132

До 'Янев"

преди 11 години

Не се вълнувай - на тази възраст е противопоказно! Гали си 'кожата' - сигурно имаш вече за два **** и си спомняй за миналото. Няма нищо лошо да изкарваш някой лев от свалебствени слова за Герб (особено след като Дянков не даде нищо за пенсионерите). Но не се вживявай толкова!

131

Брей ...

преди 11 години

Абе, Днес.бг, тази мома я гледах в "Шоуто на Слави ", и мога да ви кажа, че много хубава жена. Вие тая снимка специално ли я подбирахте??? Щото на Бойчето и Плевнелиев само манекенски фотуси им праскате!!

130

Анонимен

преди 11 години

Гей парада продължава.

129

Анонимен

преди 11 години

Тази на снимката - най-скъпоплатената метреса.

128

до 106

преди 11 години

Нещо си противоречиш, в един пост обявяваш че 'комунистите се плодят като зайци' в друг - че са се пенсионери? Нещо не се връзва!Питай в Централата на Цецо да ти дадат по добри инструкций...

127

върл левскар

преди 11 години

Лелеее !Що ни занимават с баба Яга ?

126

Янев

преди 11 години

Янев До 127:Момченце недорасло комуноидно, аз съм на 64 години! Най- вероятно съм изч*кал *** дащтна комунярска, всички комунярки са такива, не се обиждай! Жалко за теб, защото си необразован и глулав ***, какъвто явно и ще си останеш, гласувайки за антибългарската партия БСП! Нека Бог ти прости, макар че едва ли знаеш какво значи това!

125

петко

преди 11 години

До Янев, мислиш, че като си махна бенката, няма да те познаем ли? Стар *** си ти, Яне, от най-долните!

124

Торкемада

преди 11 години

Петър Петров, или по известен като Пепи Пу...та има дълбоко личен мотив да виси и слухти на заседанията на анкетната комисия, защото Росан Карадимов го съди за крупна измама! Както се вижда въпросния любопитко играе ролята на отмъстителна вувузела!!!

123

Анонимен

преди 11 години

Ама тая сурогатка пак ли е бременна?

122

Анонимен

преди 11 години

Не се занимавали с Моника и Станишев, чак се кълнат! Абе, шамандури, вие не сте спирали бе! Цветанов ако го питаш колко е часа, вика:"Три без пет, време е за Хохегер и Моника" . И двамата с Бойко трябва да ги види психиатър, страдат от обсесивно-компулсивно разстройство относно Станишев.

121

san

преди 11 години

Alo redakziata, namerete niakoya po prili4na snimka, 4e s tazi tuk 6te sanuvam ko6mari.

120

Въпрос

преди 11 години

Тоя пък Петров като какъв се явява? Не е бил член на комисията, а не изпускал заседание на комисията, докато в Парламента се е мярнал 5-6 пъти!!!

119

Анонимен

преди 11 години

До Янев Явно твоята никаква я няма. Обикновено който нещо няма с него най-много се хвали,или си пубер , та като ти си при пикае си мислиш че нещо ти е станало.

118

Анонимен

преди 11 години

КРАДЛА БЕЗОЧЛИВА!

117

Анонимен

преди 11 години

Главчев ,Главчев,явно за нищо не ставаш.На специална комисия бе председател.Вземаше 30%върху заплатата на депутат за това ,обслужваше те персонална кола,лична секретарка и един доклад не можа да изготвиш.Това че разправяш че е бил готов си е чиста лъжа.Или в доклада няма нищо и за това не си го внесъл в зала или нищо не си свършил.Ако имаше нещо щеше да има гласуван доклад,а това че парламента е бил претоварен ходи разправяй на старата ми шапка.

116

бонго

преди 11 години

Не подозирах досега, че пиара на ЧЕЗ определя цените на тока! Благодаря ви герберасти, че ми отворихте очите! Освен това пиара на ЧЕЗ го прави AMI Communications България, филиал на чешката AMI Communications, но такива подробности никога не са спирали Цецо Храчката.

115

Ъпсурд

преди 11 години

"Моника Йосифова, не е била предмет на разследване по време на дейността на комисията Хохегер, обясниха от ГЕРБ на специална пресконференция. "Тогава защо давате специална пресконференция? Нещо нова изнесохте ли или цялата патаклама беше да хвърляте кал по бременната жена на опонентът ви!?!?!Големи мъже сте бе ей, ама от селско-мутренски тип!!!

114

Янев

преди 11 години

Каква е тази *** дъртофелноца на снимката? Явно Станишката маа мазни миньети на Доанбей и тази грозотия няма кой да е плющи... освен винаги дежурните *** *** от младежкото БСП с малките си пи*чици!

113

gozni6kija

преди 11 години

vsi4ki komunisti da go duhat