72

Анонимен

преди 11 години

Забавно е да четеш творчеството на *** и сводниците им в защита на работното им място и ориенталския вой който го съпътства !

71

до 80

преди 11 години

Нормалните студентски градове по Европа и света не приличат на целогодишен Слънчев бряг!Има много зеленина, уютни общежития, библиотеки, много спортни съоръжения, университетска база, може някое друго кафене или ресторант. До някои дори достъпа на външни лица е ограничен! Но в никакъв случай няма дискотека до чалготека, бардаци и предимно кръчми...

70

до 87

преди 11 години

Ми като няма, да му се даде.

69

до 86

преди 11 години

СГ няма статут на нещо по-особено, а на най-обикновен квартал

68

кеста

преди 11 години

Фактите са следните. Студентски град е място, където трябва да се учи и да се подготвят качествени кадри, които да покрият нуждите на отраслите в държавата. Така че, там няма място за чалготеки, дискотеки и т.н. клубчета. Който не иска да учи, не му е там мястото. Ако тея майки са организацията, която може да повлияе на това, аз съм напълно ЗА.

67

Гергана

преди 11 години

*** такива има страхотни поп-фолк песни като Жива рана, Залеза и зората на Камелия, Лъжа е, Дяволско желание на Преслава, завинаги на Анелия и Миро които са вечни песни и жсеки ги харесва и обича! Тая тема за "лошия" поп-фолк вече се изтърка!

66

Живия живот

преди 11 години

Няма нищо по-възпитаващо от това да видиш в жегата през лятото мъж или жена с кубинки, кожени панталони и кожено яке,дълга спластена коса,да пие бира на улицата за да се отърве от снощният си махмурлук.

65

+

преди 11 години

Добре де ясно е че трябва да изпиеш голямо количество алкохол за да можеш след това да слушаш чалга . Но аз какво да направя като при мене и алкохола не помага за да прослушам чалга , а само предизвиква спонтанно и преждевременно издрайфане ? Да не би да е заради това че е музика от и за *** !?!?!

64

Анонимен

преди 11 години

И какво излиза - правителството строи нови спортни зали, а вече съществуващите превръща в чалготеки и кръчми.

63

Анонимен

преди 11 години

Само като прочета Майки срещу насилието в Студентски град и ми става ясно че иде реч за някаква олигофренска организация.Значи те не са просто срещу насилието в обществото, а само срещу насилието в Студентски град :)))излиза че нямат нищо против насилието в центъра на София, Сл. Бряг, Бургас, Пловдив и т. и т.н., само насилието в Студентски град им пречи, другото насилие не ;)

62

Анонимен

преди 11 години

Ако някой е отишъл да учи, дискотеките в Зимния дворец не му пречат, преди тях там беше пълно с глутница кучета и пак никой не спортуваше. Който иска да спортува си ходи в парка на НСА, тича си има страшно много студенти, които ходят там за ваше сведение. Но ако детето ви е решило да ходи на дискотека, ще отиде, ако му се пие, ще пие и те така. Може и в блока да си се напие, които за каквото е отишъл, пък и в Студентски град в дискотеките повечето не са студенти, а селски бекове търсещи ... ;)

61

студентка

преди 11 години

хахахах смешни дърти кокошки!

60

студента

преди 11 години

Не ходя по такива местна толкова често и не слушам такава музика но предлагам да се увели броя на тези заведения на университетска земя даже по една аула да отдели всеки университет за чалготека. : D : D нека аграрните гибони да си ходят там да хвърлят пари ... а после наемите да се наливат в университетите ни които вече са докарани на просешка тояга от държавата . ДА за чалга в зимния съответно и ДА за парно зимата в софииски : D : D . да итс дат симпъл : )

59

темерин

преди 11 години

Само *** и простолюдие слушат чалга и кючеци. Това е достатъчно.

58

Антон

преди 11 години

Какви са тея кокошки с това искане и защо изобщо някой трябва да им обръща внимание? Те стъпвали ли са изобщо на дискотека в последните 10 години2 Май точно това им е проблема, че са дърти пърхуди, които ги е яд, че младите се забавляват!

57

Рахманинов

преди 11 години

През деня всеки се прави на нормален,а под влиянието на алкохола показва истинската си същност.

56

Анонимен

преди 11 години

Всички чалготеки в студентски град да бъдат затворени,развъдници за пиянски ***,побоища,наркотици,*** и ***,да се въведе вечерен час в студентски град,все пак там не е курорт,а място където хората да се развиват и образоват.

55

Анонимен

преди 11 години

Дъртите ги е яд, че едно време са прекарали студентските си години в скука, а ние сега се разцепваме! Макар че те не са пиеле по-малко от нас, просто е нямало дискотеки толкова и всичко е било на битов алкохолизъм! Оставете ни дискотечките!

54

до 64

преди 11 години

оффф как изглежда 100% български ген? Айде престанете вече щото ставате за смях, всеки слуша каквото му харесва

53

Анонимен

преди 11 години

Оставете Котън Клуб, ве , ей! Той ли ви е проблема!