148

Анонимен

преди 11 години

....забравил е да си вземе хапчетата!!!

147

fiko

преди 11 години

ahhh tozi kokil e mnogo sladakkk. yane mngo iska dago oblije

146

Анонимен

преди 11 години

Готвят масовият убиец Дянков за министър председател

145

Янко

преди 11 години

*** ми янко пак фантазира! :D

144

Анонимен

преди 11 години

ДПС и Атака, които за пред хората минават за врагове, всъщност са скачени съдове, свързани с неразривна дружба, показва документ, който се тиражира в социалните мрежи. Нашепваната под сурдинка версия, че Атака е необходимото зло за ДПС, за да стяга редиците си и да плаши електората си с нов възродителен процес, етническо разделение и прочие небивалици, вече е подкрепена с ясен документ, ако разбира се той е автентичен.Според него в далечната вече 2005 година ковчежникът на ДПС по това време Ахмед Емин е броил колосалната сума на вражеската партия Атака. Няколко години по-къс

143

СОЦИОЛОГ

преди 11 години

А СПОРЕД СОЦИОЛОГИЯТА НА НАРОДА,ТРЯБВА ЕДИН ШУТ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ.А СЛЕД ШУТА,НАРОДЕН СЪД!ИНАЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ДУХАТЕ СУПАТА,МИЛИ ОВЦЕ,ДОКАТО "ТЕ"СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ.АКО ГИ ОСТАВИТЕ И ТОЗИ ПЪТ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ,СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ ДУХАТЕ ДЕБЕЛИЯ.ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ НЕ СА СЕ ОГРАДИЛИ СЪС ЗАКОНИ И ВСИЧКО,ПО ТЕЗИ,"ТЕХНИ" ЗАКОНИ Е В РЕД .И ДАЖЕ И ДА ГИ СЪДИТЕ,ТО ЩЕ БЪДЕ ПО ТЕЗИ "ТЕХНИ" ЗАКОНИ,С "ТЕХНИ"ПРОКУРОРИ И СЪДИИ,ДЕЛАТА ЩЕ СЕ ВЛА-А-АЧАТПО "ТЕХНИ ПРОЦЕДУРИ...ДОКАТО ЛАПАТЕ МУХИ

142

Анонимен

преди 11 години

QNE-SION4O :))

141

Анонимен

преди 11 години

В БЕСОВЕ.БГ ДНЕС ПУБЛИКУВАХА ДОКУМЕНТА С КОЙТО ДОГАН ПЛАЩА 1600000 ЛЕВА НА СИДЕРОВ ЗА КАМПАНИЯТА МУ .ПАРИТЕ ЛИЧНО ГИ Е БРОИЛ АХМЕД ЕМИН С ПОДПИС И ПЕЧАТ

140

Yakov

преди 11 години

Великото Народно Събрание е спирачка към разрешаване на проблемите! В правомощията на президента е да свика Велико Народно Събрание да решат две неща: Промяната в конституцията да се извършва от обикновено народно събрание; 2. Да се саморазпусне Великото Народно Събрание като институция!

139

Анонимен

преди 11 години

Стана ясно, че възрастният белокос мъж с кървавата глава, превърнал се в емблема на окървавения протест в София миналата седмица, е едновременно активен борец против фашизма ( и капитализма, както се казваше доскоро), но и капиталист- предприемач в строителството. Явно не е от изнемогващите да си платят тока. Компания в телевизионните интервюта му правеше младеж с яростна позиция срещу партиите, който се оказа не просто от същата боя, а направо член на движението на младите русофили, ръководено от виден деец на Висшия съвет на БСП. За капак тази сутрин ни беше показан и вождът на движението Ч

138

Анонимен

преди 11 години

"Яне Лудото" пак се бута за власт. Няма ли кой ясно да му каже: "Яне, ти и твоето РЗС никой не ви е..ва за слива!" Дори и като "Ярешки" - той и мутрата Марешки.

137

Анонимен

преди 11 години

Яне не е виновен за работите които ги говори, просто не го слуша главата и хапчетата вече не помагат.Време е някой да го съжали и да го прати в нужното лечебно заведение. Жалко е и дейте да се присмивате на душевно болните.

136

ne go puskaite lud

преди 11 години

gerb+rzs=60 deputata

135

Митко Манафов

преди 11 години

Како Янке,искам да те АНАЛизирам...

134

Къса памет

преди 11 години

Яне Янев каза на 11.02.2011г.:"Бойко Борисов стъпва като лешояд върху труповете на бившите си приятели от СИК"&"Няма разкрито поръчково убийство от времето, когато настоящият премиер беше главен секретар"

133

Анонимен

преди 11 години

ЯНКЕЕЕЕЕ КЪДЕ СЕ ИЗГУБИ ***? СЛАДКИ ЛИ МУ БЯХА НА ББ ТА.АЦИТЕ? И ТИ ЛИ СЕ БУТАШ БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ ***? КЪДЕ ТИЕ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА *** ЯНКЕ? ДА НЕ БИ ТОЗИ НА КОЙТО МУ ЛИЗА ТА.АЦИТЕ ДА ТИ Я УНИЩОЖИ? АРЕ БЕГАЙ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ЧЕ ТИРАЖИЙТЕ ВСЕ ЗА ТЕБЕ ПИТАТ.

132

ТИКВЕТО

преди 11 години

Ибрикчията се обърка с прогнозите си .РЗС - аут - няма да преминат бариерата със сигурност.ГЕРБ 14% - трудно събрани с купени гласове,комисии,заблудени *** - гласоподаватели и такива от партията на Марешки!

131

бивш гербаджия

преди 11 години

До лудото Яне: Бая гласоподаватели трябва да купите с Буда.

130

Симо

преди 11 години

Ето това е политическата в***гина на България! Как въобще може да бъде толкова мазен, нагъл и безкрупулен?! Да видим от къде ще вземе будали да гласуват за него.

129

Анонимен

преди 11 години

МАЗЕН ЛЪЖЕЦ