32

Сокол

преди 11 години

Гнусните ***, подкрепяни от руските си спонсори атакуват мощно:)) А Р.Овч. защо се изказва, след като и децата знаят, че той е налапал най-много от АЕЦ-а и договорите за газа? Защо не е в затвора вече?

31

ЛУД С АВТОМАТ

преди 11 години

Пост номер 16 .....Да те попитам само,кое и е екологичното на АЕЦ,че нещо не разбрах идеята ти ?

30

Бг-политик

преди 11 години

Първото, с което ВИНАГИ се съобразяваме е :'Има ли ---ДАЛАВЕРА "?---За нас ,ВИНАГИ ...ИМА !А вие ,гопожи и господа обикновените хорица,по-богати няма да станете ---НИКОГА,със или без -----АЕЦ!

29

Анонимен

преди 11 години

В каква Еврокомисия слагате Борисов? Той е никой в Европа и Брюксел, преди няколко дена комисия Антимафия в Европарламента разглеждаше въпроса дали да се занимава с престъпното му минало. Ставате смешни.

28

само в Бг

преди 11 години

Старата приказка:"Ако искаш да не стане нищо ,създай ---КОМИСИЯ"!До кога бе ---НЕЩСТНИ ПОЛИТИЦИ?

27

Анонимен

преди 11 години

сагата около белене толкова се задълбочава че аз няма да гласувам. И да се построи и да не се построи все ще сме на загуба.

26

Анонимен

преди 11 години

Борисов е получил тлъста комисионна и ако загуби изборите ще получи и апетитен пост в евро комисията или в американска фондация както Петър Стоянов, Кунева и Кристалина Георгиева.

25

Анонимен

преди 11 години

Пак анкетна комисия.... аман от тия комисии, които после нищо не са установили.

24

bolka

преди 11 години

Да си правят поредната комисия, но защо никой не предложи и не се гласува участието на депутатите в нея да бъде БЕЗПЛАТНО! Защото комисиите достигат по брой този на депутатите и така почти всички получават по още една немалка сума към заплатите си. И няма никаква полза от работата на тези комисии освен единствения ефект - увеличение на доходите им.Да правят колкото си искат комисии, но без допълнително заплащане - това им е работата на депутатите, които всъщност почти ги няма в пленарната зала.

23

Анонимен

преди 11 години

Ами Чернобил?Ами Фокушима?като се има в предвид,че са нужни на цялото земно кълбо само 15% от слънчевата енергия ,за да се задоволи потреблението.Не искат да го направят обаче,защото няма да имат монопол.

22

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ треперят и за Южен поток, защото под натиска на ЕС ще подпишат за частна тръба през България без нито лев такса за България и печалбата ще отива в ЕС. По същия начин България ще остане без АЕЦ и ще трябва да плаща за ток на Турция или на САЩ.

21

до 16

преди 11 години

на всеки, който е пейстнал някой коментар повече от два пъти по форума, пожелавам дълъг и плодотворен живот.

20

Бундес-фрау Меркел

преди 11 години

Булгариен трябва да спре зависимостта си от имериалистически сили като Русланд и Америкен. Ние в Дойчланд бихме една глава на атомната енергетика - при нас всичко е ВЕЦ-ове и енергия от възобновяеми източници. С нас сте губили в две войни, но ние ви даваме работа и евтини коли. Дойчланд юбер алес.

19

7

преди 11 години

Както за нас, физическите лица,юридическите лица и всички видове фирми ни се налагатглоби за нещо което е пропуснато или сгрешено и т.н.така и управляващите сегашните иминалите които са работили в ущърб на държавата трябва да им се налагат санкции.Защотов момента българския народ плаща всички грешки на управляващите и неговите.СМЯНА НА ЗАКОНА

18

Анонимен

преди 11 години

Ами какво друго очаквате от партия циркаджии - естествено циркаджилък.

17

Анонимен

преди 11 години

... обикновения гражданин бил заплатил вече около хиляда лева от джоба си ...само че на кого е вината - на който е започнал безобразието, или на този който го е завършил?и като изберем БСП и махнем ГЕРБ, Р.Овчаров ще ни върне ли по хиляда лева ...

16

Анонимен

преди 11 години

Няма по-нагли твари от комунистите. Вижте този р.овч. Вместо да пали всеки ден свещ и да благодари, че не е в затвора, не само за корупция, но и за предателство към националните интереси, вместо да си яде рублите в Москва се перчи с прокуратурата. Такава долнопробна демагогия, но дали има хора с достатъчно акъл за да го видят? Или повечето са първосигнални червенушки, които са се подписали "за по-евтин ток" от Белене? Светът ще свърши но глупаците никога, затова овчарите ще си пасат стадото...

15

ВТФ е АЕЦ

преди 11 години

АЕЦ Белене=- енергийна независимост- работни места- наука- образование- екологично чиста енергия- най-ниска производствена цена- силно политическо влияниеЛипса на АЕЦ=- енергийна зависимост- липса на инвестиционна среда- липса на високи технологии- липса на грамотни кадри в сферата на високите технологии- замърсена околна среда от алтернативни източници- скъпа и неефективно добивана енергия- политически слаба държаваКое избирате Вие?:) Аз гласувам ЗА АЕЦ "Белене"!

14

arhar

преди 11 години

Ето затова уважавам Костов като политик ! Той казва истината и задава неудобните въпроси директно .Не виждам алтернатива на Костов и затова ще гласувам за него на следващите парламентарни избори !Костов казва и че някои другари щели да отговарят за безобразията си пред новия главен прокурор .Означава ли това, че новият главен прокурор няма да е близък до Гоце и сие ?

13

Анонимен

преди 11 години

Извадете бесилките и поред на номерата пред парламента.