11

АНТИ

преди 11 години

ГОЛЕМИТЕ "ДЕМОКРАТИ", КОИТО ЛЯГАТ И СТАВАТ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ СИ ЦЕННОСТИ, НАПРАВИХА ОТ ЕДНА РАЙСКА ГРАДИНА- ПУСТИНЯ! НЕЩО ПОДОБНО СТОРИХА И В ЛИБИЯ, НО ТАМ ВЕЧЕ СЕ УСЕЩАТ И НИКОЙ НЕ ПРИЗНАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО! ВСЕ ПАК ВСИЧКО ГОВОРИ, ЧЕ АСАД ЩЕ УСПЕЕ ДА СЕ СПРАВИ С НАРКОМАНИТЕ И БАШИБОЗУКА НА КИЛЪРИ И ЕРДОГАН!

10

Tina

преди 11 години

Фараоните бяха проблем за евреите.Явно и Асад е проблем за евреите.Това прави ли го враг на целия свят?

9

Анонимен

преди 11 години

Световната история започна да се пише от народеца.От мнозинството.Щом народеца каже, че някой е лош и това е.Но това е само наужким.Уж имало демокрация.А всъщност народа избира някакви хора и после тези хора правят каквото си искат.Народа не взима решенията.Дори и в държави, които провеждат референдуми от време на време, не се провежда референдум за всяко решение на парламента.Уж е демокрация, а всъщност не е демокрация.

8

Анонимен

преди 11 години

трогателна статия. в момента плача.

7

Анонимен

преди 11 години

Евтина пропаганда за ***.

6

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДа, бе!Има една групичка от хора като теб, които виждат еврейска и американска конспирация, дори и сутрин...

5

Анонимен

преди 11 години

Сирийските бунтовници не са нито сирийски, нито бунтовници - това са щатски наемници събрани от кол и от въже - Йордания Саудитска Арабия и други. Целта е да дестабилизират Сирия и да я направят зависима като Ирак, Либия, Афганистан и т.н.

4

Анонимен

преди 11 години

Толкова назад в историята се връщат...Асад е по-лош от Сталин и Хитлер,взети заедно!Но все пак,да не забравяме кой стои зад гърба му,и защо е толкова курназ.

3

Европеец

преди 11 години

Ясно, всичко е ясно, но тези хора трябва да си останат там, и да не идват тук в Европа, че тежко ни и горко на нас - европейците. Приютявайки ги ЕС си отваря незаличима рана завинаги!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Верно е! Кой нормален мозък ще плюе фараоните, освен ако не е чи*утски? А и тия абдахали да не би да са живяли преди 30 века,че да знаят как е било по времето на фараоните?

1

Анонимен

преди 11 години

Пак ли почнахте с пропагандата бе, аз таман си помислих, че сте се отказали вече ....