31

до 36

преди 11 години

Но ще почерпиш после за масажа, нали?

30

до 32

преди 11 години

Най-много да ти я навра в задните части, к'во друго да стане.

29

Анонимен

преди 11 години

След Като пътят е 3 лентов и прав , ТИРА къде е тръгнал да завива на ляво --- и колата е отнесена от дясната страна

28

8888

преди 11 години

На това еднопосочно платно всеки трети кара като Шумахер!Няма полицияняма камери.Сега след този случай веднага ще кацне полиция но... след дъжд качулка.В Бг всяко чудо за три дена!

27

до 27

преди 11 години

Абе кавал, ти си бил баси *** майни. Аз съм се возил при хора с 1 милион километра зад гърба си ..цял живот са били на автомобил едва ли не и съм участвал заедно стях в напечени ситуации, като изпреварване или при заледен път. Един път става ве ***..колкото и да имаш доверие на шофьора. Един път може да направиш грешка и то голяма...както в случая макар че много добре управляваш автомобил. Само че ти никога няма да го разбереш защото не си всеки ден по пътишата, както аз.

26

Анонимен

преди 11 години

До 23- анонимен.Да, пътниците ще са виновни, ако не са предупредили шофьора, щом той кара безразсъдно! Тук говорим за гражданска съвест и отговорност пред хората! Не мога да се оставя на един ***, който кара като див селянин! Ще му направя забележка, ако трябва и ще се развикам, а най- накрая ще се обадя и на ченгетата, щом той е безмозъчен шофьор! Така трябва да постъпваме всички!

25

до 25

преди 11 години

Бе като ти играя една права лопата зад врата ще разбереш.

24

Анонимен

преди 11 години

Тъжното е, че точно този път би трябвало да е напълно безопасен, но шофьорите все някак си успяват да надскочат глупостта си и да се убиват на него. За хората, които не са минавали от там - пътят е супер прав, трилентов, има чудесна видимост и няма насрещно движение. Не ми го побира мозъка...

23

тихата_стъпка

преди 11 години

до 16 и 22В случая не става въпрос за някой непознат, който те превозва с други непознати, така че сравненияти ви са неуместни. Става въпрос за приятел, на който можеш да повлияеш с думите си, ти не си чувал с картофи, който го превозват от точка А до точка Б. Стига с това "шофьора е виновен", спътниците му също са участници в движението, ако ти нямаш волята или възможностите да му налееш акъл в главата, значи е по- добре изобщо да не се качваш.

22

до 23

преди 11 години

Остави го това *** тихият ***. Барнал си е един ник и аватарец на тревичка и си мисли, че неговото мнение трябва да го имат хората тук за меродавно. Баси *** *** комплексиран.

21

Анонимен

преди 11 години

Оти си смешен в аргументацията си която се изразява само в обида. Понял , ***?

20

Анонимен

преди 11 години

Тихата стъпка ли си, меката китка ли си, или както са казваш - пишеш откровени глупости. Значи ако утре някой автобус катастрофира, пътниците ще са виновни, че не са казали да шофьора да кара по-бавно, така ли бе, акъл?

19

до 18

преди 11 години

Ти *** ли го играеш на тихата овца тук? ***!

18

Анонимен

преди 11 години

към всички които им пердстои да катастрофиратХора няма да стигнете по-бавно ако изпреварите на следващата възможност ако въобще имакарайте разумно и без това къвчицата ни я изпиха

17

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 8 Слушай бе селянин и аз управлявам мерцедес от 4 години и нямам произшествие през последните 18години и защото съм спестил някой лев повече от теб трябва да ти плащам по висока гражданска, а ти си никадърник и не можеш си спестиш пари, аз съм ти виновен.Трябва да плащат по висока гражданска отговорност тези които допускат ПТПА при тези водачи при които има пострадал още ПО- ВИСОКА такса така ще се оправят нещата.А не, че аз или друг кара мерцедес и да плаща повече-това е тъпотия

16

от 16

преди 11 години

К'во ми цъкаш минус, ***. Аргументирай се по добре.

15

до Тихата Тиква

преди 11 години

Абе кавал ***, как ще предотвратиш рисковата маневра на човек бил той й най-добрият ти приятел в който имаш голямо доверие ..преди да се набучи в камион? К'ва вина има момчето че приятелят му не се есъобразил с пътната обстановка? Изкара жертвата виновна едва ли не, че се е доверил да седне до приятелят си да го вози? Ти си бил голям *** бе! Какво да кажем тогава за хората които се доверяват на автобусни превозвачи, на пилоти на самолети без изобщо да ги познават?***!

14

Анонимен

преди 11 години

колко малко е времето от еуфорията от скоростта до шока от загубата! 19 годишен, за да се изфука с мощността на колата си, се нахендри под камион и уби себе си и роднини, тук друг, за да се похвали с колата си, повтори упражнението и уби приятел!

13

бай Петко

преди 11 години

Там, на това еднопосочно платно, никой не кара с по-малко от 100км/ч. че и повече. Ако винаги под моста на входа на Хасково има кола на КАТ или камера, полицята под пари ще остане. Ама нали някой трябва да си мръдне ***. Нито разход на бензин ще имат, нито катастрофи ще стават и пари ще има, ама... малко акъл да имаш, но навреме да ти дойде !!!

12

200гр.

преди 11 години

Пътищата не са писти,*** плащат за това.