315

gost

преди 11 години

един прав и да земат да мислят по барзо за разкриване на места не като някои в борсите дремат на биурата си и като ги попитаме за работа гие срам да говорят с нас даже факт малак град.

314

Анонимен

преди 11 години

Прав е Костов,но той е един от тези които ни направиха бедни.Значи и той е мъчител на народа.

313

Гатанка

преди 11 години

Чер, чер, та син.Тъмносин *** един!ДеСейБе - пред Парламента.Що е то: костоФФФ

312

Комунист

преди 11 години

КОСТОВ, ЧЕТЕШ ЛИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ ПРОГНОЗИ, СИНИ МАВЪРЕ С *** ДЖУКИ???След 12 май ще гледаш парламента само отвън, проклети черни гарване, за радост на целия български народ!

311

Анонимен

преди 11 години

"Бай-Бадър"-тази ти постановка е доста евтина!

310

bez ime

преди 11 години

За Зелена България ПП Зелените.

309

Анонимен

преди 11 години

348 Въпросът е риторичен. Няма нужда от отговор:)

308

Анонимен

преди 11 години

349-Пишейки до тебе,аз пиша до "Бай-Брадър"!

307

РИТОРИЧЕН ВЪПРОС

преди 11 години

В състояние ли са противниците на Костов да изразят членоразделно, грамотно, обосновано и без излишен цинизъм, недоволството си от появата му в медиите?

306

Анонимен

преди 11 години

ДО346, ЗАЩО РИТОРИЧНИЯ ТИ ВЪПРОС Е ТЪЙ ШАБЛОНЕН? ВЧЕРА ПОЛУЧИ ЕДИН ОТГОР-2ПЪТИ.ДНЕС ПАК ГО ЗАДАВАШ.И 20 ПЪТИ ДА ТИ СЕ ОТГОВАРЯ,ПАК ЩЕ ПИТАШ.

305

dp

преди 11 години

До РИТОРИЧЕН ВЪПРОС, 346: не трябва особена проницателност за да види човек, че *всички*коментари в по-голямата си част отговарят на описанието ти.Костов е симпатичен човек, но това касае само близките му; нас ни касае това, че и той, кактои всички останали във висшата политика в БГ е пионка на КГБ.

304

РИТОРИЧЕН ВЪПРОС

преди 11 години

Защо коментарите на противниците на Костов в по-голямата си част са просташки, неграмотно написани и необосновани нападки?

303

dp

преди 11 години

Станал е по-нагъл. Това, което казва, е: "на хората не им стига акълът да разберат, чеподслушването и милиционерския тип 'държава' са причина за мизерията им, няма ида попитат за това ако не са гладни".Което е вярно, разбира се - хората не се интересуват директно от това, че КГБ агентуратане оставя никаква икономика да диша само за да не си изпусне контрола, но прякотоследствие, задушената икономика, ги интересува и още как.И идва време да се справят с причината за него.

302

Анонимен

преди 11 години

ATAKA

301

ЛЪВИЦАТА

преди 11 години

ВЯРНО Е , ЧЕ КОСТОВ И ЖЕНА МУ СА НАЙ/ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА БЕДНОСТА В ПЛЕВЕН !!! ТЕ ЗАТВОРИХА НАЙ /ПЕЧЕЛИВШОТО ПРЕДПРИЯТИЕ * П Л А М А * В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ , ЗА ДА МОГАТ ДА СИ ВКАРВАТ МАСЛА И ДРУГИ ПРОДУКТИ ОТ ЧУЖБИНА !!! ТАМ РАБОТЕХА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЛАСТТА !!! ТОВА СИ Е ЖЕСТОК ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ !!! ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ТОВА СЕМЕЙСТВО ДА Е ЗАД РЕШЕДКИТЕ !!! НЯМА МЯСТО ЗА ДИСКУСИЯ !!!

300

КУР ДОКОЛЯНКОВ

преди 11 години

СКАПАН *** И КИРЛИВ МИРИЗЛИВЕЦ *** МИРИШЕШ НА САМСАР.

299

bai ASAN

преди 11 години

ТОЗИ Е ОТ НАШТЕ ,*** Е АМА ГОЛЯМ ***,ХЕМ КРАДЕ,ХЕМ ЛЪЖЕ ХЕМ Е ПЪРВИЯ КОИТО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАНДЕЛАТА,ХЕМ Е И ГРОЗЕН И ЗАТОВА МУ КАЗВАМЕ НИЕ РОМИТЕ ПОМЕЖДУ СИ Г А Р Г А Н Е Л.КРАДЛИМ МРЪСЕН МИРИЗЛИВ *** И ДАНО И ТОИ НА СТАРИ ГОДИНИ ДА МУ ЗЕМАТ СИЧКО КОТО ИМА НА ТОВА ОТ ГОРЕ Е И ПАДРАС.

298

анонимен

преди 11 години

Костов е най-големия виновник за ситуацията в България.Когато той беше на власт се унищожиха всички предприятия които произвеждаха нещо и се ликвидира цялата икономика.И всичко това се направи нарочно,за да могат разни тарикати сега да лапат.А затова че предаде надеждите на хората които вярваха в СДС е най-виновен!Той трябва пръв да влезе в затвора.

297

Анонимен

преди 11 години

"***-ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧЕ"....

296

magdalena

преди 11 години

живея в германия според германско проучване 57 % от запитаните по улиците на софия ще гласуват за атака