193

Частник

преди 11 години

Вие сте готови социалисти! Пишете за морал, частните телевизии ви били длъжни, благотворителността им била задължителна...Що не ревете срещу тези, които сте избрали да ви управляват и ви харчат данъците, а чакате частниците да ви оправят?

192

Обикновен човек

преди 11 години

До псевдожурналиста, написал тази статия - В света има явление, наречено благотворителност! С него са свързани много известни имена, а някои дори не искат и да се споменава името им. Явно това за Вас не е важно и няма никакво значение - морално, образователно, културно. Затова и смятате, че щом една телевизия е частна, тя може да прави, каквото си иска. В развития свят не е точно така. В мисленето на моралните журналисти - също. Явно за Вас тези параметри и категории не същестуват.

191

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да се бях отчаяла, чак такава простотия не очаквах! Визирам и участието на Памела, и подобна статия! Ще продължаваме да побликуваме точно онзи пост със дечицата!!!

190

Анонимен

преди 11 години

Абе днес.бг, вие сте *** н****ните льольовци, колко ви платиха за тази статия, истина е че има хора с много тежки заболявания и за тях никой не дава пари, а сега ще ни предствят това долно качество к**ва, която е грозна и отвратителна даже ще и платят колкото за лечението на 4 човека в чужбина. Аз също съм болна и не само че в тази анти човешка система ми отказаха Е112, но даже не ми дават да използвам парите , които съм внесла за здравно осигуряване. Аз плащам, а някой ***.

189

чалгарка

преди 11 години

поредното дяволско изчадие ще замърси нашата изстрадала държавица и деградиралия и матриал.

188

ANONIMEN

преди 11 години

NE MISLQ ,4E BIG BRADAR SI ZASLYJAVA GLEDANETO .NE MISLQ,4E PAMELA ANDERSAN IZOB6O E NQKAKVA VELIKA ZVEZDA .MI TO AKO PO BIYSTOVETE GI MERIM ZA ZVEZDI Y NAS DAL GOSPOD KYHI SILIKONOVI "ZVEZDI"FOLK PEVA4KI .E NALI VKARAHA AZIS I DESISLAVA .E PITAM NOVA TELEVIZIQ S KAKVO SE PROMENI VA6ATA MEDIQ SLED TQHNOTO PREBIVAVNE ?OTDAVNA VE4E Y NAS NQMA STOINOSTNA TELEVIZIQ .DA MEDIQTA E 4ASTNA I BOGATA ,NO NA ZAPAD TO4NO BOGATITE DARQVAT PARI ZA BOLNI .NE IZLIZAITE MOLQ S TEZI NAGLI ZA6ITITI .

187

Анонимен

преди 11 години

"Готови сме да обвиним всеки министър, но в същото време плащаме под масата за някоя връзка в болниците. Готови сме да бутнем колкото трябва, защото си мислим, че ще ни осигурят по-адекватно лечение." Това е грешка на здравеопазването , а не на гражданите. Когато те приемат в болница за операция и живота ти виси на косъм нямаш избор-ако ти поискат даваш, защото иначе лошо ти се пише. Какъв избор имаш?!

186

Анонимен

преди 11 години

"Друг е въпросът, ако подобен хонорар бъде изплатен от държавната телевизия." - дали телевизията е държавна или частна не би трябвало да има значение и двете хпоизвеждат продукт който продават. Ако печелят от него също не би трябвало да има значение."Готови сме да обвиним всеки министър, но в същото време плащаме под масата за някоя връзка в болниците. Готови сме да бутнем колкото трябва, защото си мислим, че ще ни осигурят по-адекватно лечение." - хайде преди да политиците да погледнем себеси

185

до 192

преди 11 години

В момента света е в тежка икономическа криза. Дори кралското семейство в Англия организира скромна сватба. Не е удачно да се парадира с това кой колко е изхарчил в момента, защото голяма част от хората преминават през труден период. И в крайна сметка целевата група на телевизията са зрителите. Това, което четеш е ясната позиция на голяма част от зрителите, че не искат да гледат пошли предавания, а предпочитат нещо смислено и образователно. Като ще инвестират поне да е в нещо стойностно.

184

rex

преди 11 години

Когато хлябът е малко ...... зрелищата се увеличават! Това му дай на простака ... хляб и зрелища! Нищо ново под Слънцето!

183

daskal

преди 11 години

А аз така и не разбрах, как може МОМН да пусне заповед с която задължава всички учители да връщат тетрадки с фолк певици и насилие купени от децата или техните родители , а не успяха да сезират СЕМ въобще да спре тази кичозна вкисната боза вип брадър и биг брадър която се гледа най-вече от деца и то в най-гледаното телевизионно време.Значи тетрадките са задължение на учителите, телевизията на родителите, а държавата никога за нищо не е виновна и някой друг трябва да и свърши работата

182

krasi

преди 11 години

Дали данъците на Нова не трябва да се проверят? Много пари, дори и за инвестиция в такъв проект.

181

хък

преди 11 години

Защо да не гледам Памела бе..само Станишев с червените лелки и бабички ли да гледам!?

180

Бобо

преди 11 години

Преди не гледах *** предаване по тази телевизия без да имам мнение или по- скоро ми беше безразлично. Вече не ми е безразлично- вече го ненавиждам! Ако цинизмът, простотията и воайорството са бизнес проектите на тази медия, то това означава, че самата телевизия е простееща и не заслужава да се гледа! Освен ако и гледащите я не са същите като нея...прости, цинични, вулгарни, елементарни, оскотели и побъркани.

179

ДИДО

преди 11 години

Но тези пари ги дава частно дружество, каквото е Нова телевизия. И няма как да бъдат винени. Тяхната цел е да имат солидни рекламодатели ....................солидните рекламодатели пък калкулират парите за реклама в цената на стоките така ,че на края пак ние плащаме хонорара на Памчето

178

Samo minavam

преди 11 години

Ами,ще Ви молят за ес-се -меси,не им пращаите.Толкова е просто,а хонорара на *** да го платят от проституция на продуцентите.

177

Kvotipuka

преди 11 години

Отвратителено, цинично-лицемерен коментар - трудно бих нарекла тази боза статия.Освен цялата помия написана вътре на мен ми избоде очите едно единствено нещо - "Истината е, че е трудно на всички да се помогне."В случая се коментира конкретно, че държавата няма пари за болни деца, а плаща на Ненамсикоя. Еми извинявайте, ама...Откъде автора, Александър Намкойси, знае "истината", че е трудно да се помогне на всички???Моята истина е, че всъщност дори не желая да коментирам подобни гъзолижещи коме

176

ралфиета

преди 11 години

Не е мисля, че е чест на някой да защитава по този начин медиите. Да,аз също получих картинката и се възмутих.Дали ако един човек или както е в случая една фирма има толкова много пари е разумно да се похарчат по този начин. Знам,че всеки българин е засегнат от лошата здравна система. На практика излиза,че богатите казват:Здравеопазването е държавна политика, т.е. от парите на всички бедни данъкоплатци, и когато събираме пари за познати и близки парите пак излизат от нас бедните данъкоплатци.

175

az

преди 11 години

pamela ne e vinovna .diankov kara 4isto nova kola.kogato si tragne ot rabota slaga v kolata si ka6on4eta s mineralna voda i bezalkoholno kypeni s darjavni pari

174

до 145

преди 11 години

ЛОШОТО е че ВСИЧКИ вие ще гледате ВИП\БИГ или там какъвто е брадър и ще го коментирате...на мен ми се повдига от предаването и от хората които го гледат и говорят за него,затова ги презирам! Ами на мен пък ми се повдига от такива като тебе и те презирам двойно повече. Бляк!