13

Дедка

преди 11 години

Ама тъпите червени фесове наистина смятат, че сме *** май, а? Тая руса овца е време някой да я смачка, няма такова просто селско добиче!!!

12

национал-радикал

преди 11 години

До sten-за болните от СПИН има надежда за изцеление,но за болните от СПУН/Синдрома на Придобита Умствена Недостатъчност/ няма никакъв шанс!Извинявай,че ти го казвам,но болният трябва да знае истината!

11

Анонимен

преди 11 години

Тези ни обиждат и ни вземат за много глупави ! Изборите тр. да се касират и веднъж завинаги да разкараме тези лъжци !Мая като почне да говори не чува собсвените си мисли , а какво остава за гласът на народа !

10

абе

преди 11 години

Верно ли? Ама как не се сетихме, той няма как да е знаел! Никакъв шанс!

9

Анонимен

преди 11 години

тези съвсем ни взеха за маймуни- то бива лъжи , но чак пък на толкова опашати как да повярваме......

8

Анонимен

преди 11 години

Това до някъде обяснява защо СерГей изглеждаше като наакан на пресконференцията след изборите. Може пък другарката Манолова, без да знае, да е провалива неговата работа....

7

СРС оператор

преди 11 години

Вярно е. На Станишев ЕДНА ЖЕНА му КАЗА, че пуска сигнала. И той вика "Пускай". Незнам, обаче за коя жена и за кой сигнал става дума.

6

sten

преди 11 години

Тя пчеличката заМАЯна,както и сърГЕЙ отдавна са в несвяст.То спина си е сериозна болест...

5

Анонимен

преди 11 години

Ахаха! Тая крие, оня не знае. Всеки се врътка в някакви игрички, правят се на ощипани девици и се опитват да ни накарат и ние да вярваме в това. Абе не ме е яд за друго - кий спечелил-неспечелил, ама що се опитват да ме цакат с топла бира :)

4

Dido

преди 11 години

Вярваме ви другари, като знаем колко сте честни, няма как да не ви вярваме! БСП започнаха да съзнават какво голямо и рядко изакаха с тези бюлетини и започват да мажат за да го изчистят! Само дето то става все по голямо и повече мирише!!! Дори и да няма касиране на изборите, този парламент няма да издържи повече от година! Видя се че народа не помни повече то 4 години, ама една година ще помни!!! БСП умира! Дано в агонията си не убие България през тази една година!!!

3

Анонимен

преди 11 години

И как да бъде разпитвана,като прокуратура и БСП са в един кюп.

2

ha ha

преди 11 години

Да, как ли пък да не е знаел. Дали и той си вярва на изказванията.

1

БСП-активис

преди 11 години

Щом е скрила от прецедателя си и тя трябва да подаде оставка заедно с него !!!