221

73737

преди 11 години

Какво значение има , какво е казала тази супергрозна ***-герберка?Че са *** е верно , но задължително са и грозни?

220

Анонимен

преди 11 години

Прочетете книгата на Георги Войнов "Геноцидът и холокостът над българите", безплатна е (първият линк в гугъл, когато се потърси със стринга "Геноцидът и холокостът над българите").*** бочко, доган, станишев, костов и сие прилагат този геноцид и сега с най-голямо усърдие, докато лапат чурkите на на анти-български настроените USA, Russia, and Izrael.

219

!!!

преди 11 години

Който краде, за здраве ще плаче !

218

Анонимен

преди 11 години

Тонове нерви ще са му нужни на ББ да се пребори с чалгата, но това трябва да е приоритет номер едно. Защото чалгата не е само песнички. Само вижте каква чалга се е лее 23 години от т.нар.парламент. Кои са най-изявяващите се чалгаджии и чалгазджийки там, е ясно като ясен ден. Все пак, Иван Костов е най-неуморимият де. А че засега няма друг по-читав от ББ да се справи с чалгата, която недвусмислено опропастява нацията, това и марсианците го знаят. Как да обясним всеки антивот? Освен с клона...

217

emigrant

преди 11 години

aaaaa ne ste BEDNI mol do mol,samo za po4ivki v 4yjbina govorite,zimata na ski v Bansko,lqtoto morence,samo revete

216

до 243

преди 11 години

Не са нацистки .Прочети статията "Роми строят палати с парите за образование."-В тая статия е посочено ,че издръжката на *** е над 3 милиарда.Това означавало от всеки българин,от пеленачето до немощния старец всеки месец да се вземат от всеки един минимум по 50 лева.Без да се има в пред вид ,безплатния ток ,вода здравеопазване ,данъци.Ромите имали над 300 организации.

215

Анонимен

преди 11 години

след 12 май ще горят мутри и олигарси запомнете не бедни хора

214

Анонимен

преди 11 години

Българинът е много кадърен човек ,признат от американци и европейци,майната им на парите

213

Анонимен

преди 11 години

нека Европа да гласува на 12 май защо Фидосова ме кара мен да и гласувам

212

Отново

преди 11 години

Пак ще има бунтове и този път, други ще горят, а не хората на улицата. *** чакат бедните пчелички да заминат за сезонна работа напролет и пак да си гласуват увеличение на тока и на парното през лятото, пак да всигнат каквито може налози, пак да вдигнат акцизите на цигарите и алкохола, както и данъците на имотите(подготвя се ново райониране на София) и т.н. Видя се че дори от кръв и пламъци не се плашат ако не е тяхната кръв и не горят те, но и това ще стане добитъка няма вечно да търпи.

211

@

преди 11 години

Kакъв е то фалш и ниско самочуствие на политици ,журналисти, и искаме да вървим напред то така не става бе хора кой ви дърпа конците

210

Е,браво...

преди 11 години

...поне можеш да живееш с нея,че аз не се оправям с мойта

209

до 292

преди 11 години

Ами как се получават ли, много лесно - плаща се на медиите и всичките им *** да бълват навсякъде тези измислици, тъй като изборите са предрешени и да не стават недоразумения в международното пространство, както и да лъжат емигрантите. Така няма да се получи картинката с кметските избори, на които всеки гласуваше срещу тази кметка марионекта дето ни мъчи с топлофикация, а накрая тя спечели и нюман райтс луотч после я разпитваха как си обяснява прогнозите и предизборните резултати с крайните.

208

Анонимен

преди 11 години

Властимащите да не симулират загриженост за улицата, папагалейки улицата, а да отговорят ДОКОГА ще сме най-бедни в Европа. Докато държавата е с раздути бройки хрантутници по всички етажи, докато не престанат разни пишман професорЯ да се множат като ***, докато не спре поголовната не- и полуграмотност в медии, културни и образователни формати и въобще, докато бг село е в разруха, докато и въздухът в БГ е сдухан от чалга. А чалгата, о ужас!, е диктаторът на днешна БГ. Чалга и прогрес!? ПОТРЕС

207

milen

преди 11 години

До detelina da saglasen sam koi ste go organizira i as ste doida ne m,e e strah ako ste e podobre ne e problem ako ste se dadat povece zertvi za 1sedmica problema e ce vsicki ako ne se zahvanem ste sme zertvi za cial zivot

206

Nikolov

преди 11 години

Na men mi stigat, zastoto parite trqbva da stigat!!!!

205

Анонимен

преди 11 години

Странджа,пий една домашна сливовица и лягай.Утре пак

204

detelina

преди 11 години

Пита се в задачата-защо,сме най-бедните в Европа!?Кой е виновен,за това?!В Бг,за съжаление 23години-ВИНА ,ИМА-ВИНОВНИ-НЯМА!Всичко,може да се промени само за 1седмица,ама народа ни е робски,и страхлив!Военно положение,ама то няма армия,а и мъжете ги е страх,повече от жените!Със страх-не се ходи в гората!Иска се- не приказки,а действия!Живота е един,и няма-ВТОРИ ДУБЪЛ!

203

Анонимен

преди 11 години

2013 г. България е най-бедната и най-застаряващата държава в Европа с опустели села все едно е жертва на средновековна чума.

202

Анонимен

преди 11 години

Всички са временни министри в ГЕРБ,с изключение на двама Боко и Цветан Цветенов.Те са незаменяеми (докато норода не реши)