153

енергетик

преди 11 години

Много са прости тези, който мислят,че руските реактори са по-лоши от американските.. ако има нещо по което руснаците да не отстъпват на американците, то това е точно ядрената енергетика.

152

Анонимен

преди 11 години

БКП/БСП за 70 години не успя един законен референдум да направи, та вие хора на какво се надявате че някой комунист или социалист му пука за вашето мнение.

151

муспи

преди 11 години

Евреите и референдуми проваждат като избори - обявяват това което искат, пък народа нека си гласува и брои.

150

Анонимен

преди 11 години

В закона за референдумите ясно е отбелязано, че който поръчва музиката - плаща, т.е. *** да си платят за тарикатлъка !

149

AHA

преди 11 години

Тоя финансов инвеститор без никакъв опит в ядрената енергетика идва от фалиралия запад бе. Не четете ли за манифестациите в Италия,Испания и Франция.Запада фалира,само БРИК (Бразилия,Русия,UАР и Китай)остават

148

До БАЧКАТОР

преди 11 години

Точно прадедите ти също са казали, какво иска народа: - Хляб и зрелища ! / за АЕЦ дума не са обелили :-))) /

147

Анонимен

преди 11 години

Превод на народен език на въпроса за референдума:Искате ли цоциалистите да продължават да цоцат чрез строежа на АЕЦ Белене?

146

до 180 - Коментар

преди 11 години

Защото не ги строят на бълбукащ остров, посред дунавска тиня и резервати, и на тресяща се земя от столетия.Поради тази причина.Поради същата има желаещи да инвестират в новите блокове на АЕЦ Козлодуй, а са налице някакви мошенници и циркаджии, който провокират конфликти и безмислени разходи около проекта Белене.

145

БАЧКАТОР

преди 11 години

Айде бе дайте поне веднъж за 23 години *** демокрация народа да си каже думата. Дайте референдум да видим какво иска тоя народ! Прадедите ни са го формулирали ясно "Глас народен глас Божий" !

144

KOKO

преди 11 години

Ами тоя финансов инвеститор без никакъв опит в ядрената енергетика е платил на някоя българска лидерска *** за да потопи България.За резил станахме с тая АЕЦ,света се трепе за гарант за атомна енергия тиквата само плуе по Русия.Навън,Белене трябва да тръгне с руски реактори

143

До 180

преди 11 години

Щото си *** и ти миришат краката !

142

БЕЛЕНЕ ДЕБАТИ

преди 11 години

Първият български референдум заслужава истински дебат.Наистина.Дебат - Дали искаме да се самоубиеме с АЕЦ Белене или искаме да живеем в нормална, модерна държава.

141

Не искам референдум

преди 11 години

И кой ще плаща за този референдум?И колко ще струва?Искам БСП да платят тези 10 - 15 млн.лв за референдум от партийните си субсидии за следващите си няколко години.Това да се гласува в Парламента, да се приеме и тези политици да си платят цената за техният проект Белене.

140

Анонимен

преди 11 години

Референдума за АЕЦ Белене би трябвало да включи и братята румънеско защото и те ще страдат ако самовара отгърми и хвърли радиация навред.

139

Анонимен

преди 11 години

Следващия правилен ход на Р.П. е да наложи вето на решението на НС за преговори с евентуален инвеститор.

138

Анонимен

преди 11 години

NPP Belene - mega shit

137

?

преди 11 години

Парламентът не бива да излиза с решение за водене на преговори с частен инвеститор, преди да се проведе референдум, заяви държавният глава.Той апелира за пълна прозрачност по енергийните проекти, за да бъде българският народ коректно информиран, преди да направи своя избор.Искам да знам какво разбира Плевнелиев под коректно информиран народ?

136

Анонимен

преди 11 години

vox populi vox dei

135

Смехххх

преди 11 години

Росито се прави на надпартиен :)

134

bezpartien

преди 11 години

Нашия всестранно развит президент днес говори за атомна енергетика :) След като мина през образованието, новите технологии и откри кой стои зад атентата в Бургас, сега се зае с Белене. Браво!