19

от Северния полюс

преди 11 години

Дядо Коледа също благодари на цветан цветанов, без чиито СРС-та подаръците никога нямаше да достигнат до послушните деца.

18

Анонимен

преди 11 години

Тоя вляво на Цветанов не е ли Делянчето Пеевски? Каква благородна осанка вади.

17

Casper

преди 11 години

До лекарКак е възможно да възкликнете "Смърт за тази "държава""??? Та държавата - това сме всички ние. Какво е държава без народ? Живял ли сте далеч от родина, семейство и език, г-н "лекар"? И аз съм отвратен от това нагло цинично мутренско управление и това е една от основните причини, за да остана. Кой ще промени нещата, ако не ние, г-н "лекар"? Вие сте страхливец!

16

лекар

преди 11 години

отвратен съм от тези нагли некадърници, които се правят на загрижени за здравеопазване, образование , култура и т. н. ! Напускам с огромна радост тази дупка и съветвам всички млади и способни хора да направят същото ! Смърт на тази " държава " !!!

15

Анонимен

преди 11 години

Този човек не разбра, че има много по-важни неща за решаване в тази държава, и чак след това да се наблегне на мащабно строителство, не можеш да градиш нещо от покрива....И не престана да ни навира абревиатурата ГЕРБ, кога ще чуваме по-често думичката България от него.....няма работа, чужди компании владеят България,, няма сигурност, няма пари, той си едно знае обаче, ами за БСП ще гласувам ,колкото и да не искам.....

14

boza

преди 11 години

Kak puk edin ne kaza nesto losho za GERB , taka e , a kazhat nesto losho i ..... Cvetanov deistva , njama labavo , stoto ako GERB ne specheli uzborite ,alternativata e "narodnata lyubov ".

13

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ЕДНА ПОХВАЛА ОТ СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ.....МАЛКО Е......

12

damata

преди 11 години

Ей, сигурно е умряла *** дето го хвалеше тоя *** ,та взе вече сам да се хвали!

11

$$$

преди 11 години

Тази жена не е ли на ясно че този четири години бавно убиваше всеки един от нас?Стига толкова!!!

10

Платено

преди 11 години

Тази статия платена ли е?

9

Анонимен

преди 11 години

С тази статия ГЕРБ доказват,че са НЕКРОФИЛИ!

8

Алов

преди 11 години

Щерка и ще се обърне в гроба ,ако знае на кой е благодарила майка и.

7

112

преди 11 години

Съдът постановява присъда.Цветанов, ако е " положил усилия за да се стигне до осъдителна присъда" отново е сгафил с намеса в работата на независимия съд.Тия които са писали това отново пльоснаха Цветанов по гръб.Герберска работа няма оправяне и това си е.

6

предизборно

преди 11 години

Цецо Месията от утре почва да вдига мъртвите от гроба!

5

БЕЗСРАМНИК

преди 11 години

КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДА СПЕКУЛИРАТ С ТРАГЕДИЯТА НА ХОРАТА.ЦВИНОКИО НЯМА СПИРАЧКА ПРЕД НИЩО,ЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТТА.НАКАРАЛИ СА ЖЕНАТА ДА ГО ХВАЛИ,СЪЩО КАТО БЛАГОДАРНИТЕ СВИНАРИ ОТ ПЛОЩАДА ПРЕД НС,КОГАТО БЯХА ДОКАРАНИ "СПОНТАННО" ДА ПОДКРЕПЯТ БУДА.ЖЕНАТА НЯМА ДОСТЪП ДО СРЕДСТВАТА ЗА ИНФОРМАЦИЯ,НЯКОЙ ГО Е УРЕДИЛ-НАХАЛНИКЪТ ЦВИНОКИО.

4

софиянец

преди 11 години

Цвъки гадино крадлива,защо подари общинката земя на мутри в кв Дървеница,цитирам вицепремиера и мин. на вътрешните работи:ЗА ФИЗКУЛТУРНИ И БАНСКИ ДЕЙНОСТИ ,и забележете къпещите се ще са до оградата на ГРОБИЩЕТО НА ДЪРВЕНИЦА!!!ЦЕЦО В АДА ДА ГОРИШ И СЕМКАТА ТИ ДА СЕ ЗАТРИЕ БЕЗСРАМНИК ТАКЪВ!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Може ли да благодариш, че някои си е свършил работата и в случай - съда. по добре да погледне неговия гл. секретар, едно недоразумение в МВР /потвърждават го служители от цялата страна/. Неможе да си де политизиран , да го твърдиш и да говориш против определени партии и да хвалиш други. Хубаво е да защитаваш служителите, това е похвално, но това неоправдава некадърността като служител. Явно обичта му към ББ е много силна.

2

Анонимен

преди 11 години

Това от пресцентъра на Герб е подадено и добре платено за публикацията.

1

брадваро

преди 11 години

и къде я тая осъдителна присъда:)) нема присъда селски, което много кофти за теб