157

Анонимен

преди 11 години

РАЗПРАЯМ ВИ ЧЕ ИДИО.ТОЛОГИЯТА НА ЧАРВЕНИТЕ МНОО СИЛНА, НЕ ВЯРВАТЕ! ТЕ НЕПРЕКЪСНАТО СА ХРАНЯТ СЪС ВЕРА В УТРЕШНИЯ ДЕН ВА И ОСТАВЯТ ДНЕШНИЯ НА ВРАГА С ПАРТИЙНА КНИШШКА ОТ БСП. ТАКА СЪСЕЛО И КОМПАНИЯ МАРАМУТКАТ ЧБГ, 23 ГОДИНИ ВЕЧЕ. ЗА ЧБГ "ВЕРАТА В УТРЕШНИЯ ДЕН", МАНГИЗИТЕ ОТ ДАЛАВЕРИ И КОМИСИОННИ ЗА ООД "СЪСЕЛ И СИЕ"!

156

4807

преди 11 години

Овчаров да се запише заради комисионната?

155

тина

преди 11 години

ГЕРБ са отчайващо безпомощни да решават важни въпроси за държавата. Приличат на сърдити деца от детската градина.

154

АНАЛизатор

преди 11 години

Румене,Руменееее,ако Белене беше икономически изгоден за България сега,да бяхте подписали договора за строежа му,а не 4г.да събира прахоляк по бюрата ви.И още нещо,това което искате или си мислите че правите никой не го интересува,защото вече не пеете в хора.Можете сами да се вкарвате в някакви филми и сами да си ги гледате,ама правителството не ви бръсне за сливи.

153

киловатчас

преди 11 години

ДО 162: Кьорчо, първо прочети кво съм написал, преди да се изпразниш в гащите...

152

до 97

преди 11 години

Ами на всичките тия въпроси има *** отговор. В момента тока от Козлодуй е някъде към 40%, ТЕЦове на *** Марица изток и ония дето купиха хамериканците - и сега зкупуваме по договор бая скъп ток - още 40 % останалите 20 % са ВЕЦ вятър и слънце. Така че това че имаме работещи ЦЕЛИ 2 реактора от 6 преди как очакваш да е евтино а и преди изнасяхме доста. Франция мисля че има 45 реактора а ние ще се топлим на дърва щот сме много ЕКО (АКО). А скоро ще трябва да затворим козлодуй блок 5 и 6 и ***

151

Анонимен

преди 11 години

Румен Овчаров - беднякът/мултимилионер,руски агент и предател на българските национални н интереси,пъвия кредитен милионер тръгнал с червените куфарчета да унищожат всичко до което се докопат.Дано Господ ги накаже подобаващо най-после.

150

Мутровисти

преди 11 години

Най-тежката форма на комунизма - мутровизма.ГЕРБ - Групировка за Еднолично Разбойничество в Българияпожарникаря РазБойко - закоравял комунист прилежен ученик при овчаря от Правец, добра партийна школовка в школата на МВРРезултат - тотално обедняване на народаВ момента гледаме серията Гьола от Белене - борба на комунистите мутровисти срещу комунистите бесеписти

149

dedi

преди 11 години

а сценариста е крадльото Р Овч

148

до киловатчас

преди 11 години

ти някакъв пенсионер комунист ли си бе? западняци, американци, руснаци....още малко ще скокнеш да ни изпееш съветският химн и да се подмокриш от умиление. Белене трябва да е българска и с гарантирано българско участие а не руско или американско, изпръхнала гъба като теб не може да го разбере това.

147

е и сега какво

преди 11 години

като има основание за референдум - провеждането ще стане безплатно.....При решение за изграждане - може би проекта сам по себе си бъде оооще по печеливш или финансово неизгоден или ооооще повече и прозраченили идеята е просто да бъде размита отговорността по осъществяване на евентуално изпълнение на проекта?

146

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Козлодуй е открит през 1974г и няма начин да се е изплатил до 1989г, за 15 години. Така че моля партийните другари да се изказват малко по-внимателно кой и за колко е построил АЕЦ Козлодуй. Режима на тока през 80-те и 90-те години беше защото трябваше да плащаме икономическата авантюра АЕЦ Козлодуй. Тази АЕЦ нанесе огромни вреди на нашата икономика и отблъсна инвеститорите от страната ни за дълго време.

145

Анонимен

преди 11 години

ТУКА ИМА ЕДИН, ДЕТО МНОГО ВИДИ ВА, ТОЯ ДА НЕ Е НОВИЯ ИДИО.ТОЛОГ НА БКП-ТО ВА? ТЯ ИДИОТО.ЛОГИЯТА НА ЧАРВЕНИТЕ НА ПОСЛЕДЪК МНОО СИЛНА ВА!

144

дото

преди 11 години

Овчаров,800хил и то спорно дали са толкова,срещу поне 6 милиона реални българи-гласоподаватели.Вашата електорална маса от пенсионери НЕ е българския народ!Яко си напълни ти гушата и е чудно ,защо не си където ти е мястото.Доста парички си нагушил от Белене,че и още искаш.

143

Анонимен

преди 11 години

Още един мандат за Борисов НАРОДЕ ВИЖДАШЛИ КАКВИ ДАЛАВЕРИ ВРЪТКАТ КОМУНИСТИТЕ защитават руските интереси

142

Анонимен

преди 11 години

ех този р.овч. хем ядрен инж. , хем велик икономист и финансист , хем пламенен оратор и защитник на бедните и онеправданите , хем виден политик и държавник , хем хубавецтолкова убавини на едно място не съм виждал

141

киловатчас

преди 11 години

Ами Козлодуй го построиха руснаците - и ти досега цуцаш от там ток и не си се задавил нали?! А кво цуцаш от любимите ти американци от Марици 1 и 3?! Ще ти кажа , цуцаш един квадратен , демократичен американски х.й - на звездички!! И не руснаци ще строят Белене, а БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА - или поне това което е останало от нея, и не е още подарено на американци и др.алчни западняци...

140

Анонимен

преди 11 години

Залагам панелката си срещу комисионната на светилото на ядрената физика Румен Овчаров, че АЕЦ Белене НЯМА да се строи.

139

Анонимен

преди 11 години

В този парламент има около 10 човека от БСП които занимават държавата само със скандали и далавери А теса най голямите крадци на прехода

138

до 149

преди 11 години

И всичко това ще се оправи когато руснаците почнат да строят Белене ?! Сериозно ?!