38

Анонимен

преди 11 години

До 40, така ли се прави бизнес. Като нямаш пари дори за ядене, как да заделиш нещичко за да започнеш бизнес. Приказката с "ябълките" всички я знаем, но и приказката - не ме питай за пълвия милион и нея я знаем.Не може всички да имаме бизнес. Който може нека го направи, но нека и да е коректен работодател.Истината е, че трябва да бъде дадена добра основа и тази основа трябва да бъде в лицето на държавата.Когато има добри предпоставки за бизнес и контрол нещата ще си дойдат на място.

37

bolka

преди 11 години

Добре е, че ще се възстановява господинът.Но! Каква ще бъде съдбата му оттук нататък? Той ще бъде белязан до края на живота си с този опит за самоубийство. Ще се възстанови ли психиката му? Ще може ли да си намери работа и да заплати лечението, ако се налага да доплаща? Ще има ли кой да му подаде ръка за помощ? Мисля, че животът му никак няма да е лек. Дори може да се окаже много по-труден и неспокоен, както за него, така и за близките му.Дано случилото се да остане само като един лош спомен.

36

До 47

преди 11 години

Ти май не си живял по време на комунизма?

35

Анонимен

преди 11 години

до 47 колк ве *** ? нито един

34

румбо

преди 11 години

Що пък трябва да се палят хората?По-добре да се изгорят И.Костов,Р.Овч.,А.Доган и т.н.

33

&

преди 11 години

Боже да не дава никой такова нещастие,....как така светът се преобърна виновни сме всички хора които живеем на тази планета ....😪

32

Анонимен

преди 11 години

Ковачът е свещен за много древни народи. Това е добър знак, даноо.

31

tnt

преди 11 години

До Анонимен32-колко човека са се самозапалили до 1989 год в знак на протест срещу комунизма?

30

Анонимен

преди 11 години

Пламен умря на 3ти МАРТ.Това, че ковача е оживял е мног добър знак.

29

До 37

преди 11 години

Мерси ,да ти се връща!Всичко е възможно,но това което ние погълнахме тогава беше няколкостотин пъти повече отколкото сега!Последиците от радиоактивното заразяване се проявяват между 20-30 година след като си изложен на него!

28

vivian

преди 11 години

Малко off темата, но знаете ли, че в Югозападна България, където района е планински, развива се предимно туризъм, а не индустрия, чиста е природата, въздуха, знаете ли че в последните години случаите на ракови заболявания са изключително много??? Как си го обяснявате при наличието на чиста природа в района? Не е ли странно?А самозапалването е най-ужасяващия начин да умреш. Хора, не го правете!!! Смъртта настъпва бавно и изключително болезнено!!!!

27

Анонимен

преди 11 години

Това ли е КОВАЧЪТ, който се самозапали, нали преди време казаха че ковача е починал???

26

xxaxax

преди 11 години

До bubokИ какво подиграваш се на овчарите ли? Демек недостойна работа, така ли? Доста е вече от такива мисловни джуджета като тебе!

25

Анонимен

преди 11 години

MALKOTI E TRQBVA6E DA OTIDE6 VAV PAKLOTO KUKOOOOOOOOOOOO

24

до bubok

преди 11 години

Овчарчето никога няма да остане гладен и никога няма да изпадне в депресия, но ти докато чакаш някой да направи бизнес и да те наеме на работа, може да останеш и гладен, да изпаднеш и в депресия и да се самозапалиш!!!

23

tnt

преди 11 години

След 12 май,когато ГЕРБ ще спечелят ,както досега,честно и почтено,ще се премине към групови самозапалвания,тъй като народът няма да има пари да си купи дори и кибрит-с 1 клечка по 4-5 човека!И понеже от вчера ГЕРБ заявиха голяма "социална ангажираност",може да издигнат лозунг:"От нас безина безплатно,от вас-кибрита"!

22

ДО 33

преди 11 години

Моите уважения - и теб те чака , от Фокушима . Демокрацията .2013. Ако си по-млад ще преживееш 10 години .

21

до 32

преди 11 години

А когато БСП-БКП е съсипвало живота на хората, какво е правил цял един народ? подчинявали са се нали? понеже всеки се надявал на брадчеда си да му уреди държавна работа !!!!

20

от30

преди 11 години

В България всеки човек знае, че нашите управници са мошеници, но никой не спира да гласува за тях! Когато даден индивид в природата се доверява на друг за да се препитава, то рано или късно този индивид изчезва!

19

До 27

преди 11 години

Моите уважения към онкоболните,обаче нали знаете откъде е този бум на онкоболни?От аварията в Чернобил!