17

Анонимен

преди 11 години

Има ли значение,кой е стрелял.?

16

Az

преди 11 години

... да не говорим, че свободно се разхождат по улиците ами имат достъп до огнестрелно оръжие

15

Анонимен

преди 11 години

Пистолетът със заглушител ли е бил????????

14

Garagmel

преди 11 години

Не бива да се подценява фактът, че толкова психично болни хора се разхождат свободно по улиците! Диагностицират се, а диагнозата впоследствие минава, като оневинително обстоятелство! Епилептици, шизофреници и т.н. Не са виновни болните, че са наказани да страдат по този начин, но не е редно да застрашават здравето и живота на нормалните хора!

13

IVo_1

преди 11 години

айде пак БТВ съобщават трагедиии ..... тея не фалираха ли вече ?

12

Анонимен

преди 11 години

Horata izkukvat vse pove4e !Pak u4udva6to e 4e ne sa izkukali o6te - pove4e ...

11

Анонимен

преди 11 години

nieВече 23г.,все едни и същи новини !Очакваме следващите НЕВИННИ ЖЕРТВИ ,НА ПРЕХОДА в Бг!

10

Eye

преди 11 години

Особено пък ако са живяли в семейна среда на ченгели с професионално деформирано съзнание и размятане на пищови из дома за здравей и лека нощ... Изключително рискова среда. Притежателите на огнестрелни оръжия са изключителна заплаха за сигурността на хората около тях, а също и за себе си.

9

Другаря Тодор Живков

преди 11 години

Хахаха, другарки и другари нали искахте капитализъм. Тръгнахте по пътя на новите ви господари от Брюксел и Вашингтон - убийства, глад, мизерия, бедност, лицемерие. Нация разединена, овълчена и оскотяла. По мое време нямаше такива психично превъртяли, защото ние от БКП давахме на народа 150 лв заплата, които стигаха, нямаше гладни, нямаше жадни, образование и здравеопазване безплатно. И ние крадяхме, и за народа имаше да поодкрадва и пак оставаше. Сега ония *** отгоре крадат, вие лапайте мухи.

8

добродушен балък!

преди 11 години

Яааа , пак не може да се гласува , а за първите 4 въпроса има над 120 отрицателни отговора за десетина минути.

7

Eye

преди 11 години

В "развитите" уж страни, а отдавна вече и у нас това е последствието от уникалната комбинация - промиване на мозъци (медии, реклами, образователна и здравна системи и др.), прекомерна употреба, демек злоупотреба със субстанции и отрови(в храни, лекарства, медикаменти, наркотици и др.) и широко разпространената продажба и поощряване на притежаването на оръжия. З в едно.Тия *** стават убийци, защото от малки им насаждат фалшиви ценности като много пари и \"престижна\" професия, конвенционално семейство, насаждат им страхове и усещане за: \"Ау, какво ще кажат хората ако нямаме еди каква си кола, къща, еди-какво си образование, ако се разделим и други еснафщини. А за това са виновни и църквата и образователната система и медиите и здравната система и застрахователите, всякакви други търговци и респективно - политиците, които са представители на техните лобита... Всичко това им промива мозъците и ги индоктринира здраво. И когато усетят, че им се изплъзва нещо от това изпадат в хроничен стрес, който постепенно ги отравя и рухват здравословно (за радост на медици и фармацевти, които методично и системно ги доуморяват)- срив на имунна система ,рак, психически разстройства. Като крайна форма на психическото им разстройство (откачането) е това, когато решават, че техният живот или този на близките им няма нито смисъл, нито стойност, щом не са успели или са попречили да бъдат постигнати или запазени гореспоменатите еснафщини и \"скъпоценни\" материални блага... Жалка картинка.

6

Nanu

преди 11 години

Toz pyk za kotkata misle OMG. Pet choveshki jivota sa si otishki ei taka , za ednoto nishto , a toi sednal da misli za kotkata. Ne mrazq jivotnite , no ei takiva *** kato teb e*avat mamata na peizaja.

5

Анонимен

преди 11 години

Където има убийства, кръв и гнус там първа е ....БТВ!

4

Анонимен

преди 11 години

кога най-сетне ще се направят специализирани заведения, където ще бъдат прибирани хора с психически проблеми?Трябва да се обърне внимание на това, че няма психиатрии, където да се настаняват "опасно луди" каквито вероятно сте забелязали всички има ужасно много!Жалко за тях, че са се разболели..но трябва да има заведения където да се лекуват

3

проблема е голям

преди 11 години

Вече младите в мисленето си са станали истински афрохамериканци от гето - никакви семейни и културни ценности - само ар ю токинг то ми ......бум

2

Маджаров

преди 11 години

Чакаме Бойко да каже какво е станало.

1

123

преди 11 години

Пет изтрела и никой не е чул, не сме глупави