26

VDCH

преди 11 години

Някой гледал ли и клипа към Born this way. Ако не направете го или питайте децата около вас и ще видите за какво става въпрос. Прочее Бог да ни е на помощ.

25

Бг

преди 11 години

В конкретния случай, аз подкрепям турците. *** да престанат да нахалстват!

24

Възмутен

преди 11 години

Онези от *** в България, които са мюсюлмани, всъщност са приели исляма от турците. Откъде накъде сега ще се обръщат към арабите и ще приемат не знам каква форма на исляма?! Никой не отрича, че в далечното минало турците са приели тази религия от арабите, но в турска среда тя е получила определена специфика /тези процеси се наблюдават в развитието на всички религии - те приемат специфични форми в зависимост от етническата среда/.И сега, какво? *** да учат турците на "правилен" ислям?!

23

do 38

преди 11 години

по-малкото зло е със сигурност турското,не съм чул някой турчин да се е взривил някъде,за сметка на това 15 от 19,които се блъснаха в кулите и Пентагона бяха саудитци.

22

Анонимен

преди 11 години

Евролибералите да си вземат имамите заедно с другите *** и да си ги интегрират и съдят както искат.

21

Анонимен

преди 11 години

Много *** имало в Европа,чак и сдружение имали-евролиберали.Да си ходят в анадола да се радват на ислямски ценности,а не да ми се натискат в християнския съюз!

20

Смирен човечец

преди 11 години

Сепаратизъм + радикализъм = бедност. Тия брадатите няма как да го разберат обаче...

19

bjall

преди 11 години

euro liberalna *** korumpirana i alchna slygi na satana

18

do 29

преди 11 години

Ако беше прочел Корана,щеше да разбереш,че това убийство е допустимо само при самозащита

17

Анонимен

преди 11 години

От Европа пръднаха и турчлетата във форума като ги видяха и те почнаха гордо да ***.

16

do 25

преди 11 години

по-*** коментар не бях чел,турски ислям? Аланколу,Коранът е на арабски,какъв турски ислям те гони,турците са приели исляма от арабите,а за това че няма разлика между радикален и нормален ислям е в границите само на твоята глава,отделно въобще понятие радикален ислям няма,защото ислямът категорично забранява крайностите.

15

Шоп

преди 11 години

Разбира се, че това е един глупашки процес. Ако трябваше да се наказваме за сеене на омраза, авторите на коментари под мене отдавна трябваше да чукат камъни. Волен Сидеров в такъв случай трябваше да е в единична килия доживот.

14

do 23

преди 11 години

Много ми е интересно как ще обясниш на мюсюлманите ,загинали в Балканските войни и ПСВ ,че българщината се изразява само чрез православието,а още по-чудно ми е как ще го обясниш на организаторите на Чипровското въстание,които са били само католици или на Петър Богдан Бакшев написал първата българска история,който е също католик.

13

Анонимен

преди 11 години

Всички мерки, които се вземат за защита на българщината и Православието са законни и не би трябвало да се съобразяваме с мнението на някакви либерали, мюсюлмани и ***!Както ние не се месим в техните работи, така и ние да им забраним същото спрямо нас!

12

християнин

преди 11 години

Аз пък се чувствам притеснен от ислямизирането на България.

11

Анонимен

преди 11 години

А на снимката цвета на либерастията.

10

Анонимен

преди 11 години

И след това се чудим защо се появява някой Брайвик и удря по масата.Гадни либераси.

9

КОМУНИСТ

преди 11 години

Ох, гиди мамини сладки...Всички в БЕЛЕНЕ...не бе, не в концлагера, това е прекалено изтъркано...Всички в БЕЛЕНЕ на строежа на Втората Атомна Електроцентрала!

8

Валентин

преди 11 години

Поправете си заглавието, че пак сте го оплескали:"Евролиберастите разтревожени от процеса срещу *** пи*ки в Бг"

7

Анонимен

преди 11 години

Още е рано но ще дойде ден когато българите ще плюем на европейските ***. Те са врагове на християнството и на българския род.