376

Unufri

преди 11 години

Демократе, аз бих те посъветвал да бъдеш по-толерантен към мнения, които не ти харесват. Нали все пак си демократ, трябва да уважаваш плурализма на гледните точки. Иначе демокрацията ти издиша :)Изразът "преди 100 години" е метафора на това, че е било отдавна и не би следвало от средно интелигентен човек да се приема буквално.

375

демократ до Унуфри

преди 11 години

До 494: Къде видя патос в писанията ми? Трябва да ти кажа, че пиша единствено по убеждение! Членувал съм единствено във ВМРО преди 100 години, когато бях младеж :)На колко си сега, на 101 години ли? Значи на 1 годинка си членувал във ВМРО. А може би си на повече? Е, 'столетнико', май наистина попрекали с фалшиментския патос и сам се опроверга :) Не се прави сам за смях (но може би си свикнал вече :)) А ако имаше нещо наистина общо с ВМРО, нямаше днес да пишеш тези глупости....

374

Unufri

преди 11 години

До 496: То как реши, че всички гласове са купени и фалшифицирани? Понеже не спечели изборите твоята партия и дай да обявим избора за фалшифициран, така ли?Ти май си от тия, на които всички конспирации в България са им ясни, като отворена книга ги четат. Всичко знаеш, всичко ти е ясно и си 100%, не 1000% сигурен, че е така.

373

До Unufri

преди 11 години

Каква демокрация споменаваш бе селски? Всички гласове закупени фалшифицирани. цяла Европа се смее на рлешивият глиган Борисов и наи-вече на нещастният български народ който търпи теранията на този ***.Може ли да ми обясниш какво е демокрациа?

372

Unufri

преди 11 години

До 494: Къде видя патос в писанията ми? Трябва да ти кажа, че пиша единствено по убеждение! Членувал съм единствено във ВМРО преди 100 години, когато бях младеж :)Нито заклеймявам някой, нито използвам патос. Дори напротив, противопоставям се на тия неща.Не ти харесва това, което пиша? ОК, приеми, че има хора с различно мнение от твоето.

371

демократ

преди 11 години

Всяка власт си е купувала своите комсомолци. Ето го и тоя Унуфри - пише реплики със същия патос, с който *** са 'заклеймявали' всички 'контрареволюционери' след 9.9.1944 г. Ей тоя, Сранджата, някакъв дето се пише 'Оптимист' и още двама-трима са основните партийни активисти на *** от ГЕРБ. 'Речите' им са заръчани, написани, контролирани от партийното им ръководство - банална фразеология, украсена с ония словесни издевателства, с които е толкова богат болшевишкия политически речник.

370

Unufri

преди 11 години

До 488: Вие сте на всеки километър, знам :) Гранати умеете да хвърляте ;) Доказано е 44-та година.

369

Атанас Михайлов

преди 11 години

Малцина са като Босия, но все пак не е сам. Вчера например в Разград се проведе протест пред съда - граждани протестираха срещу оправдателната присъда на Поповския кмет Веселинов. Двама отнесоха глоби, а поповския аналог на Босия - Христо Цонев беше задържан и осъден за дребно хулиганство на 100 лв глоба. Само че кой ти обръща внимание какво става из Делиормана - и Веселинов ще продължава да краде! Хей народ поробен - що си тъй заспал...

368

Unufri

преди 11 години

До 486: В името на демокрацията трябва да има ред и законност! Хвърлянето на домати по сгради на български институции е израз на свободия, не е свобода и демокрация.За да сме наясно. Аз съм фен на такъв тип протести, абсолютно съм изкефен от постъпката на Босия. Обаче! Не може да се очаква друго, освен да го приберат на топло. Противното би означавало бездействие и липса на реакция от органити, призвани да пазят реда при очевидна хулиганска провокация!Нека хвърля домати, ще получи 15-те минути слава. Но също така ще полежи 24 часа.Все пак да не забравяме, че не е осъден на строг тъмничен затвор, както патоса на тук пишещите емоционално приповдигнати колеги предполага :) Та чак и за мракобесие се говори и т.н. екзалтирани приказки...

367

Анонимен

преди 11 години

Какво толкова се чудите, народната милиция (която се явява основен репресивен орган на хунтата на ортодоксалните комунисти, т.е. ГЕРБ), се е постарала бързо да свърши работата си. Имаше едни такива, допреди 23 години (наричаха се БКП), които се стараеха всеки протест да го изкарат саботаж и атентат срещу държавата. Тия сегашните просто са истинските им наследници (немалко от ръководните им кадри са свързани пряко с БКП/ДС).

366

Somebody

преди 11 години

Те босия не го ли бяха арестували последно пред кристал някога? Сценарият се повтаря или? Борисов, успокой топката- който е скочил на дисиденти далеч не е стигнал... дори в България :)

365

До Unufri

преди 11 години

Виж какво полицейско долно куче което служи на хунтата Герб, следващият път ще бъдат ГРАНАТИ а не ДОМАТИ. Разбра ли ясно мазно дупелижещо влечуго на сегашният режим?

364

anti Unufri

преди 11 години

Unufri лоботомията не ти е помогнала, опитай пак нещастнико?

363

един за всички...

преди 11 години

Аз нямам против да бъдат манипулирани първичните ми инстинкти, още повече в името на демокрацията. Имам против да бъда мачкан от диктатор комунист. Освободете човечеца. Диктатора да си ходи!!!

362

dimitar

преди 11 години

s nenormalni hora normalno ne moje.ne s domati a s bombi dokato se opravyat ili gi dovarshim.

361

Unufri

преди 11 години

Боже мили, какъв патос, какво чудо! Край!40 озверели от бяс *** на оялата се и самозабравила се хунта на властта помляха, смазаха, прегазиха един с нищо непровинил се и заслужено протестиращ културтрегер с домат в ръка!Абе вие нормални ли сте бе? На вас чувството ви за върховенство на закона и реда кога се проявява? Кога сте искрени? Когато искате маргини, галеви и т.н. да ги лови закон и ред или когато искате една хулиганска проява да остане без последици. Значи, ако може за маргините да важи закона, ама за един "културтрегер" да си затворим очите, така ли? Той утре може да реши да убие човек този дисидент, дай да не го закачаме, защото е бил репресиран от комунистите.Босия имаше 1000 възможности да изрази протеста си по нормален начин, само че той избра хамалския, за да вдигне повече шум. И вие сега ревете тука все едно са ви изяли десерта! Изобщо не си давате сметка, че с действието си Босия ви манипулира до един, като ви кара да вдигате повече врява, за да може той, лично той да бъде повече забелязван.Браво клакьорчета! Една обикновена провокация ви разстрои първичните инстинкти! Колко сте лесни само, като пластелин сте меки за манипулации!

360

ВВВ

преди 11 години

ГЕРБ ВРЪЩА КОМУНИЗМА С БЪРЗИ КРАЧКИ

359

майтап

преди 11 години

Бившият хърватски премиер Иво Санадер беше осъден на 10 години затвор за корупция, a в България арестуват и съдят Босия за мирен протест, а истинските престъпници и корумпирани политици и депутати са до един оправдани.

358

Анонимен

преди 11 години

Малко остана и се отприщваме! Скоро ще летят павета!

357

ПРОСТО ЛУД

преди 11 години

Еийййййй богуууууууууу на народа май взе да му писва от тези 'управници'...