151

kkr

преди 11 години

Много бой яде момчето, и сега кво няма да се повдига обвинение на тоя етап към хората дето го смляха.Извода какъв е в България - бития- бит, е*ания- ***, а на здраве :))))))))))))))

150

Gen

преди 11 години

Малко го ритаха - много ясно, че трябва да бъде неутрализиран - имал е 2 ножа в себе си. След като се опиташ да застреляш някой докато не си с белезнии всичко може да се очаква от тебе. Ако извадят пистолет на Бойко после на човек няма да прилича.

149

ВАЛЕНТИНА

преди 11 години

А какво става със депутатчетата ? Нали не ни казвате да вземем положението в свои ръце,както впрочим мн отдавна трябваше да направим ? Аз съм майка и ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ КЪМ САМОРАЗПРАВА ,ако това се случи ! Аз лично нямам какво да губя ,щом законите на собствената ми държава не защитават децата ни !

148

Селянчето

преди 11 години

"И излезе мъжът с пистолета и натисна спусък-а, а на турчина му се смръзна ла*ното и направи лекичко "***" в гащата. И изведоха го, па умиха му дирника и пак го върнаха . И от този момент прероди се турчина и в друг турчин се превъплати, в цвят червен се превъплати и цвят жълт и още син цвят..." Из Евангелието на Селянина. Селянчето- 8:12

147

анонимен

преди 11 години

виждаме,че българия не е демократична страна а етническите турци не са за европеиския съюз .дали има престъпление или има театър и постановка щте каже полицията.но в една демократична и европеиска страна дори престъпника има човешки права.никой няма право да го линчува бие за него има съд и присъда.свидетели сме на османските орди и пълчищта който бият и линчуват беззащтитен човек и го ритат и млатят с юмруци.така са били и левски като са го пленили.турция не е дорасла за европеиския съюз няма д

146

оща

преди 11 години

голям цирк

145

Исмаил

преди 11 години

Доган е пич.Само ДПС.

144

Democracy $! 2013!

преди 11 години

Да Гласуваме за Този, който въведе Пряка Демокрация. Гражданите Трябва да имат Възможност да гласуват за всеки по-важен въпрос,защото от това зависи Тяхното Бъдеще ( както е в Швейцария). Референдуми му е майката, но за Всичко, а не само за Белене. Тогава избори ще има Всеки месец, и политиците ще са Принудени да ни обясняват подробно, и да ни ухажват постоянно, а не както е сега, 4-5г. лапане, пък после "Потоп", но за Гражданите, a не за Тях(представителните Политици)! Да видим дали после ще има изказвания, че бил лош мат'ряла...!

143

ivan.aleksandrov

преди 11 години

това си беше жив PR

142

Валя

преди 11 години

Пуснете Октай, на ръце ше го носим.

141

цензурата

преди 11 години

,,Според магистрата не е необходимо да се търси отговорност на делегатите,, За тези думи и позиция този магистрат трябва да бъде уволнен дисциплинарно поради непригодност , прилагане на двойно правосъдие и прикриване на углавно престъпление. Не може един задържан от гардовете и притиснат към земята човек приведен в безпомощно състояние да бъде ритан от тълпа охранени делегати отъждествяващи се с ПРАВА и СВОБОДИ, членуващи в европейски либерални организации и тоя наглец да твърди че нямало нужда да им се търси отговорност. За каква правова държава говорим след като прокуратурата прикрива престъ

140

УЖАС ЗВЕРОВЕ

преди 11 години

ПОЛИТИЦИ ПРЕБИВАТ БГ ГРАЖДАНИН ТОВА ВИДЯХ АЗ

139

Democracy $! 2013!

преди 11 години

Правото се съдържа в Силата.Навикът и Обичаят имат Силата на Закон.Най-висшето право често е най-висше Зло.Провинило се кучето, а Наказват свинята.Съдебното решение се Приема за Истина.Конституцията ни казва, че имаме Много права, а Наказателния кодекс - че не можем да ги Използваме.Обикновения човек когато открадне и го хванат, се Срамува, че е откраднал, а политикЪТ, че са го Хванали.Затворите и наказанията Не Могат да Превъзпитават,но Страхът от тях държи в подчинение тия които не попадат в категорията Недосегаеми.

138

Democracy $! 2013!

преди 11 години

Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.

137

...

преди 11 години

Нагласено и норочно.PR акция.

136

Ф.С.В

преди 11 години

Дебелите кюфтета или така наречените "делегати" трябва да бъдат съдени !!! И да не заемат публични постове !!!

135

Анонимен

преди 11 години

сапунката е пълна,не са били даже и стоп патрони за газов пистолет,те все пак могат да донесат леки увреждания от близко разстояние,в тази комедия са били звукови патрони като в театрална постановка

134

Democracy $! 2013!

преди 11 години

Често желязната дисциплина я Налагат хора с дървени глави.Неограничени възможности имат само хората с ограничено Мислене.Не е важно, че нещо се развива Неправилно.Важното е то да Изглежда добре.Обикновено на тия дето им е Широко около врата ги стяга ШШапката.Добрите момчета отиват в рая,а ТЕ лошите където си поискат, но най-често на Майната Си.Оказа се, че Не Живеем на *** на географията, а Вътре в него.Напредъкът на страната ни е Осезателен - бяхме страна на Розите, сега сме на - Дозите.

133

Айде Бе!

преди 11 години

Как така няма нужда да се търси отговорност от т. нар. депутати, които ритаха и скачаха върху момчето без никакви задръжки много след като той не беше вече в състояние да нарни никого и не представляваше заплаха. И това се предаваше по всички телевизии с часове! Как е възможно прокурор да има такова становище по случая, камо ли да го обявява публично!??! Какво - като не може държавата да си върши функциите, ние, гражданите, да се хващаме за гушите ли? Това ли е посланието?

132

П.Петров

преди 11 години

Това, което се случи всъщност е, че един измамен от български политик гражданин му припомни, че не е толкова недосегаем, колкото си мисли и че ковчег с джобове няма.Въпрос на време е, липсата на държавност, от която страдат всички останали български граждани вече 23 години, да я усетят и политиците на собствен гръб. Комбинацията от около милион граждани, които няма какво да губят и липсата на държавност в държавата е експлозивна комбинация и само свещ стига.