267

Не е чудно

преди 11 години

Правите ги национални герой тези хора, пък после се чудите от къде им хрумват тези работи. Няма да се учудя и ако някой ходи и подкукорсова психично нестабилните.

266

Анонимен

преди 11 години

Държавата ви накарала да забравите, че сте човешки същества? Опасявам се, че по - скоро никога не сте били такива! Държавата може да не ви направи богати, да не ви издържа, но тя не е причината да сте злобни и завистливи и да не сте човешки същества!

265

Анонимен

преди 11 години

До Мишо И какво пак ли така да живеем?Много ли беше хубаво???

264

до масите

преди 11 години

ей *** идете се запалете всички...барем осатне читав матерял тука...вместо ми викате оставка...бърже докато бензина е 2.60 и айдеееееееееееееееее

263

Исторически преглед!

преди 11 години

България е имала много правителства след 1878 г.Известен ли е друг министър-председател, освен Борисов, при който за един месец публично да са се самозапалили 4 души?

262

!

преди 11 години

До Спрете се вече!Ти, като майка на тинейджърка, се погрижи дъщеря ти да се научи да пише по-добре от теб. Че иначе ще стане неграмотно к.у.р.в.е. като майка си, и ще я плющят за по 1 водка през ден. Постарай се да я образоваш, да не бъде толкова неграмотна като теб. Че да не ревеш после тук колко зле било образованието.

261

ФАКТ

преди 11 години

ЕЙ ЗА ТВА СА МУ ПЛАТИЛИ НА ТОЯ *** СЕ ЗАПАЛИ ...ЗА ДА СИ МИСЛИТЕ КОЛКО Е НЕОПРАВДАН :) ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО ТИКВЕНИЦИ

260

до 295

преди 11 години

Хората са обезверени,защото сами си отвориха очите за действителността!

259

==

преди 11 години

sarajevo ljubavi mojaaa

258

Анонимен

преди 11 години

286,Като окръжен войвода на ВМОРО, доброволец в Македоно-одринското опълчение в Балканската война и доброволец в Междусъюзническата. За дейността в Свободна България няма да описвам.

257

Анонимен

преди 11 години

***, докарахте хората до лудост и отчаяние, щото да се палят сами като факли.Не бързайте да обвинявате човека, защото той сам си знае защо го е направил и то точно пред президентството. Аз мисля, че няма да е от охолство или от нормален живот. Акта на този *** е признак, че нещата в България не са нормални.

256

Мишо

преди 11 години

Айде не ми говори глупости, как оцеляхме аз и моето семейство 90-те години, ами всички останали как оцеляха - нямаше работа, фалити на всичко и всякъде, нямаше хляб дори по магазините, имаше режим на тока... ходихме и продавахме *** по битаците! Всички спестявания заминаха на кино за две години. Беряхме малини и ги продавахме по пазарите в кофички... Но по-важното е, че бяхме сплотено семейство, помагахме си роднини и най-близки приятели. Кажи ми ако имаш приятели и здраво семейство как така

255

Атанас

преди 11 години

Уважавайте не лекото решение на този човек,кой знае какво му е на главата!? малко срам трябва да имате ***,стойте си по дупките и не пишете глупости.......

254

до 294

преди 11 години

Не е вярно...*** тикви винаги е имало...само поводи им дай :)На *** нация като нашата все някой друг е виновен...все говорим в 3 лице все едно не сме участници и не ковем съдбата си !

253

Анонимен

преди 11 години

288Като гледам как крещиш ти от кои си.И кое направи лабилни хората?може би хубавият живот?

252

будист

преди 11 години

Абе къде е татко Буда ??

251

...

преди 11 години

Еййййй изродииии докъде ни докарахте.... да се палим от мизерия.... от глад.... от недоимък и страдание.... Закриляй ни Господи... само ти можеш да вдъхнеш увереност на твоите чеда... и разум в главите на управляващите...

250

до рут

преди 11 години

питаш дали някой може да е виновен за личния ти провал? аз ти казвам, че 90% от бедните у нас не са бедни заради личен провал! бедни са, защото ги окрадоха и направиха бедни насила. личен провал ли е пенсията на баба ти, работила 40 години? личен провал на детето ти ли са детските от 30 лв на месец? твой личен провал ли е, че си болна, а държавата е окрала парите за лечението ти? личен провал ли е да работиш цяло лято и някой да те обере, а държавата да не си мръдне пръстта? добре е да помислиш!

249

Анонимен

преди 11 години

Помните ли как по телевизията съобщаваха "купон номер 7 ще бъде за олио, купон номер 8 за захар..." По-зле ли сме сега от тогава?

248

Самоубиваща се нация

преди 11 години

Превърнаха ни в народ от самоубийци!