150

Контра - играч

преди 11 години

Аз съм Азис. Ако регистрирам партия сега ще спечеля изборите, а бате Бойко ще загуби, защото ще му взема целия електорат. Ха ха

149

до 175

преди 11 години

ти нещо не си в ред май. Нима не виждаш че това е цирково изпълнение. 3 години нищо не откриха и сега на четвъртата ще открият топлата вода. Добре че има възограничено мислещ електорат да се хваща на тия въдички - ДС, агенти, комисии, дипломати. все активни мероприятия за създаване на пушилка, около която да ни таковат по лесно

148

Анонимен

преди 11 години

*** има ли тук някой който да мисли че яне, тая фурнаджийска лопатка става за нещо????

147

до ВЪЗМУТЕНА

преди 11 години

Народа иска да знае кои са тия политици,които са им изсмукали парите,ако не ти харесва,значи защитаваш именно тези крадци на народни пари.

146

ВЪЗМУТЕНА

преди 11 години

СТИГА!!!!!!!!!!!!!Не искам да храня поредната комисийка!!!!!! Защо се сформира някакво НИЩО, което няма никакви ясни задължения и правомощия! Да плащаме хонорари и заплати на тоя *** и другите ШУТОВЕ около него, за да си правят ПИАР и да четат документчета, НЕ ИСКАМ! ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИМ!!!!!!!!!!!! ПОЛИТИЦИТЕ ИЗСМУКАХА И ПОСЛЕДНИТЕ НИ ПАРИЦИ и си меслят, че всички сме ЗЛАТКИ !

145

Анонимен

преди 11 години

тия пушилки са за отклоняване на внимонието на хората от собствените им джобове. Ясно е че всички са крали крадат и пак ще крадат. Хич да не се правят на честни. Ясни са като ясна месечинка. Въпросът е че едните дават малко повече трохички на хорицата от другите.

144

Анонимен

преди 11 години

В дипломатическия триъгълник България - Русия - САЩ, въртящ се около шистов газ, нефт, златни руди, газ и АЕЦ има две силни страни, Русия и САЩ които ще наложат волята си над слабата страна България. Това е реалността. Накрая ние пак ще плащаме солено за всичко а природата ни ще бъде отровена успешно.

143

Анонимен

преди 11 години

Този какъв си го наби с тая комисия.

142

Анонимен

преди 11 години

едно си янка знае едно си бае. а неговият кандидат кмет на общински град е в ареста за застрелването на човек преди дни. Опс, ама това е от последните дни и не е в прерогативите на комисията. цирк яне. Малката буква е правилна не е правописна грешка.

141

MVR

преди 11 години

Яне ще те вкарам в лудницата, ***!

140

притеснен

преди 11 години

Накрая ще дойде Путин да опъва уши!

139

коко

преди 11 години

това момченце леваче го гледах сутринта по тв.Ама Янето е полудял колкото искате.Женка му не му ли е пускала скоро че е в това състояние.

138

Coci

преди 11 години

Мая Манолова, дето се виждаше насаме с Галеви - смехххххххххГоляма комисия ще е.....

137

До бг народа

преди 11 години

Че вие си заслужавате нов турски 5 вековен "ренесанс" ха ха

136

Анонимен

преди 11 години

цирк хумбертоооооооооооооооооооооооо

135

Патриот

преди 11 години

Пуделът на БОКО Тиквата да не се прави на разсеян , Волен Сидеров от парламентарната трибуна ( непоказано от телевизиите) хубаво му припомни думите му срещу ГЕРП преди година,че са най-корумпираното правилство до момента. Призоваваме го да разследва тъмното минало на пожарникаря и физкултурника, така както искат и от ЕС

134

ммммхххххх

преди 11 години

1.Неграмотните дежурни писачи на герб да научат правописа и да не бързат с плюенето, защото ще се омажат съвсем. 2.Лудото Яне,на когото истински симпатизирахме, когато управляващата ни тиква и милиционера му съсипаха парламентарната му група,сега е поставен в такова положение, че освен за присмех и съжаление, вече го докараха да сме 100% сигурни, че психически не е в ред и го превърнаха в политическа ***. И щом като една такава личност ще оглавява една такава комисия- ега ти комисията.

133

Анонимен

преди 11 години

Ах Янеееее идват избори и знаеш че няма да можеш да влезеш в парламента,,,затова се опитваш да си осигуриш топло местенце,,това ли ти обеща Боко тиквата,,,,нали щеше да го уволняваш ????

132

ужасссс

преди 11 години

Те се надвикват като в *** махла!!Някой чу ли нещо конкретно и разумно?!лошото е ,че и водещите журналисти говорят едновременно със събеседника си ?!?!Възпитание?! Етика?!Смъсал на предаването ?!/с изключение на рекламната пауза/Непознати думи ли са?!

131

Анонимен

преди 11 години

Мая Манолова е мъжко момиче, а Янев женско момче!