73

Капитал&Медиапул

преди 11 години

Господин министър хайде не харчете народна пара, всичко тръгна от Медиапул и вестник Капитал! Обърнете се към редакторите, те ще ви предоставят информацията! Иначе се връщаме към един стар филм "Невероятна История" по сценарий на Радой Ралин! Сега цял един държавен апарат, вместо да търси и вкара 12 джуджета ( Знакови лица и водачи на големи престъпни групировки ) в затвора, вие се занимавате, как да изчеткате имиджа на даден човек, че аха да мине за пред Европейците! Да ама не, на тях такива не минават, започва вече да ви припарва, разбирате, че ГЕРБ тотално е изолирана и не желана вече за патрньор на Европейска сцена, защото това урежда имиджа на партиите в Европа, докоснали се до вас!

72

хе хе хе

преди 11 години

Дали е анонимния Георги Тонев Колев или съчетание от познатите ни клеветници от европейския парламент С.Станишев, Илиана Йотова,Антония Първанов,Станимир Илчев ,Вигенин..Спомнете си като свърши мандата на Кунева какъв цирк спетнаха в Евр.парламент А.Първанова и СТанимир Илчев.И що за сигнал е този "анонимен",страхлив, подъл,жалък.

71

МУьо

преди 11 години

Да идва оня с ГРАНАТОМЕТИТЕ

70

БЕЗ СНИМКА

преди 11 години

Близкият до вътрешния министър Цветан Цветанов председател на Софийския градски съд Владимира Янева (вляво) и зам.-председателят на Върховния административен съд Венета Марковска (в средата), скандално избрана за конституционен съдия от парламента, прекараха няколко часа в столично заведение в четвъртък вечерта, съобщи Медиапул. Интересното в случая е, че официално и двете са в болнични, като непознат мъж отговаря последните дни на телефона на Марковска с обяснението, че тя е получила криза заради разразилия се около назначението й скандал. Премиерът Бойко Борисов, който в понеделник е разговарял с г-жа Марковска за нейното оттегляне от Конституционния съд, също каза, че тя е "много разстроена, зле е със здравето", напомни Медиапул.

69

Анонимен

преди 11 години

Не го мисля този, който е подал сигнала. Самоубийство с два патрона и няма кой да говори.

68

Даола

преди 11 години

Да питат в Брюксел - там не четат анонимки.

67

Анонимен

преди 11 години

Ало, МВР... Защо не разследвате спешно г-жа Марковска как, кога, защо и на кого си дава служебната карта?

66

Анонимен

преди 11 години

Безобразие? Защо не проверите сигнала,а търсите кой го е пуснал? Ако тази съдийка беше достоен човек,щеше да се оттегли. Но какво достойнство, какви пет лева? Важни са властта и келепира!

65

неграмотен

преди 11 години

В заглавието *МВР дири спешно кой е подал сигнала срещу Марковска* пред *КОЙ ...* има запетайка. Това, в кой клас се учеше, ?

64

Анонимен

преди 11 години

На 100% ще се окаже , че е криминално проявен с множество регистрации в МВР. Мерси , този филм вече сме го гледали , че ни втръсна.

63

АНОНИМЕН

преди 11 години

Защо търсите този който е подал сигнала,проверете дали Марковска лъже,което вече е явно.

62

Анонимен

преди 11 години

След като е осъден от Европейския международен съд за убийство, може ли да се кандидатира пак ББ? Може разбира се, просто се прави, че нищо не е станало. Боко, признаваш ли легитимността на Евросъда в Страсбург или си по-голям от него и ще си караш как знаеш???

61

Анонимен

преди 11 години

а диренето по подадените сигнали кога ще го почвате?

60

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

преди 11 години

МВР подготвя масова специализирана операция по издирване на хилядите Интернет-форумни клеветници!Ще бъдат установени имената и адресите на всички, които са клеветили по Интернет и ще бъдат посетени за отвеждане и писане на ръкописни обяснение в РПУ-тата!

59

Анонимен

преди 11 години

Като го намерят министъра да му направи една сви -ка!

58

Анонимен

преди 11 години

Ах, само да го намери Боко кой тоз гавазин дето така кльопа честните хора от ГЕРБ. Направо ще отиде и ще го запука с ла**омета

57

анонимен

преди 11 години

Не знам какво стана с апартаментите на Цецо,нещо спря да му се задава въпроса.

56

Анонимен

преди 11 години

Този доносник е ВРАГ 1 на Република България. Ако го открият, най-вероятно да се "самоубие".

55

Венчо Цветанов

преди 11 години

"МВР ще направи всичко възможно да установи кой е подал сигнала срещу В.Марковска". Това съобщи в Брюксел министър Ц.Цветанов. По думите му, това ще се случи в кратки срокове . Г-н министър, бихте ли обяснили какъв автор на какъв донос търсите при положение,че подробности по отношенията на Марковска с Георгиев и спречкването на последния с полицаите от 6-о РПУ са публикувани наскоро след скандала през януари 2010 г. в "Капитал" и "Медиапул", а сетне са препечатани в "Правен свят" и "Дневник". Публикациите са подписани, така че не зная какъв вятър гоните. И защо още тогава, г-н министър, вие не поехте разследването на тези публикации, а сега, когато кандидатурата на Марковска се разклати, вие се втурнахте да търсите кое, кой и как. За нас е по-важно истина ли са изнесените в пресата факти, а не автора. Как да разбираме, защо така енергично се нагърбвате с търсенето на автора на сигнала (това не е донос, защото доколкото разбираме, фактите в него не са лъжа, а верни), вие зад Марковска ли стоите?! Да ви е направило впечатление,че висшата съдийка първоначално отричаше всичко - и познанството с Г.Георгиев, и търсенето на "услуга" директно от зам.министър на МВР, и воденето на 6 дела, в които защитата е водена от Еленски, сетне започна да си "припомня" нещата , а след публикуваното интервю с вашия зам.министър В.Вучков ,тя вече си припомни и срещата с двамата зам.министри, но отрече да е искала помощ за Г. Георгиев. Г-н министър, излиза че вие сте доста активен и енергичен човек, какъвто трябва да бъде един министър на ВР. Бихте ли впрегнали енергията и ресурса на службите на министерството си ,за да откриете кои са авторите (изпълнителите) на атентата в Сарафово и кои са помагачите?. И понеже все пак не обичате да оставяте коня си в реката, бихте ли предложили на съдия Марковска тест на полиграф и оттам да започнете - да се разбере кое е истина и кое -не. Иначе все едно , че правите услуга на върховен съдия...

54

Втрещяване!

преди 11 години

Не трябва ли първо да се каже дали е истина или клевета и чак когато се докаже, че е 100% клевета, тогава да се търси клеветника!