58

Анонимен

преди 11 години

До АнонименИзследването с доплер е лимитирано като брой изследвания от здравната каса на месец,и вероятно препоръчаният ви съдов хирург вече е бил с изчерпан месечен лимит за този вид изследване в кабинета си(или мед.център където работи).За да не се налага да чакате до другия месец и кракът на майка Ви да гангреняса и евентуално да се наложи ампутация,Ви е извикал в Умбала.Грешката му е била,че Ви е поискал 40 лв за изследването,трябвало е да ви прати на касата и да си платите двойно.

57

Анонимен

преди 11 години

Почти няма джи пи в Асеновград, което да дава касова бележка за потребителска такса, коята винаги е закръглена нагоре, защото виняги нямат пари за ресто. За мерене на кръвно, рецепта или всякаква дребна услуга се заплаща но без касова бележка.

56

Анонимен

преди 11 години

Майка ми е инвалид първа група с придружител. Наложи се да я заведем в Пловдив на съдов хирург. Взехме направление от личния лекар и свързахме се с препоръчан съдов хирург по телефона и той каза "елате в УМБАЛ "Св.Георги " на Пещерско шосе , макар , че кабинета ми е другаде ще я прегледам в болницата, защото ще трябва доплер. "Отидохме там, направи и доплер и поиска 40 лева на ръка, ако сме минели да платим на касата щели да ни вземат повече пари.И направлението взе и парите

55

Анонимен

преди 11 години

Винаги се кефя на карасивата Министърка.

54

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 65Когато се въведе лична персонална здравноосигурителна сметка с уникален идентификационен номер.Тогава от всеки един банкомат или компютър ще можеш да виждаш какво е салдото ти по сметката,и ще си мотивиран да внасяш по нея,и в същото време да си ПАЗИШ здравето,да не се напиваш като ***,да не се ръгаш с ножки,да не се тровиш с цигари,защото ще знаеш,че после ти олеква ТВОЯТА сметка като те лекуват.И разбира се,сметката да бъде УНАСЛЕДЯЕМА.

53

Анонимен

преди 11 години

Кога ще започне да се дава отчет къде отиват левчетата които аз и още няколко милиона като мен даваме ежемесечно на държавата? Иначе приказки винаги може да си разказваме - няма пари за това, няма пари за онова. Дайте да видим къде е проблема и да го разрешим.

52

Bogomilov

преди 11 години

zdravnoto ministerstvo da zakrivame - 1300 godini sme imali darjava bez zdravno ministerstvo i sme bili po-zdravi, po-silni, migrirali sme poveche po sveta i bez zdravni osigurovki!

51

до 61

преди 11 години

Я кажи как става тая хава хем заводЪт да работи на пълни обороти,хем работещите в заводА да клинчат от работа?...............................................Работа има за всеки АКО иска,завода има капацитет НО работещите се скатават - какво не разбра..или и ти си от същата порода

50

Егати

преди 11 години

Да легне да умира тая министърка искам, и да няма линейка да дойде за нея, защото всички са заети. А като пристигне, да няма кой да й направи рентгенова снимка. Да видим тогава, ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ЛИ ПАРИ ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА, краво.П.С. Не е крава, кравите се доят и дават. Краварка е, защото дои нас.

49

Анонимен

преди 11 години

До до призив 54"Завода за минерална вода "Девин"работи на пълни обороти,ама повечето клинчат от работа ,за да си копаят картофите и пасат кравите"Я кажи как става тая хава хем заводЪт да работи на пълни обороти,хем работещите в заводА да клинчат от работа?Ако дадеш някакво що годе смислено обяснение,най-тържествено обещавам да те предложа за Нобелова награда по макроикономика.

48

оч

преди 11 години

Летоска,глупавата тиква каза,че сме отличници с германците,но техните лекари не бягат,а тук останаха само доктори-пенсионери и ново завършили-още не избягали!

47

до призив 54

преди 11 години

Че то никой нищо не плаща в Девин, там всеки гледа нещо да отмъкне скришом и после да реве яко за пред хората.Завода за минерална вода "Девин"работи на пълни обороти,ама повечето клинчат от работа ,за да си копаят картофите и пасат кравите, а останалите чакат децата им или друг от семейството ,който заработва по нещо в Гърция,Германия или Испания да им пращат по 100/200 евро и са доволни.

46

Анонимен

преди 11 години

Намалете депутатите на половина и им спрете безотчетните пари, лимит на километража и на телефоните, и пр.неща плащани от данъкоплатеца

45

men

преди 11 години

лекарите от стара загора да не ги мислим, ако си разбират от работата, в германия а и не само там ги чакат с широко отворени ръце. след следващото правитеслтво в тази територия ще останат само старите хора, ***, мутрите, със и без пагон, и политягите. да видим тогава кой кого. че и турците като отцепят голямо парче ще остане само софийския санджак, халал да ви е псевдо политици.

44

Анонимен

преди 11 години

Спрете помощите на *** и ще има пари за всичсо!

43

призив

преди 11 години

Най-добре да не се плащат никакви осигуровки, хора от Девин! Спирайте да внасяте в НЗОК, щом няма услугата лечение! Стига сте им пълнили гушките!

42

данъкоплатец

преди 11 години

И тая гадина е министър на здравеопазването! Боже, прибери си вересиите! Болницата в Девин да си плащала дълговете и ОбС да се ангажирал! Тая *** дори не си е направила труда да прочете ЗЛЗ. А като бивша юристка на психиатрията в Русе, би трябвало да го поназнайва поне. Ама де толкоз акъл в една гаубица!

41

Родопчанин

преди 11 години

Тая министърка каза че общинските болници не били държавни....Срам- тя била июрист, май. Бах ти тежката артилерия, Бойко.

40

Анонимен

преди 11 години

Днес девинчани са я посрещнали тая не с хляб и сол,а със солени пожелания!Тотална медийна завеса за митинга на девинчани.Да я питат как в касата има 11 000 000 излишък,а няма 500 000 за болницата,обслужваща 40 000 души в региона!

39

Анонимен

преди 11 години

Много са меки тези от ГЕРБ.Дано в следващия мандат изгонят всичките дърти мързели от държавната софра та който иска голяма заплата да си я заработи като в частните болници.На тези сега им буташ пари в джоба или в плик и пак са недоволни.Приватизирайте ги най-после всичките болници.А тези от Девин да не реват,защото за преглед на кравите си плащат с охота,ама в болницата искат всичко да им е без пари..е нестава.