338

Анонимен

преди 11 години

Агитката на Къцко взе да се повтаря. :)))))

337

Анонимен

преди 11 години

Стига сте ни занимавали с този Кръстю. И без това си е подготвил отряд служители да му пишат по форумите и да му гласуват. Жалка работа. А иначе този Брадър беше интересен, докато Юлиан беше в къщата. Оперният му етюд с Николай и Патрашкова беше великолепен! Само много талантлив човек с богато въображение и чувство за хумор може да превърне недостатъците в преимущество.

336

krass

преди 11 години

До АнонименДо Анонимен Не познавам Багата,но това което виждам е един грозен физически и умствено недоразвит индивид. Един свестен човек не крие погледа си зад очила. Той дължи много пари заради лечението си и си мисля,че има сделка да му дадат "Brother-a" , за да изплати част от това. А Златка е отвратителен хулиган в женско тяло.

335

до 386

преди 11 години

Значи си много глупав!

334

Анонимен

преди 11 години

393, не сме ги вкарали ние в къщата, надявам се се сещаш. Даже не ние сме ги направили идоли ;P

333

Анонимен

преди 11 години

Абе, щом хора като Златка, Трите Патки и това недоразумение Багата могат да бъдат идоли и продължават да са в къщата, жалко за този народ... Деградацията е тотална е необратима... Кал!

332

Анонимен

преди 11 години

KACI > FANKI !

331

....................

преди 11 години

Орлин прилича много на баща си!

330

КОСМАТ КЪЦИ

преди 11 години

Тоя Кръстю да земе да се епилира, кво развява тия космарлаци!!! Но пък му върви таке на голямата глава! И ке видите, че точно косъма ке спечели!

329

Анонимен

преди 11 години

Не знам Багата какъв е и поради какво е невинен, но на Мухльото къци му личи от ръба на космоса, че е *****лБаумгартнер, и ти ли гледаш вип брадър, ве мен?! Бах колко популярно било тва шоу

328

психоложката

преди 11 години

Гошко, зави ли се мама

327

Анонимен

преди 11 години

По-принцип не гласувам в това предаване, но сега ще го направя. В Къци видях достойния човек, за когото си струва да гласувам. Надявам се да победи и да докаже, че България не е в плен на простаците и ограничените хора, а подкрепя възпитаните, културни хора, отнасящи се към с уважение към останалите.

326

до 382

преди 11 години

Мимикрията е толкова удобна, сливаш се с мнозинството и си ок на завет. Дори и Къци да е крив като сърп, не е по - крив от останалите. Просто всички са се вперили в него и го следят под лупа какво ще каже или направи. Люси толкова остро се жегна, че чак започвам да се чудя да не би Къци да позна някоя болезнена истина. Иначе що за реакция - казал и нещо глупаво според нея, голям праз. Казваш му че това са глупости и забравяш. А тя направи егатати средновековната трагедия в три действия.

325

7

преди 11 години

Ето сега се убеждавам ,че хора като Юлиан,Златка,Фънкиповече действат на хората отколкото като Къци.Защото това е много много по-лесно.ДА НЕ ТИ ПУКА , И ДА НЕ ОСЪЗНАВАШ ЧЕ ГОВОРИШ И ПРАВИШ ПРОСТОТИИ.Какво те интересуватози който е по дребен физически и който не агресивен как се чувства.Жалко ако повечетоот нас са толкова арогантни.

324

до форумците

преди 11 години

Без стръв, само на гола кука!

323

Анонимен

преди 11 години

Къци е ***!

322

Анонимен

преди 11 години

Не знам Багата какъв е и поради какво е невинен, но на Мухльото къци му личи от ръба на космоса, че е *****л

321

Анонимен

преди 11 години

Не се притеснявай. Багата е невинен по всички обвинения поради невменяемост.

320

Анонимен

преди 11 години

Великия Къцко изкара Багата виновен, че не се саможертвал като се правел на ******т, а той видите ли с охота и удоволствие се правел на такъв в името на доброто на другите. Ееех Къци, Къциии, Багата слага личното достойнство над парите за разлика от тебе, и това че говори малко изобщо не го прави по глупав от другите кречетала, които само ръсят глупости. Той поне каквото каже всичко е на место!

319

Юлиян

преди 11 години

И да не си помислите, че съм искал да ви излъжа, когато написах, че съм пял в Ковънт гардън.. не съм имал такива намерения, аз ей така, по инерция...