101

КОМУНИСТ

преди 11 години

ДА ЖИВЕЙ КОМУНИЗМА ДА ЖИВЕЕ РЕВОЛЮЦИЯТА,ДА ЖИВЕЕ ВОЖДА НИ И УЧИТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД АНГЕЛ СЛАВЧЕВ.ПРОСТЕТЕ ВЪЛНУВАМ СЕ.

100

Анонимен

преди 11 години

126 buntar - СЪЩИЯ ПРОВОКАТОР, пише и си отговаря сам

99

Анонимен

преди 11 години

Започвам да осъзнавам че организаторите на протестите са комунисти и искат комунизьм. Аз съм безпартиен не подкрепям никоя партия но тези ни водят по най краткия път към дъното за 5 мин. слава.

98

Спонги

преди 11 години

Група напористи младежи искат да осребрят народния гняв към монополите. Обаче, същите тези младежи бяха забелязани с експерти като Б.Филипов - представител на енергийната мафия(Има кадри по телевизиите). Исканията им са болшевишки. Защо ли когато искаха да видят някой в затвора, то този някой задължително е от дясното пространство. Същите тези "представители" на протестиращите нямат шанс да влезнат в Парламента.присламчат към някоя партия. Нормални са исканията само на хората в Благ

97

КОМУНИСТ

преди 11 години

НЕ СЪМ РАБОТИЛ ДО ДНЕС НИЩО, НО НЯМА И СМИСЪЛ,ЗАЩОТО СЕ БОРЯ ЗА СВЕТЛИЙ КОМУНИЗЪМ,ТОГАВА НА НАС БОРЦИТЕ ЩЕ НИ ДАВАТ ВСИЧКО СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ.

96

Анонимен

преди 11 години

127, 128 - ВСЕ СЪЩИЯ ПРОВОКАТОР

95

Анонимен

преди 11 години

Протестира най-тупата и неграмотна част от населението - НародЪ. Когато НародЪ вземе властта жална й майка на държавата. Предишните проблеми и немотия ще ни се видят като благоденствие. Справка 17-та година в Русия където НародЪ взе властта а после леко поизмря от глад.

94

Анонимен

преди 11 години

Помнете ми думата ще ревете за дянков а така наречените лидери утре всички ще отхвърляме. Комунизьма няма да се върне, трябва да се работи никой не дава даром. Осъзнайте се . Шепа *** сринаха държавата и се чувстват като БОТЕВ и ЛЕВСКИ. Ако бяха живи щяха да избият организаторите на протестите.

93

buntar

преди 11 години

до 121- срам ме е, че съм българин.

92

Анонимен

преди 11 години

121 - ПРОВОКАТОР(същия)

91

Анонимен

преди 11 години

117 - ПРОВОКАТОР(един и същ е)

90

КОМУНИСТ

преди 11 години

ДА ЖИВЕЙ СВЕТЛИЙ КОМУНИЗЪМ,ДОЖИВЯХ ОТНОВО НАШИТЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЧРЕЗ РЕВОЛЮЦИЯ,НЕ НИ ТРЯБВА ЕС НЕ НИ ТРЯБВА НАТО,САМО ВЕРНИ И ЩАСТЛИВИ ДО РУСИЯ,НИЕ ЩЕ ПОМОГНЕМ И ТАМ ДА СЕ ВЪЗРОДЯТ ПРОГРЕСИВНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ,НАПРЕД БРАТЯ НАРОДА СЕ СЪБУДИ ИСКА КОМУНИЗЪМ НЕ НА ИЗЕДНИЦИТЕ ЕВРЕИ И БОКОВИСТИ.

89

Анонимен

преди 11 години

115 - ПРОВОКАТОР

88

СРАМ!

преди 11 години

Днес по цариградско шосе минаха 100-150 протестиращи с тези смешни плакатчета. Жалка история. 100 надрусани ***, безработни тъпанара и платени *** блокират движението в центъра на европейска столица.... Срам, страх и пълен провал за управляващите. Вместо да се вземат в ръце, да извикат жандармерията и да им подпалят г*зовете от бой стоят и оставят тези прости селски *** да тероризират нормалните столичани. Наистина съм разочарован!

87

Анонимен

преди 11 години

111 - ПРОВОКАТОР

86

до 115

преди 11 години

И кво викаш, срещу империята не се рита а? Слаба ти е кръвта пич, генът ти е слаб. Сигурно не си българин.

85

Анонимен

преди 11 години

Ще отрезнеете и ще се видите доста под нивото което сме в момента. Шепа *** поведоха протести от които изход няма. Тези хора утре да ви платят разходките на чист въздух.

84

до 111

преди 11 години

111 Ти май никога няма да се събудиш. Дълго ще спиш робски сън. Жалко. Знаеш ли, такива като теб е имало и когато сме се освобождавали от турско, викали са: "Къде сте тръгнали ***, срещу империята не се рита" Но империята я няма, а ние сме тук. Тук и сега. Дали ще се събудиш, или ще продължиш да спиш? Изборът е твой.

83

Анонимен

преди 11 години

Не съм юрист но живея в България и знам че костов уби синята идея и последните 4 год. Подкрепяше бсп. Този престъпник е срам за нацията. На кръглата маса седеше до комунистите когато никой не искаше.

82

Анонимен

преди 11 години

Аз пък що си мислех, че народът ни е 6 милиона и отгоре. То се оказа, че народЪ бил тоя от Орлов мост. Божеее, колко още цирк има да гледаме. А не искам и да си помисля какво има да гледа народЪ като се освести...