92

баба Пенка-Растата

преди 11 години

След като ДПС открито каза,че подкрепя БСП,някой журналист попита ли ги,какво се разбраха те за плоският данък,някой журналист попита ли ги какво се разбраха за Белене?Това все едно вече не е важно,а важното е,че ДПС подкрепя кабинет на Орешарски без още да знаят какви лица ще участват в този кабинет.И този въпрос не задават на ДПС журналистите.Е,сами си заслужаваме живота в крайна сметка.

91

Анонимен

преди 11 години

****ата броеница ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП ще ви влезе до тънкото черво, братя Българи!Така са го измислили големите кукловоди зад пердето, все някой ще е виновен и все някой ще идва да ви оправя.Една безкрайна лудница !

90

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера защо хората не гласуваха повече за ГЕРБ или поне за АТАКА ? Ама като сте прости и се поддавате на манипулации сега пак ще ви управляват комунисти и турци! Не мога да си обясня какъв *** трябва да си за да гласуваш за БСП? Айде за ДПС е ясно че турското население е под натиск и се манипулират нещата, ама за БСП!?? Не мога да си го обясня. Толкова ли ви е къса паметта?

89

АТ

преди 11 години

Да спечелиш изборите и да си в опозиция, това може да го сътвори само *** като Боко!

88

до 98

преди 11 години

Като Волен подкрепи правителство на бсп (и дпс), да те видя каква песен ще пееш

87

Анонимен

преди 11 години

100, не всички българи са такива, но е необяснимо защо масово хората се връзват още на тия глупости. Някой беше писал онзи ден - Както знаем, телевизията не лъже - пълен ступор! Започвам сериозно да си мисля, че падането на нивото на образованието е целенасочена политика, за да може хората да бъдат манипулирани от ***.

86

Анонимен

преди 11 години

Всички филми вече изгледахме - коалиция, правителство на малцинството, всякакво мазало. Народът поне този път да се сети ПРЕДИ нещата да са напълно излязли извън контрол (зимата), че никое от тези неща няма да помогне. Положението е тежко и ще става още по-зле, ако народът не вземе да се осъзнае.

85

Анонимен

преди 11 години

Бати смешното, много хора гаслували за БСП, за не дойдат ГРЪБ,много хора гласувал за ГРЪБ, за да не доиде БСП.Ясно е, че целта мозъците да се промият с тази измислита ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП-ГЕРБ-БСП,успя.Но не за дълго, хората си отвориха очите и си отпушиха очите.При едни контролирани мощно избори, АТАКА ще дръпне над 15% именно защото разбраха, че имало и други партии.Овцевъдството ви пропада, комуноиди !!

84

denim58

преди 11 години

Ами тогава да назначи Иван Костов за финансов министър , а Надежда Михайлова - Нейнски за външен такъв ! Ха , ха , ха ,тогава да видим...

83

Анонимен

преди 11 години

91, народът български защо излезе наполовина да гласува неделя? Да си беше мръднал трътката, та тези гадове поне да им падне процентът.Народът български се държи като ощипана госпожица - все нещо не му харесва, а като го питат ще цупи. Така с Белене, така и с изборите.

82

Анонимен

преди 11 години

Досега не излизах на протестите, но ако тези се разберат, и аз съм пред НС. Искам нови избори и най-после да вземе някаква нормална, истинска дясна коалиция да вземе да управлява тази страна. Писна ми от глупости.

81

Анонимен

преди 11 години

А ЗАЩО НЕ ПОПИТА ТЕ НАРОДА БЪЛГАРСКИ ,НАЛИ ВИ ИСКА -НЕ ИСКА ТУРЦИ И ПРЕДАТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА.НЕ ТИ ПРИЛИЧА НА ГОДИНИТЕ АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ,ДА СЕ ПРОДАВАТЕ ВИЕ И БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ

80

Ариана

преди 11 години

Честита нова тройна турско-комунистическа коалиция, тъпотата на това племе е безкрайна.

79

BIG AL

преди 11 години

Вече го писах ..Руските агенти и съответният клон на МАФИЯТА , ви готвят правителство : Беров- 2...ОБИР , тотален на държавата - без да има 'виновни"...Задкулисието ще "управлява"..Мафията - както Мултигруп - по времето на беров ..Нови избори , иначе сме загубени ..като държава....Предстои ви "програма " на БСП-БКП_ изпълнявана от хамелеона орешарскии, коригирана от Доган- от морето, "критикувана" и допълвана от руския агент- нищото волен и ...България ще просперира !!!???НОВИ ИЗБОРИ !BIG

78

Анонимен

преди 11 години

Орешарски може и у лево и у десно - е може ли толкова да ти липсват идеологически принципи! Може ако си обикновен ***, но не и кандидат за Премиер!!!

77

Анонимен

преди 11 години

Слушайте внимателно думите на Христо Бисеров - отговорността е изцяло на БСП, лапането е за БСП, но и за ДПС,КОЕТО ГИ ПОДКРЕПЯ, но не им се меси, а отговорността е за АТАКА. Личи си, че идва от най-умния Ахмед Доган. Така като се възобнови проекта БЕЛЕНЕ/пази боже/ лапаницата от 5 млрд. си остава, а ние цял народ ще плащаме, докато ум ни зайде.

76

герб-Срам за Родина

преди 11 години

чета и не мога да повярвам, че е възможно до има още привърженици на най-комунистическото чедо но БКП - герб. на едноклетъчните им симпатизанти ще посоча само, че: за проекта Белене има външен инвеститор и Русия е готова с парите. Той ще донесе около 60 000 работни места за една година, а поради обстоятелството, че за тези работници трябват суровини, храна, дрехи, обувки и др. услуги поне още 100 000 за втората година ито само в тези обекти. Спирането на рекета над дребния и средния бизнес ...

75

maketo

преди 11 години

до 75 то и ся специалистите получават 1000 лв но се осигуряват на 300 па и не само специалистите за 4-500 лв никой уважаващ себе си не бачка така че ич не е фантазия по скоро данъчните требе да се земат у ръце ай наздраве

74

Волен Сюлеймaнов

преди 11 години

Новaтa тройнa коaлиция, вече е готовa!

73

Анонимен

преди 11 години

БСП+ДПС=ВНЛ