можеш да говориш за АйнщаЙн когато от трибуната ти говори деПУТатКАта, Сидерова?

279

Бесния

преди 11 години

само подочух че става въпрос за 100 000 000 за един глас за фесовете

278

Анонимен

преди 11 години

В Атака явно са безотговорни, само лидерът им е отговорен, понеже само той се регистрира! :) И след като не подкрепяше кабинета Орешарски, защо нямаше повече против освен бройката на ГЕРБ?!!

277

batevale

преди 11 години

И тук пишат главно гербери ,а не националисти............................

276

Анонимен

преди 11 години

Отговорен за собствения си джоб.Хората гласуваха за Сидеров,защото си мислеха ,че единствено той може да разкара американските бази-4 на брой.В момента турски,израелски и американски самолети си правят учение над българско небе.Учението щяло да трае още 1-2 месеца3.Вчера цял ден сновяха,оставяха дълги дири от химикали.Тия дири се превърнаха в похлупак от плътни облаци.Пчелите измират,дърветата съхнат.Айщайн го е казал-че измрат ли пчелите на хората не им остава дълго да живеят.

275

tsuri_mitev

преди 11 години

Бабо Кунке,мислиш ли че един толкоз "отговорен" "човек" ще има време да чете мнението на простолюдието!? друг е въпроса ако се касае за ВОТА на простолюдието! но тъй като е простолюдие какво го боли паткат. , този комунистически поет едно предателство и измяна към хилядите гласували за неговата партия!!!???

274

Анонимен

преди 11 години

Края на АТАКА!Тоя *** си заминава, сега целта му е да се нагуши с пари, колкото се може по бързо!

273

мда

преди 11 години

След всички коментари май няма какво да се добави...за съжаление мили сънародници, кой да ни управлява(граби) решават купените гласове на ***, турците и заблудените пенсионери повечето от които с оставащи не много години живот, благодарение на огромните им пенсии осигурени от партията за която са готови да умрат!!! това е положението..ПРИЯТЕН ЖИВОТ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ!

272

Pimp C

преди 11 години

Шах с пешката ти направиха бе момче.

271

Бесния

преди 11 години

те такава политическа *** не бях виждал.

270

Bay Gudio

преди 11 години

Levski e predaden ot bulgarin,ne ot tur4in.

269

Анонимен

преди 11 години

бре тоз клоун бил отговорен :) :)