34

Анонимен

преди 11 години

евала Цветанов! Със замах отвя плявата герб! Свали им поне 10% от измисления им рейтинг. Само не се сещам ти за кои работиш????

33

Анонимен

преди 11 години

Трайков: Трябва да се вярва на думите на Мирослав НайденовНе е редно една държава да функционира по такъв начин. Не мисля, че може да се живее в страх или дори да се управлява в условията на страх и на беззаконие. Това заяви пред БНР бившият икономическия министър Трайчо Трайков.

32

Анонимен

преди 11 години

Това че Цветанов подслушваше и законно и най-вече незаконно е факт. В този смисъл Мирослав Найденов не съобщава новина. Новината е, че проговори човек отвътре, от най-близкия кръг на бившия премиер.

31

Анонимен

преди 11 години

М. Спасов: Борисов знаел всичко, Цветанов може би трябва да бъде задържан[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]При наличието на тези показания на бившия министър Мирослав Найденов в националния ефир на бТВ, считам, че той ще ги потвърди и пред прокуратурата. При това положение на прокуратурата ще се наложи отново да извика Цветан Цветанов, каза пред БГНЕС юристът Минчо Спасов, председател на Вътрешната комисия в 40-то НС.

30

Анонимен

преди 11 години

Сова Харис: ЦецоOFFгейт може да преобърне вота[Увеличи шрифта] [Намали шрифта]Резултатите от най-новото изследване на "Сова Харис" са красноречиви: 73% от хората са убедени, че службите от МВР са извършили нерегламентирано подслушване. Това е голямо мнозинство - за 3/4 от хората аргументите на прокуратурата са много сериозни.Този път гражданите са уверени, че прокуратурата си е свършила добре работата. Цели 77% смятат, че отговорността трябва да се поеме от Цветан Цветанов. Мнението на мнозинството показва, че бившият вътрешен министър практически е изпаднал в изолация, пише Васил

29

Анонимен

преди 11 години

МЕКЕРЕТААААААААААААА

28

Анонимен

преди 11 години

Маст.я за президент не ни трябва!!!!От много надупване сме в това положение!!!!!

27

Анонимен

преди 11 години

АКО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ЩЕ СТАНЕ ВОЙНА

26

Анонимен

преди 11 години

ОТ МУТРОХУНТАТА НА ГРОБ ОСЕН СЛУХТЕНЕ И ОПРАВДАНИЯ С БСП ДРУГО НЕ ОЧАКВАЙТЕ ЗАТОВА НА ИЗБОРИТЕ РАЗМАЗВАЙ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ПАРТИЯ НА БЕДНОСТТА -ГРОБ

25

НЯМА МЪРДАНЕ!

преди 11 години

МИШОЦИИИИ, ПЛАТИХТЕ ЛИ СИ ТОКА?ДАДОХТЕ ЛИ СИ ЛЕПТАТА В КАСИЧКАТА НА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ?НЕ РЕВЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ, А СЕ ВРАЗУМЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ - ПОДСЛУШВАНИ, ИЛИ НЕ , ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ СКЪПО ВСИЧКО, КОЕТО МАФИЯТА НИ ПОИСКА.

24

иван

преди 11 години

нали Ти -неуважаеми каза на боко че нямаш нищо да бъдеш послушван в момента,когато се разбра че боко и цвъки ви подслушват.и трябваше от Америка ли да кажат че царя е гол,та и ти да видиш накъде дъха вятъра?А между другото какво прави мирко при теб ,за да решаваш кой да бъде в служебното правителство?Кукла на конци.

23

Жената на Плевнята

преди 11 години

Не се показвам никъде с този мишок ,защото съм прекалено заета да му слагам рога!

22

по на север

преди 11 години

проблема г-н президенте ,че ти лъжеш , ама и аз лъжа и всичко замря. та продължавай да лъжеш , но не очаквай по различен резултат от сегашния и занапред.

21

днес

преди 11 години

Ими той още като министър си даде съгласието да го подслушват,като пред цяла България каза,че няма нищо против и нямал какво да крие,как ще има какво да крие като е *** на Борисов и за лоялността му към партията го направи президент.Всички други бяха по добри от него,по можещи и по знаещи но Цветанов му изтъргува гласовете и сега си имаме един поплювко президент.

20

Анонимен

преди 11 години

САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ПОДСЛУШВАНИЯ.

19

Анонимен

преди 11 години

Цецо, я кажи за жената на Плевнята нещо? Не може да не си я подслушвал и нея!!! Я кажи защо не се показва никъде тая "първа дама"

18

Анонимен

преди 11 години

КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА НА КОЙ СИ ОСТАВЯШ ТЕЛЕФОНА БЕ *** ГНУСЕН!

17

Чиновник

преди 11 години

И президента го е страх от Цецо.

16

Анонимен

преди 11 години

Като не можеш да коментираш,тогава чий го държиш там ? Или само да ходих по олимпиади и погребения в Англия?

15

Анонимен

преди 11 години

***, приятелю виж до къде стигна - ПРЕЗИДЕНТ, а се държиш като куч.ата на Бойко. Да беше си седял в Германия, ама ние българите сме специална порода - искаме ВИНАГИ да прецакаме държавата (България). Думата е доста мека и не си заслужава ама да ти я кажа господин Президент - ти си ПРЕДАТЕЛ.