20

Анонимен

преди 11 години

СМЪРТ ЗА ТОЯ БЕ

19

razumen

преди 11 години

Ами номер 12, като няма пари за лечението на луди извършили престъпление да върнат смъртното наказание. Тоя като няма пари, няма семейство и като е луд за какво трябва да живее. Има още много други който живеят ей така ама държавата им плаща храна и помощи.

18

Тиквата

преди 11 години

Евала за успешната здравна реформа на мойта тежка артилерия, само така, като не можем да ги *** по друг начин тия ***, ще ги бутаме под метрото, което построих по заръка на американските си господари с цел на анадолските ми приятелчета и рептилските ни оверлорди да ни е по-удобно като превземем България. Все пак затова ме поставиха на власт, това им обещах, а при мен и моята изкувствено създадена партия - обещано, ИЗПЪЛНЕНО!!!

17

Оги

преди 11 години

Ето до какво води слушането на чалга.

16

д-р Ох Боли

преди 11 години

Да го пратят на лечение с черни кожени палки в някой падниз, да види как бързо ще се излекува.

15

Ники

преди 11 години

Това безумие е следствие Синдрома на Емоционалния Срив,който някой хора развиват следствие Егологичното замърсяване в което живеем.За запознатите с материята Егология това е ясно,а другите нека четат има сайт,нека се запознаят,защото това безумие става все по-голямо и все по-разпространено.

14

Диана

преди 11 години

След като е освидетелстван параноиден шизофреник ми се струва, че трябва да има някой, който да носи отговорност за него - може дори и някой лекар, който го е изписал от болница (ако човека няма близки). С такава диагноза би трябвало да имаш назначен съдебно настойник. И този настойник сега би трябвало да поеме отговорността за случилото се, защото е допуснал човек опасен за околните да се разхожда безпрепятствено навън. Хайде стига вече толерантност, ами ако нещата се бяха развили по друг начин

13

nniki4a

преди 11 години

Трагедия

12

Мунчо

преди 11 години

Аз също чувам често гласове без да има някой наоколо. Особено когато ползвам GSM. Явно съм опасно луд...

11

реалност

преди 11 години

В психиатрията не държат много, защото НЯМА ПАРИ.Пак ще бъде на улицата, БЕЗ ПАРИ, неработещ.С какви ПАРИ ще се лекува тази жена и мъжът й?КОй ще ходи на работа вместо тях, как ще се ОПРАВЯТ с парите???Вината е на "лудия".?Е... а НИЕ все още нормални??? какво да правим??ВСИЧКО е ПАРИ.НЯМАШ ли ПАРИ..Това следва.

10

Анонимен

преди 11 години

Здраваната министърка вместо да става смешна като се хвали как е изпълнила всичките си обещания..да се организира и да събере психично болните в съответните заведения и да ги лекува и да намери пари за това! а не да се репчи за цигарите, а наистина важните неща да сеправи, че не ги вижда! И докога безработните ще плащаме сами осигуровки?! Къде го има това по света?! Аз съм на 50 години и никой не ме иска на работа, а трябва да се осигурявам сама! ето и сега са ми прекъснати!!

9

?!

преди 11 години

И след един месец, какво? Ще го пуснат да се разхожда свободно!Значи трябва да се промени законът: Луд, извършил опит за убийство, е опасен луд и трябва да остане затворен доживот в строго охранявано психиатрично заведение!Напомням, че законът за топлинното счетоводство го приеха ЗА ТРИ ДЕНА. Явно някой беше гушнал тлъста комисиона, за да ни изнудят да плащаме и на посредник между нас и ТЕЦ. Щом като е възможно да се приеме закон за три дена, да направят това и сега. Опасните - под ключ!!!

8

тцЪ

преди 11 години

Много млади хора взеха да откачат... Това е от много спокойният живот, който води голяма част от населението на страната.

7

Анонимен

преди 11 години

ужас ,това едва ли се лекува

6

Анонимен

преди 11 години

Ami ako blusnatata be6e va6a blizka ?Eto go tova na snimkata ... ZA6TO NE E V BOLNICA, ami e po ulicite ?

5

Анонимен

преди 11 години

Това е здравната реформа на ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 11 години

Истина е, 4е улиците (и дори форумите) се напълниха с хора, които имат спе6на нужда от психятри4на помо6т.Все по-актуален става израза "не си си пил хап4етата".

3

Анонимен

преди 11 години

д-р Менгеле е лекувал успешно лудостта

2

НЕ Е ЛУД

преди 11 години

КАТО Е ЛУД ,ЗАЩО НЕ Е СКОЧИЛ ПОД ВЛАКА ,А БУТНАЛ ЖЕНАТА !!!

1

Анонимен

преди 11 години

Лудостта е гадна работа, и за човека, и за семейството му. Ако разбере какво е направил, сигурно още повече ще полудее...