193

Анонимен

преди 11 години

SMEHKO BZEMI OBXODNIIAT LIST INAPYSNI PARLAMENTA

192

Анонимен

преди 11 години

Янето - нагледно доказателство в АНТИтеорията на Дарвин!Не как *** е станала човек,а как за две години ОТЧОВЕК СТАВАШ ***!И пак ние българите сме с огромен принос,най-вече с мъдрото ръководство и напътствията на човека-слънце- БУДА!

191

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ВЪН МУТРАТА ПРЕМИЕР ОТ ВЛАСТТА,ВЪН ЧЕНГЕТАТА И ГЕИОВЕТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА!

190

akud

преди 11 години

след не сигурната смърт на БАРЕТАТА започнаха да излизат разни досиета, сещайте се бивУлЪт за кого работи

189

Анонимен

преди 11 години

говорителя на предизборния щаб на герб започва облъчването отранота да може да си пробута всичките материали - ако от посолството на САЩ са му ги приготвили

188

Брухо

преди 11 години

Доган, Баретата, Буда, всяка седмица нещо ново от ръкава. Другата седмица сигурно медиите ще дъвчат, че Фидоска е бременна!

187

БРАВО ЯНЕ!!!

преди 11 години

РАЗБИЙ , ЧЕРВЕНИТЕ ИНТРИГИ ----ОСНОВНОТО ОРЪЖИЕ В ЗАБЛУДАТА НА НАРОДА ОТ ***-20!ДАВАЙ , "ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ" ОТ АЕЦ-БЕЛЕНЕ .....ЗА ДА ПРОГЛЕДНЕ НАРОДА , КАК ГО ЛЪЖАТ И МАМЯТ СПИНИШЕВ И ОВЧия!ОТВОРИ ИМ ОЧИТЕ ЯНЕ ...С ДОКУМЕНТИ И ФАКТИ!НАКАРАЙ *** ДА РЕВАТ ИСТЕРИЧНО ПО ФОРУМИТЕ !ГОЛЯМ КЕФ Е...ХА,ХА,ХАААААААААА

186

Гражданинът Х

преди 11 години

През 1990 год. Бойко Методиев Борисов (тогава член на БКП) отказва да подпише декларацията за деполитизиране и напуска системата на МВР.

185

И ти ли Буда?!

преди 11 години

Айде сега да не коментираме очевидните неща!

184

Анонимен

преди 11 години

Яне, проститутко долна, на друг кавал свиреше преди две години. Нещо на обратно са ти нотите май днес, а?!? Или бог Буда ти прати пак ***?

183

Гражданинът Х

преди 11 години

Баща му - Методи Борисов, до 1987 год. е служител на Софийско градско управление МВР.Бил е началник на 2-ри сектор в столичната противопожарна охрана. Членувал в БКП. Уволнен заради извънбрачна връзка.

182

Анонимен

преди 11 години

Всички партий ГЕРБ, БСП, СДС ДПС и другите, не са нищо повече от различни мутренски групировки останали след разпадането БКП и ДС. За който и да гласувате нищо няма да се промени. Преди години ни управляваха комунисти и полицай, сега ни управляват техните деца, а след време ще дойдат и тегните внуци. Така че ако може поне цирка да ни спестят, и да не ни правят на прости, и да не ни излагат пред другите държави, много ще съм им благодарен.

181

Анонимен

преди 11 години

Дядо му Активен борец против Фашизма, Баща му Методи партиен член и началник в МВР, Бойко Борисов партиен член. Убили пра-дядо му в хоремага заради пиянски скандал (битова престъпност). Мръсните комунисти убили дядо му после. Да се подиграваш със смъртта на роднините си само и само да лапнеш някой глас на изборите. ***!

180

Гражданинът Х

преди 11 години

Никакви орди от ГЕРБ - ерски форумни клакьори не може да ме убеди, защото аз знам, че Борисов е и доносник, и безскрупулен кариерист, и с криминално минало, и "отгледан" от комунистическата номенклатура, и беше член на БКП и беше член на НДСВ - какви документи, какви 5 лева, Алексей, Пашата, Сретан, Златко Баретата, Венци Стефанов и още много хора помнят цялата истина за него ... Ама вие отказвате да видите очевидното

179

Хора без ЧЕСТ

преди 11 години

Този се чуди как да върти *** пред деББила...доносника Борисов....И двамата са повече от гнусни човечета...А Борисов да не говори никога поовече и да коментира достойни БГ офицери ...които с чест са служили на отечествето...дкато той като долнопробна к---ва си е въртял *** .....за да докопа по голям кокал...

178

швестер

преди 11 години

Яне - президент!

177

memphis

преди 11 години

Какви надежди могат да имат нормалните хора в БГ, когато изборите ги решават *** като "681"

176

до2013февроари

преди 11 години

Моля ти се не сравнявай янето с плиткоумните защото те може и да не са умни но имат някакво достойнство а този *** няма нищо нито достойнство нита срам дори и по някой път да казва някаква истина аз на него нему вярвам пълен *** поне да си замълчи някой път.

175

възмутен

преди 11 години

Яне, Яне, от много въртиг..з май май избра грешната страна! Политически труп си Яне!

174

Българин

преди 11 години

"Досието "Буда" е предизборен кьорфишек!"яне ,яне,(не заслужаваш да ти се пише името с главни букви).Ние знаем ,че бяха "кьор фишек" заканите ти срещу Б.Б. преди малко повече от година ,но сега нещата са съвсем други. Нека премиерът сам каже това ,а не такива ***..вци като теб да му адвокатстват.Ти гледай себе си ,защото стана за резил с "компетентността" си по всички въпроси.