19

Анонимен

преди 11 години

До 24Не се парадира с нещо, което нямаш. Затова и *** не парадира. САЩ определено не е идеалната държава (такова животно няма), но е значително по цивилизована страна от варварската азиатска държавичка.

18

Бившо чавдараче

преди 11 години

Едно време ни набиваха в главите,че СССР е най-великата страна на света,и ние трябва да им благодарим и да им се кланяме,а истината е,че и преди и сега Русия си е един въздух под налягане.

17

До 17

преди 11 години

А САЩ да не би на тебе да ти д..... а?

16

Анонимен

преди 11 години

До СТИГА ЛЪЖИ БЕ...Ако искаха АЕЦ, нямаше да хвърлят безмислени пари за обогатяване на уран а щяха да си го купят.

15

Анонимен

преди 11 години

До В. ДимитровПомним последното 'оправяне' ... 26 април 1986 г. За кратко го наричат Чернобил. Оправиха цял свят с ударна доза лъчетерапия.

14

СТИГА ЛЪЖИ БЕ...

преди 11 години

Толкова лъжи в една статия не съм чел от много време насам...Първо, Асад няма да си замине просто ей така и да остави страната си в ръцете на продажни наемници и извратени западняциВторо, Нетаняху ще бъде преизбран единствено, ако се купят изборите.Трето и най-важно! Иранците не се стремят да създадат ядрено оръжие, а просто да си построят АЕЦ, а петролът да бъде за продан, но не в Петро Долари. От това Западът няма никаква изгода, а САЩ се пукат от яд

13

Анонимен

преди 11 години

До СлавянинБългарите са толкова славяни, колкото *** е демократ. Великата им сила е, че варварите имат ядрени прашки. Т'ва е положението. Няма нужда да им се зъбим, важното е да ги държим нададалече и без излишни приятелства, щото руснаците приятелството го разбират да си в поза партер и със смъкнати ***.

12

В. Димитров

преди 11 години

Тази десятка ще обърка конците , както винаги е ставало, тя историята го е доказала и Русия винаги е оправяла света . Това е, друг път няма!До трети коментар , сигурно се казваш Саше , много си глупав Саше

11

Славянин

преди 11 години

Русия е велика и тя няма нищо общо с СССР!А и руснаците са славяни, наши хора.Вместо да се възползваме от великата им сила, им се зъбим и ги гоним.А те пък като е такаим се накриви шапката.

10

Анонимен

преди 11 години

До Да живее Русия !!!Смятай колко го тачат, имайки предвид, че иранския де.ил е в класацията а ЛилиПутин не е :))))

9

Анонимен

преди 11 години

ЛилиПутин е обикновен фасаден демократ. След година две ще му писне, и ще изостави официално думичката 'демократ'.

8

Анонимен

преди 11 години

***, както знаем, съвсем демократично ще бъде презибран още 3-4 пъти. Докато не пукне, ще печели изборите с 70-90% в най добрите традиции на КГБ! Щото то в Русия има демократично избиране на *** или *** - другото е самоубиствен акт с изстрел в тила и контролен в сърцето.

7

Анонимен

преди 11 години

Русия е толкова велика, колкото бясно псе. Предпазливо го заобикаляш и гледаш да не се доближаваш. Най добре е да се застреля бързо и чисто за да няма проблеми.

6

Анонимен

преди 11 години

V POSLEDNIA MOMENT SVETOVNITE MEDII RESIHA CHE NIAMA TOLKOVA VAZNI I VLIARELNI 10 LICNOSTI ,A SAMO 1 E DOSTOINA ZA MEDIINOTO VNIMANIE , BOOOOOIIIIIKOOOO BOOOORISOOOOOFFFFFFF F------OFFFFFF.

5

от 6

преди 11 години

Грешка до 3

4

от 5

преди 11 години

до 4 беше

3

до 3

преди 11 години

Като Путин се напие с водка, вземе ядренното куфарче и натисне копчета "Въйпуск" и на теб и на западняците ще им задреме.

2

Анонимен

преди 11 години

Берлускони е номер 1!Корми ги като риви и хич не му дреме!Между другото що Вожда го няма?

1

знаещ

преди 11 години

нищо няма да стане без НВ Путин - батюшка