85

Анонимен

преди 11 години

.pripikai gi i donesi izgorialoto ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

84

до пенсионер

преди 11 години

Това е много хубаво което го казваш за младото поколение.Но те са още млади и неопитни не ги е облъскал живота,та камо ли с политика да се занимават.Трябва да има приемственост,това не става току-така.Младите може да са добри и честни..това е хубаво качество,но не са обиграни а лъвовете в политиката не прощават.За това най-добрия избор за сега е Б.Б.но дали той ще успее да прости обидата на българския народ.Незнам.

83

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно вярно замазват кражбите . Затънали са до гуша и сега се чудят как да си оправят батака . Мислеха ,че ще са вечно на власт но народа не ги остави да до ограбят страната.

82

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно точно ! Мушениците просто си личат

81

Х

преди 11 години

УРИНАТОРА ПАК СЕ ПОКАЗА.

80

Анонимен

преди 11 години

Продължават да унищожават документи в МФ и МВРАми да страх ги е от народен съд, само че на народа документи не му трябват. Достатъчно му беше страдание и мизерия

79

Анонимен

преди 11 години

колко документи и пари е присвоил тоя Руменчо

78

до реалист

преди 11 години

Реалист,не става въпрос за боядисване.Става въпрос,че българския народ постоянно омърсява личности.Не виждам нито Станишев,нито Доган,нито Костов и компания да са нещо повече от Б.Б.те също крадаха и ви лъгаха в продължение на 23г и ние мълчахме.Дойде Б.Б.народа се отпусна изля си мъката и душата,но вие завидяхте,не се премирихте че Б.Б.може да остави в политиката широка и дълготрайна диря и попързахте да го унищожите по всякакъв начин.За 23г искате да му препишите всичко,така не става.

77

ПЕНСИОНЕР

преди 11 години

Не искам да умра гледайки едни и същи мутри 23 години,да дадем път на младите и можещи,да не забравяме,че и децата ни изучили в България са умни и можещи.Азсъс труд и лишения съм изучил моите,но не смятам,че са по глупави от вносните изучени с крадени пари -не всички,да прощават тези млади хора,те просто си личат.

76

реалист

преди 11 години

Пишете глупости Вие,а не разсъждавате върху това, което се поднася като информация и най-важното, ако е вярно за какво става на въпрос тогава? Но това е типична наша балканска си черта, толкова много сме се боядисали, че от боя не можем да видим нито правилните хора, нито правилните неща. Е щом сме такива хак ни е това, което ни направиха нашите управляващи.

75

ГЕЙбер

преди 11 години

ТОЯ РУМЕН ПИТКОВ , колко пъти ходи да прави сви.ки на БУДА, за мотоциклетите, с БОГДАН НИКОЛОВ, сега и той вади нож срещу БУДА.

74

АНОНИМЕН

преди 11 години

Защо да е Б.Б.а ми не аз? Това мъчи българския подмазвач,нагаждач и кариерист.Много дбрия български народ се видя.Щом на някой му провърви и нещата тръгват веднага се вадят компромати от същите хора ,които са го хвалели и са му имали уж доверие.Това е народопсихологията на българския народ.Подъл,завиждащ,унищожаващ,продажен.Утре и другите дето дойдат бъдете сигурни,че и тях няма да харесате.Просто сте такива.Тежка диагноза има българина.НЕБЛАГОДАРНОСТ!!!

73

Грую

преди 11 години

Р.П. - Главъта пикаее по плевенските фонтани.

72

n.

преди 11 години

На повечето политици децата им учат и живеят в чужбина ,а на обикновените хора в България.Още не са оправили закона за образованието.Всичко объркаха.

71

анонимен

преди 11 години

Много интересно мислене имаш?Значи затова,че Б.Б.се е разграничил от измамите на Цветалина и долу изброените муцуни трябва да се линчува.Браво на Б.Б.щом иска да е лидер с ново мислене и манатлитет,щом иска да подкрепи народа си ,аз го подкрепям във тия негови действия.Един лидер трябва да се разграничи от такива елемнти за да проспериа както той така и нацията.Това е здрав РАЗУМ.Само разумен политик би направил така.Но българската злоба и завист е огромна и няма да го оставят на мира.

70

ЕДНА МАЙКА

преди 11 години

ДО ВЕРА : ВЕРЧЕ, ТИ НИ НАЙ МАЛКО ИМАШ ДУМАТА П ТОЗИ ВЪПРОС, КАЖИ МИ КАКВО ПОСТРОИ ТИ ПРЕЗ ТВОЯ ЖИВОТ - ОСВЕН А И МОЖЕ БИ ЖИЛИЩЕ / МОЖЕ И ДА ГРЕША/ , АТЕЗИ КОИТО ПРЕЗИРАШ СА ДАЛИ ТОЛКОВА МНОГО , ЧЕ СИГУРНО НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРЕЛРОИШ, ЖИВЕЕШ ОТ НАШИЯ ТРУД И НА НАШИЯТ ГРЪБ, БЕЗ УВАЖЕНИЕ КЪМ ТЕБ, МИСЛИ СИ КАКВОТО ИСКАШ ЗА МЕН , НО СЪМ СИГУРНА ,ЧЕ НЯМА ДА Е ДОБРО,

69

гадини

преди 11 години

Едно по едно почнаха да изскачат омразните лица от миналото!!

68

!!!

преди 11 години

Не мога да разбера, защо непрекъснато говорят, че в служебното правителство ше влезат хора, които са непознати? Ами започнете от 1989 г! Колко свят се извървя, непознат. Кога се научиха да бъдат политици? А сега младите хора не можели. А в сегашното правителство колко от министрите са по на 30 г., кой ги познава? Както са били те, така ще бъдат и следващите, само дано да са с добър морал!

67

той

преди 11 години

Млади и Стари и всички Българи и турци всички сме хора !Не допускайте Борисов отново !Забравихте ли как се отрече от Цветалина като го разкриха за парите! като беше кмет колко делавери направи и се оправдаваше? Сърбина Маджо Петров Петков Сумиста Каратиста и всички Мутри Махнете го и го съдете! Ако не ше сте *** като Фидосова

66

76

преди 11 години

И аз тъй дочух,че практикувал уринотерапия във шадраваните.:))