46

Анонимен

преди 11 години

герб- ***,***,*** ..борисов -прасе,прасе,прасе

45

Анонимен

преди 11 години

ДНСК е една паразитираща структура.

44

до 57

преди 11 години

Ти изопачаваш фактите! Съборили един полуразрушен блок и няколко коптора, а стотиците хиляди гета с милионите ***, кво ги правим?????? Ще ти кажа - къткате ги за изборите, бай *** трябва да преизбере Боко Тиквата!!!!!!!!!!!!!!! Нещо да направихте да им спрете срането на по 10-15 чавета??? Спряхте ли им социалните момощи???? Накарахте ли ги да работят???? Направихте ли ги равни пред закона, или си вземат пак 11 годишни булки и никой н еги съди, за разлика от българите??? СРАМОТА БЕЕЕ!!!!!!

43

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБави ЦИОНИСТКИ *** ХОДЕТЕ СЪБАРЯЙТЕ НЕЗАКОННИТЕ КЪЩИ И КОПТОРИ НА *** МАМА ВИ *** ЕНИЧАРСКА

42

Електорат

преди 11 години

Гладни сме!!!!!!

41

до 58

преди 11 години

Комунистическата *** да ти го нацепи соления до сливиците!!!!!!

40

Анонимен

преди 11 години

От ДНСК къде са били докато се е строяла тази постройка??? За *** ли са ме държали????ЕНИЧАРИ СКАПАНИ!!!!

39

до 50

преди 11 години

В софия събориха няколко малки гета, откакто ГЕРБ са на властСъщо така събориха *** блок в Ямбол ето ти примери, не изопачавай фактите.

38

няма закони

преди 11 години

Ей заради такива педерастии България е най- осъжданата страна в Страсбург! Ама глобите не ги плащат некадърните съдии и ДНСК, а данъкоплатците!!!!!

37

До 37 - Спящ

преди 11 години

Ти вОниш интелектуално!!!

36

Анонимен

преди 11 години

по принцип, ако жилището е единствено, би трябвало да не го събарят. Имаше някакъв закон или международна конвенция за това! От друга гледна точка, ако са преценили, че може да падне и е опасно за минувачите е друго -така бутнаха оня *** блок в Ямбол. Трябва да се видят причините, поради което му е отказано озаконяване, преди да коментираме. Поне журналистите трябваше да се поинтереуват, нали това им е работата

35

демократ

преди 11 години

Започнахте да нападате обикновените хора затова няма да ви бъде на следващите избори

34

agori

преди 11 години

Стоян Гюзелев е депутат от ГЕРБ в парламента. Член е на Комисията по земеделие и гори, както и на Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм.Бургаският народен представител е сред представителите в парламента с най-много гафове. Това обаче не пречи финансовото му състояние да набъбва значително, установи проверка на в. Атака. Депутатът е горд собственик на голяма къща на морския бряг в местността Ченгене скеле край Бургас, която е незаконна. За нея има окончателно решение от ВАС тя да бъде съборена, но на място установихме, че палатът е непокътнат до момента. Проверихме още, че местността, където е вдигнато имението, е обявена като защитена местност с цел опазване на защитени и редки видове птици включени в Червената книга.

33

Анонимен

преди 11 години

Някой да е видял ДНСК да събарят сгради по гетата???? Една законна постройка няма, един законен магазин или бар. Ама все българите го отнасят, а *** никой не ги закача, за тях законите не важат!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

32

Анонимен

преди 11 години

ей днес.бг, пак пишете без да сте проучили и настройвате хората. Въпросният е известен иронично като "Бедния" в Хасково - вие си проучете защо. Освен това строежът е брутален. Взел павилион и си построил върху него втори етаж, който закрива прозорците на законни жилищни сгради отсреща. МЕждувременно продължава да строи без никакво разрешение и без да спазва никави строителни и архитектурни правила. Ако пред прозореца ви някой си построи така незаконна сграда, пак ли ще викате "спасете човека"

31

от Стралджа

преди 11 години

ДНСК кога ще събори незаконните *** коптори тука????? Или само за българите се прилагат тези мерки, а мангалският електорат на БСП е недосегаем????

30

Софиянец

преди 11 години

И аз съм излизал с хасковчанки ...освен, че не носят бельо са пълни с венерически болести, по-зле са от Златките и са нечистоплътни.....ужас !!!

29

Акълмайстор

преди 11 години

Което не става с пари-става с МНОГО ПАРИ!

28

Анонимен

преди 11 години

БХК защо мълчи? Ако разрушаваха *** къща щяха да реват като лосове.

27

mlad6ito

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

"Законите са само за робовете" Христо Ботев